- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Aynen bende diyemiyorum uyduruyor da olabilirim :))nasıl bosey oldugunu daha oncesınden bılemedıgımız ıcın belkıde odur bende bazen o tarz seyler hıssedıyorum ama heh evet bu bebegımın haraketı dıyemıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende diyemiyorum uyduruyor da olabilirim :))nasıl bosey oldugunu daha oncesınden bılemedıgımız ıcın belkıde odur bende bazen o tarz seyler hıssedıyorum ama heh evet bu bebegımın haraketı dıyemıyorum
Hoşbulduk cnm siz kaçıncı haftadasınızMrb canim aramiza hoş geldin hayirli olsun bebişin bizde tam o konuyu konuşuyorduk hiç hissetmedim dahasanirsam daha vaktimiz var
Ay o zaman biz gene İstanbul’a şükredelim ya en azından daha çok devlet hastanesi alternatifimiz var mesela ben 3 tane devlet hastanesine de yakın sayılırım bakıyorum birinde yer yoksa diğerinden alıyorum maksimum bir hafta beklediğim olmuştur hatta çoğu zaman bugün alıp yarın giderimoy anam oy , benim doktor gidip sıra baksan doğuma anca bulursun cok kalabalık dediydi de belki dedim. Burda da var devlette öyle bi doktor sıra cok zor bulunyor adama.
Ben olsam asla vermem kedimi. Traşlatabilirsin tüyleri. Tüt toplayıcılar var marketlerde satılan. Bide geçen instagramda bir arkadasım paylaşmıştı fotosunu atayım ondan al işini kolaylaştırır. Fiyatı da çok uygun. Ve kediler bebeklerin gelişimi sakinliği açısından çok daha faydalı :)Ya kızlar ben çok kötüyümevimde 2 tane kedi var onları okadar çok seviyorum ki anlatamam. Ama çalıştığım icin ve ev işlerine yetişemediğim için evde çok fazla tüy oluyor
bazen çok zorlanıyorum topak topak tüyler oluşmuş oluyo ve bebekli bir evde sağlıklı olmayacaktır eminim.. annem ısrarla onları sahiplendirmem gerektiğini söylüyor ben de çok zor bir karar alarak kuzenime vermeye karar verdim.. en azından onun çok iyi bakacağından eminim kendisinin de bir kedisi var.. ama iki gözüm iki çeşme ağlıyorum bütün gündür halbuki sürekli görme ve haber alma imkanım varken
onlar da bi nevi evlatlarım olmuştu Allahım ne kötü birşey
sizin var mı evcil hayvanınız?
Nerelisiniz devlettemi muane oluyorsunuzAnladım bız burda belese bakınıyızoraya gelırsem bı bakınayım dıye dusunmustum vazgectım
![]()
Ispartada oturuyorum ozele gıdınce 55 Tl unıdekı prof drım 122 alıyor ayrıntılı ultrason 180 miş devletede gıdıyorum ama memnun degılm :/Nerelisiniz devlettemi muane oluyorsunuz
Son adet tarihine göre 16.hafta içindeyim ama ultrasona göre 14+2 olmam lazim bazen ultrasonda fazla ilerliyor iki hafta önceki ölcüme göre şuan 14+2 temmuzun 6da randevumuz var baklim nekadar büyüdükHoşbulduk cnm siz kaçıncı haftadasınız
Anladim canim çok uzak degilsin yakinmışızIspartada oturuyorum ozele gıdınce 55 Tl unıdekı prof drım 122 alıyor ayrıntılı ultrason 180 miş devletede gıdıyorum ama memnun degılm :/
Aılem Denızlıde yasıyor :)
OyleAnladim canim çok uzak degilsin yakinmışız![]()
bende şuan devlete çok yükseldim ya Mayıs ayında suda doğumu getırmısler buraya hastanede yenı , gercekten bakıcam devletten de faydalanmak lazım eger ılgı alaka guzel olursaAy o zaman biz gene İstanbul’a şükredelim ya en azından daha çok devlet hastanesi alternatifimiz var mesela ben 3 tane devlet hastanesine de yakın sayılırım bakıyorum birinde yer yoksa diğerinden alıyorum maksimum bir hafta beklediğim olmuştur hatta çoğu zaman bugün alıp yarın giderim
Canım doğru diyorsun ancak benim evimde 2 tane kedi var ikisi de tüyleri uzun cinsli kedilerden, çalıştığım için yetişemiyorum evi hergün değil 2-3 saatte bir süpürmem gerekiyor ki ortada tüy kalmasın.. koltuklarımızdan perdelerimize kadar heryer tüy içinde kalıyor haftasonu koltuklarımı ayrı süpür evi ayrı süpür sonuç yine aynı. Evim de küçük 2+1 geniş olsa daha kolay olurdu işim şimdi küçük odada kedilerin ekipmanları var bebek doğunca o odayı da kapatmam gerekecek bu sefer onlara çok küçük bir alan kalacak. Salonumla mutfağım da bir amerikan tarzı o da zorluyor epey.. Yani normalde asla ve asla şikayetçi değilim ancak çocuğun gelişimini ve sağlığını düşününce hem kedilerim hem de çocuğum için böylesi daha iyi olacağı kanaatine zor da olsa vardım. Traşlatmak veterinerler tarafından önerilen birşey değil, hergün tarıyorum ama ona rağmen ortalık tüy içinde kalıyor. İnan her yolu denedim en iyi mamalarla besliyorum beslenmedendir dediler o da olmadı çok çaresiz kaldım yoksa onlar benim canımın bir parçası olmuşken onlardan vazgeçebilir miyim?Eki Görüntüle 2171930
Ben olsam asla vermem kedimi. Traşlatabilirsin tüyleri. Tüt toplayıcılar var marketlerde satılan. Bide geçen instagramda bir arkadasım paylaşmıştı fotosunu atayım ondan al işini kolaylaştırır. Fiyatı da çok uygun. Ve kediler bebeklerin gelişimi sakinliği açısından çok daha faydalı :)
İlk gebeliğinse ilerleyen haftalarda hissedersin canım.Merhabalat güzel hamiş bayanlar bende aranıza yeni katıldım şuan 14+3 hareketlerini hissetmiyorum sizce normal mi birde kaçıncı haftada hissedilebiliyır
Oyleyazın gelmıyorum pek orata cok sıcak oldugundanmıdır hasta oluyoruz , kısın gelınce olmuyoruz
![]()
Aynen faydalan tabi o kadar SSK ödüyoruz yani, ama ilgilenmezler korkumuzdan gitmiyoruz, şimdi bi hamileyken devlete gittim onun dışında hiç gitmemiştim lisedeyken dişlerime tel takılacaktı 10 yıl sonraya sıra veriyoruz dedi sonra kaçış o kaçış bi daha devlete gitmedim :)) iyi ilgili doktorlar oluyor hepsi aynı diyemem tabiki aksi lanet dediğim doktorlar da oluyor kızmıyorum gücenmiyorum bi daha ondan randevu almıyorum oluyor bitiyor, iyi doktora denk gelene kadar böyle bi kaç defa gitmek gerekiyorbende şuan devlete çok yükseldim ya Mayıs ayında suda doğumu getırmısler buraya hastanede yenı , gercekten bakıcam devletten de faydalanmak lazım eger ılgı alaka guzel olursa
Ben ben 1.60 boy 44 kilo 23 yaş denizli cinsiyetimiz erkekKIZLAR TEMMUZ KILO BILDIRIMINI YAZALIM.LUTFEN LISTEYE ANCAK GECERIMYTMZ YI ETIKETLEYIP :)
sedaerg9291
lemonade_85
Xeroderma_pig I ISIK27
Pamuk Panda
burciii M Manikmidepresifmi
Zuhal budak polat
Papatyalardaguzel
yelsem
Fatma Ersin Elif
firuzeew E engn
tethyss A aurora_z K kuzu2010
AyAl80 @cnmsncnm
Maviiece
Tatliballim
CrpDm12
bebekaycali
sidelya
MERYEM_2404 4 41EEEEE41 A aslvlkn @Hb0216 A aymutu
Archpa
ellenchurch @kanaryamm
oozzee
Ebruzerm D defne1453 N Nehculferadis @Kartanesii8892 B busra_brt
SariFrezya J jnstt M Mavisu27 @efrahesila
morceket
bsebse @Katrina_
Papatyamaviss
kubrafatih
Dido44 S Sim10 @Tugce1910 @bebekicin S Sevimlipanduf
merve3337
tevafuk55
Ygz2008
cycas
edosko
nursena A anneveoglusu
mrskulkedisi
depresif polyanna S Sss33301 listede olanlari yazdim kizlar olmayanlar beni etiketlesin kaydolmak isterlerse
![]()
Birkaç gündür ben de hissediyorum acayip bir şey15. güne kadar sende hissedersin o mucizeni canım çok normal