Sen İnegöl'de hangi doktora gidiyosunoy anam oy , benim doktor gidip sıra baksan doğuma anca bulursun cok kalabalık dediydi de belki dedim. Burda da var devlette öyle bi doktor sıra cok zor bulunyor adama.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen İnegöl'de hangi doktora gidiyosunoy anam oy , benim doktor gidip sıra baksan doğuma anca bulursun cok kalabalık dediydi de belki dedim. Burda da var devlette öyle bi doktor sıra cok zor bulunyor adama.
Canım ben de bildirim yapabilir miyim?KIZLAR TEMMUZ KILO BILDIRIMINI YAZALIM.LUTFEN LISTEYE ANCAK GECERIMYTMZ YI ETIKETLEYIP :)
@sedaerg9291lemonade_85 @Xeroderma_pig @ISIK27 @Pamuk Panda @burciii M Manikmidepresifmi @Zuhal budak polat @Papatyalardaguzel @yelsem @Fatma Ersin Elif @firuzeew @engn @isisya @aurora_z @kuzu2010 @AyAl80 @cnmsncnm @Maviiece @Tatliballim @CrpDm12 @bebekaycali @s i d e l y a @MERYEM_2404 @41EEEEE41 @aslvlkn @Hb0216 @aymutu
Archpa @ellenchurch @kanaryamm @oozzee @Ebruzerm @defne1453 @Nehculferadis @Kartanesii8892 B busra_brt @SariFrezya @jnstt @Mavisu27 @efrahesila @morceket @bsebse @Katrina_
Papatyamaviss @kubrafatih @Dido44 @Sim10 @Tugce1910
MERiN_ S Sevimlipanduf @merve3337 @tevafuk55
Ygz2008 @cycas
edosko @nursena A anneveoglusu @mrskulkedisi @depresif polyanna @Sss33301 listede olanlari yazdim kizlar olmayanlar beni etiketlesin kaydolmak isterlerse
![]()
KIZLAR LISTEYE BAKALIM CINSIYETI BELLI OLUPTA LISTEYE YAZMADIKLARIM BENI ETIKETLESIN ONLARIDA GECEYIM BAZI ARKADASLARI GECTIM LISTEYE
Ben de kudret erkenekliye gidiyorum canim :)) valla bende sevindim pek cok :) cinsiyet belli mi senin
Tuncay byr oğlumda gitmiştim şimdi gene detaylıya ona gideceğim . Ben nesrin fenere gidiyorum memorialde . Ankaradayım bende
Bende 1.5 kilo almis gorunuyorum ama.tok karna tartildigim icin emin olamadim.hep ac gidiyodumAnamm 100gr.
Biz kaç olduk acaba![]()
hakan ibrahım boyar diye bir doktorSen İnegöl'de hangi doktora gidiyosun
evet bakalım bende deneyecegım nasıl olacak sonuc bılmıyorum, cevremdekıler memnun kalmıslar ama ıste hekesce anlatılan o dogum hık. hurafelerı endıselendırıyor insanı, senın hastanede baya demıs arkadasımAynen faydalan tabi o kadar SSK ödüyoruz yani, ama ilgilenmezler korkumuzdan gitmiyoruz, şimdi bi hamileyken devlete gittim onun dışında hiç gitmemiştim lisedeyken dişlerime tel takılacaktı 10 yıl sonraya sıra veriyoruz dedi sonra kaçış o kaçış bi daha devlete gitmedim :)) iyi ilgili doktorlar oluyor hepsi aynı diyemem tabiki aksi lanet dediğim doktorlar da oluyor kızmıyorum gücenmiyorum bi daha ondan randevu almıyorum oluyor bitiyor, iyi doktora denk gelene kadar böyle bi kaç defa gitmek gerekiyor
Hmmm ordan bı tek Afşin beyi taniyorum :)hakan ibrahım boyar diye bir doktor
Canım benim boy 1:55 bu ayki kilom 62KIZLAR TEMMUZ KILO BILDIRIMINI YAZALIM.LUTFEN LISTEYE ANCAK GECERIMYTMZ YI ETIKETLEYIP :)
@sedaerg9291lemonade_85 @Xeroderma_pig @ISIK27 @Pamuk Panda @burciii M Manikmidepresifmi @Zuhal budak polat @Papatyalardaguzel @yelsem @Fatma Ersin Elif @firuzeew @engn @isisya @aurora_z @kuzu2010 @AyAl80 @cnmsncnm @Maviiece @Tatliballim @CrpDm12 @bebekaycali @s i d e l y a @MERYEM_2404 @41EEEEE41 @aslvlkn @Hb0216 @aymutu
Archpa @ellenchurch @kanaryamm @oozzee @Ebruzerm @defne1453 @Nehculferadis @Kartanesii8892 B busra_brt @SariFrezya @jnstt @Mavisu27 @efrahesila @morceket @bsebse @Katrina_
Ygz2008 @cycas
edosko @nursena A anneveoglusu @mrskulkedisi @depresif polyanna @Sss33301 listede olanlari yazdim kizlar olmayanlar beni etiketlesin kaydolmak isterlerse
![]()
maşallah maşallah miniğine çok güzel bir duygu çok özlemişim kendi adıma benBirkaç gündür ben de hissediyorum acayip bir şey![]()
canım ben 85,5 oldum mide bulantısı bitti ve gözüm açıldı kilocuklar gelmeye başladıKIZLAR TEMMUZ KILO BILDIRIMINI YAZALIM.LUTFEN LISTEYE ANCAK GECERIMYTMZ YI ETIKETLEYIP :)
Ygz2008 @cycas
![]()
Benim kızım olcak canım doğum tarihimiz 19 ocal görünüyor yanlış yazdırmışım 18 ocak olacaktı:)KIZLAR LISTEYE BAKALIM CINSIYETI BELLI OLUPTA LISTEYE YAZMADIKLARIM BENI ETIKETLESIN ONLARIDA GECEYIM BAZI ARKADASLARI GECTIM LISTEYE
bende özledim benimde 30 temmuzda kontrol en son 2 temmuzda görmüştüm aynen bende çok özledimMaşallah size
Arada bende hissediyorum ama en neti 16 Temmuzdu :)) Bakalım ne kadar büyüdüğünü merak ediyorum yaa özledim resmen 1 ay oldu :))
aramıza hoş geldin kadından kadına değişiyor ama ilk gebelikte ben bu kadar erken hiç duymadım arkadaşım benim ikinci gebeliğim 14te biraz ama 15, haftada kesin hissediyorum ama benim bebiş maşallah ultrasonda bir hafta öndeMerhabalat güzel hamiş bayanlar bende aranıza yeni katıldım şuan 14+3 hareketlerini hissetmiyorum sizce normal mi birde kaçıncı haftada hissedilebiliyır
Yazmış hemşerim cevabı ben göresiye kadar :))))Yunus Aydın ın muayane ucretı nekadar ?
Deva hanıma gelimiz gidiyor oda beyeniyor ayşe seçil varmış yine erpada o cep telefonunu felan veriyormuş bayan di tutturursa eşin oda olabilir gece gündüz arayabilirsiniz diyormuşEvet kuzum netten baktim maşallah çok güzel yorumlar gördüm nasip olursa oraya gitmeyi düşünüyorum biz deva hanima görünuyoruz yunus bey baya iyi galiba buradan bir arkadaşta yunus beye gidiyormuş
bende şuan devlete çok yükseldim ya Mayıs ayında suda doğumu getırmısler buraya hastanede yenı , gercekten bakıcam devletten de faydalanmak lazım eger ılgı alaka guzel olursa
komsum afşin beye gıtmıstı pek memnun kalmadı acıkcası değiştirdi doktorunuHmmm ordan bı tek Afşin beyi taniyorum :)
ya banada bı kac sebebpten dolayı para tuzagı gıbı gelmeye basladı suan gercekten cok kararsızım devletten randevu aldım bırde ona gideceğim bakalımYazmış hemşerim cevabı ben göresiye kadar :))))
Deva hanıma gelimiz gidiyor oda beyeniyor ayşe seçil varmış yine erpada o cep telefonunu felan veriyormuş bayan di tutturursa eşin oda olabilir gece gündüz arayabilirsiniz diyormuş
Bende özele gidiyorum ama devlete gecsemmi düye düşünüyorum ilkinde ebe doğum yaptırdı hani dr tam bebek çıkış anında geliyor önemli olan ebe gibi geliyor devlet hastanesinin ebeleri iyi diye duydum bilemedim