• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Iyi geceler kizlar bende hareketlerini daha hissetmedim hatta dun doktora sirf bu yuzden gittim ama gayet guzel oynuyodu ben hissetmiyorum bakalim ins en kisa surede hissederz
canım bu kadar dert etme ilk gebeliğinse 22 ye kadar hissetmemen normal 2018 Aralık grubunda bıle hıssedemeyen arkadaslar var daha relax olun bebısınızıde strese sokmayın

Gunaaydinnn ❤❤❤ edosko edosko valla bende de acken oluyo hatta gecen gun is yuzinden saat 3e kadar ogle yemegine gidemedim nasil hareketlendi muhtemelwn cok aciktim ye artik die hareketlendi :))

Gunaaydinnn ❤❤❤ edosko edosko valla bende de acken oluyo hatta gecen gun is yuzinden saat 3e kadar ogle yemegine gidemedim nasil hareketlendi muhtemelwn cok aciktim ye artik die hareketlendi :))
Dimi yanlis tespit etmedim..hatta su anda uyandi.ve ilk kez elimlede hissettim..esim cok merak ediyodu uyuyo kacirdi goremedi maalesef :))
Bende ablama sordum acikirlar mi diye :KK72:cunku bende hep yiyince cosarlar diye duymustum herkesten...

Ben oğlumda 4 doz olmuştum, kalan tek dozu da dün yaptılar, artık ömür boyu koruma oluyor dedi, kart verdi, bi hamilelik daha düşünürsem yaptırmama gerek yokmuş yani artık
SiZdeNegüzel fedakar anne
Yakinda olur herhalde oyle diyolar ya :halay:oldugu yer sertlesiyo ilginc bisey yaa..ben korkuyorum henuz alisamadim..esimi cagriyorum.yanimdaysa:KK48: sende zayiftin yanlis hatirlamiyosam ama demkki onlada alakasi yok
.her bebek farkli iste her seyleri:emir_bebek:
aynen kuzum zamanla artik senin adina sevindim ama :KK200:

Dimi yanlis tespit etmedim..hatta su anda uyandi.ve ilk kez elimlede hissettim..esim cok merak ediyodu uyuyo kacirdi goremedi maalesef :))
Bende ablama sordum acikirlar mi diye :KK72:cunku bende hep yiyince cosarlar diye duymustum herkesten...
Aynen bende de oldu yani acken :)) ben elimle hissedemedik daha elimi koyunca kacio sanki :))

Herkese günaydın güzel anneler :) kız ismi olarak Afra nasıl sizce ??? Bugün duydum hoşuma gitti bi anda.bir de Dora var ama o da yabancı ismi gibi sanki.ne diyorsunuz?

Günaydın güzel anneler ❤️❤️ Ben de henüz bebikosunu hissedemeyenlerdenim sanırım, arada bişey pırrr yapıyor gibi ama bence gaz o gaz :KK48::KK48: tam olarak nasıl ayırd ediliyor? :oops:
Ben ilk hissettigjmse icimde bisey bi noktaya baski yapio seklinde hissetmistim 3 4 kere oldu emin olamadim. Ertesi gunde ansizin onu hissedince hele bi tanesi digerlerinden daha kuvvetliydi demek ki o dedim :) ara ara titresim gibi bi hareket de oluyo icinde ❤

Günaydın kızlar. Sanırım bende yeme içmeyle alakası var hareketlerin. Dün bi büyük paket çikolatayı tek seferde yedim. Böyle bi kıpırdanma yok, nasıl mutlu oldum. Ben daha geç bekliyordum ama artık hissediyorum :emir_bebek: :KK200:

Günaydın kızlar, bende on gündür bir değişik şeyler hissediyorum , bazen kalp atışı gibi bazende gups gups gibi birşeyler oluyor ama bebiş mi emin olamıyorum, cunku kalp atisim gebelikten beri oldukca arttti, gelen ses karnimdan mi kalbimden mı ayirt etmesi zor oluyor :) bebisin hareketleri olmasa bile bunları duymak heyecan verici :)

Ben ilk hissettigjmse icimde bisey bi noktaya baski yapio seklinde hissetmistim 3 4 kere oldu emin olamadim. Ertesi gunde ansizin onu hissedince hele bi tanesi digerlerinden daha kuvvetliydi demek ki o dedim :) ara ara titresim gibi bi hareket de oluyo icinde ❤
Anladım cnm çok teşekkür ederim ❤️❤️ Heralde bi kaç haftaya benim minik de hissettirir kendini :)

Günaydın güzel anneler ❤️❤️ Ben de henüz bebikosunu hissedemeyenlerdenim sanırım, arada bişey pırrr yapıyor gibi ama bence gaz o gaz :KK48::KK48: tam olarak nasıl ayırd ediliyor? :oops:

Ben de başta gaz o gaz diyordum ama bebişmiş. İlk hissettiğimde uzanıyordum. Üstümde böcek geziniyor sandım çığlığı bastım, böcek aradım. Eşim hala dalga geçiyo :KK48:

Back
X