Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum maşallah dili çok tatli iyide laf yapiyor ama muayeneye girdiğimizle çiktigimiz bir oluyor ultrasonra boy gün bakiyor sekreteri not aliyor okadar herhangi bir numara vermedi aklina birşey takilirsa arayin diyen yok ikili tarama yaptirdik 16sinda saat 6dan sonra ara dediler hastahaneyi aradim biraz saati kaçirdim oda gitmişler ertesi gün dayanamadim merakimdan sekiz buçuk gibi aradim sabah muaneye başlamadan arayayim diye oda sekretere bagladilar 6da arayin diyoruz dedi bende durumu anlattim o sirada doktor geldi sanirsam hocam nasil sonuç dedi normal iyi dedi okadar sekreteri elinden gelse kovacak bilmiyorum başka doktorlar muayenesi uzunmu sürüyor ama bizimki girip çikmak taş çatlasin 2 sk yok bileYazmış hemşerim cevabı ben göresiye kadar :))))
Deva hanıma gelimiz gidiyor oda beyeniyor ayşe seçil varmış yine erpada o cep telefonunu felan veriyormuş bayan di tutturursa eşin oda olabilir gece gündüz arayabilirsiniz diyormuş
Bende özele gidiyorum ama devlete gecsemmi düye düşünüyorum ilkinde ebe doğum yaptırdı hani dr tam bebek çıkış anında geliyor önemli olan ebe gibi geliyor devlet hastanesinin ebeleri iyi diye duydum bilemedim
Allah razı olsun canım benimde ilk gebeliğim rabbim nasip ederse inşallaharamıza hoş geldin kadından kadına değişiyor ama ilk gebelikte ben bu kadar erken hiç duymadım arkadaşım benim ikinci gebeliğim 14te biraz ama 15, haftada kesin hissediyorum ama benim bebiş maşallah ultrasonda bir hafta önde
ilk gebeliğimde 17 de acaba filan dedim ama gerçek anlamda 19. haftada hissettim
Evet cnm ilkİlk gebeliğinse ilerleyen haftalarda hissedersin canım.
Hayırlı sonuçlar olur inşallahSon adet tarihine göre 16.hafta içindeyim ama ultrasona göre 14+2 olmam lazim bazen ultrasonda fazla ilerliyor iki hafta önceki ölcüme göre şuan 14+2 temmuzun 6da randevumuz var baklim nekadar büyüdük![]()
canim liste icin yas sehir sat dogum cinsiyet kacinci bebek boy baslangic guncel ve temmuz kilon canimCanım benide ekler misin Sat 16nisan.
14+1hamileyim cinsiyet bellidegil İstanbul'da yım ilk cocuk
Hee istanbulu bilmiyorum ben bilecikteyimVar canım olmaz mı ama her hastanede yok o yüzden yoğun oluyor, İstanbul’da benim bildiğim Zeynep kamil kadın Doğum da var, Bakırköy Sadi konuk da var, Bağcılar eğitim araştırma hastanesinde var, tuzla da falan varmış çoğaltılabilir benim bildiklerim bunlardı
Canım maalesef yogun doktorlar böyle oluyor hastaları çok oldugu icin.Kuzum maşallah dili çok tatli iyide laf yapiyor ama muayeneye girdiğimizle çiktigimiz bir oluyor ultrasonra boy gün bakiyor sekreteri not aliyor okadar herhangi bir numara vermedi aklina birşey takilirsa arayin diyen yok ikili tarama yaptirdik 16sinda saat 6dan sonra ara dediler hastahaneyi aradim biraz saati kaçirdim oda gitmişler ertesi gün dayanamadim merakimdan sekiz buçuk gibi aradim sabah muaneye başlamadan arayayim diye oda sekretere bagladilar 6da arayin diyoruz dedi bende durumu anlattim o sirada doktor geldi sanirsam hocam nasil sonuç dedi normal iyi dedi okadar sekreteri elinden gelse kovacak bilmiyorum başka doktorlar muayenesi uzunmu sürüyor ama bizimki girip çikmak taş çatlasin 2 sk yok bile
Servergazide gülcan kayaşen var gitmeyi düşünürsen çok iyi bir doktor ben hem özele hem devlette o doktora gidiyorum daha önce odakta görev yapiyordu
Yaş 31 İstanbul sat16/04/2018 doğum 21/01/2019 cinsiyet belli değil.ilk bebek 1.65canim liste icin yas sehir sat dogum cinsiyet kacinci bebek boy baslangic guncel ve temmuz kilon canim
Evet öyle onlarida anlamak lazim ama insanlarin akşama kadar kazanmak için ugrastigi parayi 2dakikada aliyorsun elini vicdanina koy ozaman ona göre hasta kabul et bilmiyorum ya ben çok bencilimCanım maalesef yogun doktorlar böyle oluyor hastaları çok oldugu icin.
Oğluşumu o söyledi gecen hafta cinsiyetini ona gittim gayet güzel ilgilendi benimlede göstermedi tatlı ye bekleyelim dedi kadınıda begendimKuzum maşallah dili çok tatli iyide laf yapiyor ama muayeneye girdiğimizle çiktigimiz bir oluyor ultrasonra boy gün bakiyor sekreteri not aliyor okadar herhangi bir numara vermedi aklina birşey takilirsa arayin diyen yok ikili tarama yaptirdik 16sinda saat 6dan sonra ara dediler hastahaneyi aradim biraz saati kaçirdim oda gitmişler ertesi gün dayanamadim merakimdan sekiz buçuk gibi aradim sabah muaneye başlamadan arayayim diye oda sekretere bagladilar 6da arayin diyoruz dedi bende durumu anlattim o sirada doktor geldi sanirsam hocam nasil sonuç dedi normal iyi dedi okadar sekreteri elinden gelse kovacak bilmiyorum başka doktorlar muayenesi uzunmu sürüyor ama bizimki girip çikmak taş çatlasin 2 sk yok bile
Servergazide gülcan kayaşen var gitmeyi düşünürsen çok iyi bir doktor ben hem özele hem devlette o doktora gidiyorum daha önce odakta görev yapiyordu
evet baştan beri diyorsun kız geliyor diye maşallah allah sağlıkla kucağında göstersinKizlar hastaneye gittim hersey yolunda ikili testi verdim 13+0 olduk cinsiyetide soyledi bastan benim hissettigim gibi 2.kizim geliyor ♥
Ben gidiyordum birine çok yoğundu değiştirdim bu gittiğimde yoğun ama bu kadar değil.bence yoğunlukta tam işlerinizde yapamıyorlar.haklisin canimEvet öyle onlarida anlamak lazim ama insanlarin akşama kadar kazanmak için ugrastigi parayi 2dakikada aliyorsun elini vicdanina koy ozaman ona göre hasta kabul et bilmiyorum ya ben çok bencilim
Yada onlar çok aç gözlü
Sezeryan fıyat vermıs arkadasıma , sonra değişti duyunca zatenVay caninaa ne kadar kötü bişi ya tövbe yarabbim bide doktorların bu baska hastanelerde doğum yaptirmasina çok karsiyom özel muayeneleri var ama doğum hastanede hem hastaneye para ver hem doktora ne saçma pembe mavide 6 bin sanirim normal doğum
Çok sagol cnm benim evet benim icin kiz erkek fark etmiyordu ama eşim biraz üzüldü sonra hakkimizda hayirlisi dedi gercektende oyle hep hayirli olani istedim hayirlisi bi kizim daha olacak inşallah hepimiz sagsalim alalım kucagimiza ♥evet baştan beri diyorsun kız geliyor diye maşallah allah sağlıkla kucağında göstersin
kızına en güzel hediyeyi veriyorsun bir kız kardeşi veriyorsun anneme hep teşekkür ederim iyiki kızkardeşlerim var diye
Ben perinatoloğa gidiyorum ayrıca kadın doğuma da gidiyorum perinatolog kadin doğumcunun verdiği d vitamini balık yağı vb tüm ilacları at dedi kullanma henüz bunların etkilerini bilmiyoruz dedi d Vitamini carşaflı hanımlara belki dedi d Vitaminini beşten sonra güneşten almak yani o saatlerde yürüyüş yapmak daha iyiymiş sadece kan hapı verdi.Kızlar ya d vitamini kullanmak çok mu gerekli acaba?