2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
KIZLAR LISTEYE BAKALIM CINSIYETI BELLI OLUPTA LISTEYE YAZMADIKLARIM BENI ETIKETLESIN ONLARIDA GECEYIM BAZI ARKADASLARI GECTIM LISTEYE

51 le başladım 52 ile devam ediyorum :)
Birde boş vaktin olursa listeyi diğer topiklerde olduğu gibi doğum sırasına alabilirsen süper olur kuzumm. Kim önce doğuracak sıra kime gelecek takip ederiz ;)

Ben de kudret erkenekliye gidiyorum canim :)) valla bende sevindim pek cok :) cinsiyet belli mi senin

Belki canim erkekmiş :)) sağlıkla gelsinlerde :)

Tuncay byr oğlumda gitmiştim şimdi gene detaylıya ona gideceğim . Ben nesrin fenere gidiyorum memorialde . Ankaradayım bende

Tuncay hoca iyi ya saolsun ben çok memnunum. Ben kızımda da ona gidiyordum doğumu da onunla yaptım kısmetse bu kuzuda da onunla devam ediyoruz

Aynen faydalan tabi o kadar SSK ödüyoruz yani, ama ilgilenmezler korkumuzdan gitmiyoruz, şimdi bi hamileyken devlete gittim onun dışında hiç gitmemiştim lisedeyken dişlerime tel takılacaktı 10 yıl sonraya sıra veriyoruz dedi sonra kaçış o kaçış bi daha devlete gitmedim :)) iyi ilgili doktorlar oluyor hepsi aynı diyemem tabiki aksi lanet dediğim doktorlar da oluyor kızmıyorum gücenmiyorum bi daha ondan randevu almıyorum oluyor bitiyor, iyi doktora denk gelene kadar böyle bi kaç defa gitmek gerekiyor
evet bakalım bende deneyecegım nasıl olacak sonuc bılmıyorum, cevremdekıler memnun kalmıslar ama ıste hekesce anlatılan o dogum hık. hurafelerı endıselendırıyor insanı, senın hastanede baya demıs arkadasım

KIZLAR LISTEYE BAKALIM CINSIYETI BELLI OLUPTA LISTEYE YAZMADIKLARIM BENI ETIKETLESIN ONLARIDA GECEYIM BAZI ARKADASLARI GECTIM LISTEYE
Benim kızım olcak canım doğum tarihimiz 19 ocal görünüyor yanlış yazdırmışım 18 ocak olacaktı:)

Maşallah size :nazar::KK9:
Arada bende hissediyorum ama en neti 16 Temmuzdu :)) Bakalım ne kadar büyüdüğünü merak ediyorum yaa özledim resmen 1 ay oldu :))
bende özledim benimde 30 temmuzda kontrol en son 2 temmuzda görmüştüm aynen bende çok özledim

Merhabalat güzel hamiş bayanlar bende aranıza yeni katıldım şuan 14+3 hareketlerini hissetmiyorum sizce normal mi birde kaçıncı haftada hissedilebiliyır
aramıza hoş geldin kadından kadına değişiyor ama ilk gebelikte ben bu kadar erken hiç duymadım arkadaşım benim ikinci gebeliğim 14te biraz ama 15, haftada kesin hissediyorum ama benim bebiş maşallah ultrasonda bir hafta önde

ilk gebeliğimde 17 de acaba filan dedim ama gerçek anlamda 19. haftada hissettim

Yunus Aydın ın muayane ucretı nekadar ?
Yazmış hemşerim cevabı ben göresiye kadar :))))

Evet kuzum netten baktim maşallah çok güzel yorumlar gördüm nasip olursa oraya gitmeyi düşünüyorum biz deva hanima görünuyoruz yunus bey baya iyi galiba buradan bir arkadaşta yunus beye gidiyormuş
Deva hanıma gelimiz gidiyor oda beyeniyor ayşe seçil varmış yine erpada o cep telefonunu felan veriyormuş bayan di tutturursa eşin oda olabilir gece gündüz arayabilirsiniz diyormuş

bende şuan devlete çok yükseldim ya Mayıs ayında suda doğumu getırmısler buraya hastanede yenı , gercekten bakıcam devletten de faydalanmak lazım eger ılgı alaka guzel olursa

Bende özele gidiyorum ama devlete gecsemmi düye düşünüyorum ilkinde ebe doğum yaptırdı hani dr tam bebek çıkış anında geliyor önemli olan ebe gibi geliyor devlet hastanesinin ebeleri iyi diye duydum bilemedim

Yazmış hemşerim cevabı ben göresiye kadar :))))

Deva hanıma gelimiz gidiyor oda beyeniyor ayşe seçil varmış yine erpada o cep telefonunu felan veriyormuş bayan di tutturursa eşin oda olabilir gece gündüz arayabilirsiniz diyormuş

Bende özele gidiyorum ama devlete gecsemmi düye düşünüyorum ilkinde ebe doğum yaptırdı hani dr tam bebek çıkış anında geliyor önemli olan ebe gibi geliyor devlet hastanesinin ebeleri iyi diye duydum bilemedim
ya banada bı kac sebebpten dolayı para tuzagı gıbı gelmeye basladı suan gercekten cok kararsızım devletten randevu aldım bırde ona gideceğim bakalım

Back
X