- 25 Ocak 2017
- 196
- 135
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım nöral tüp defekti için bi test rutin dedi, bakalım inş iyi çıkar. Ay ben de e.t.ye benziyor uzaylı gibi dedim yalnız değilmişim:))))Evet evet bizimkide öyle doktor ayni sana benziyor dedi bende neresi bana benZiyor uzayli bu dedimtamm benim olsun ozaman çok tatlı diyor
İnşallah sonuçlarin iyi çikar kuZum valla ilkkez duyuyorum desem inanirmisin ne için yapiyorlar onu
Kızlar 300-350 bence iyi fiyat. Bana 900 dediler prof. Bakalım sigorta ne kadarını ödeyecekOluş api demi alanında çok iyi bir doktor kendisi prof zaten ama fiyatı çok pahalı 750.
Sen İstanbuldasin sanırım normalde hangi doktora gidiyorsun
Ben mega ya gidiyorum orada lebriz var
Evet oluş apideb aldım günü bende medipolde yaptırıyorum takibimi ilk doç.elif benk diye bi dr vardı ona gittim girip çıkmam bir oluyordu daha sonra biraz araştırdım elif hanım ve nagihan hanım için çok iyi diyorlardı nagihan hanıma gidiyorum çok iyi bi dr memnumum inşallah sonuna kadarda fikrim değişmez lebriz hanımı duydum ama tavsiyelerini almamıştım.Oluş api demi alanında çok iyi bir doktor kendisi prof zaten ama fiyatı çok pahalı 750.
Sen İstanbuldasin sanırım normalde hangi doktora gidiyorsun
Ben mega ya gidiyorum orada lebriz var
Nagihani bende biliyorum çok iyidir oda. Bende doktorumdan memnunum insallah böyle devam ederEvet oluş apideb aldım günü bende medipolde yaptırıyorum takibimi ilk doç.elif benk diye bi dr vardı ona gittim girip çıkmam bir oluyordu daha sonra biraz araştırdım elif hanım ve nagihan hanım için çok iyi diyorlardı nagihan hanıma gidiyorum çok iyi bi dr memnumum inşallah sonuna kadarda fikrim değişmez lebriz hanımı duydum ama tavsiyelerini almamıştım.
İnşallahNagihani bende biliyorum çok iyidir oda. Bende doktorumdan memnunum insallah böyle devam eder
Senin gideceğin hangi profKızlar 300-350 bence iyi fiyat. Bana 900 dediler prof. Bakalım sigorta ne kadarını ödeyecek
Atıl yüksel cnmSenin gideceğin hangi prof
Canım nöral tüp defekti için bi test rutin dedi, bakalım inş iyi çıkar. Ay ben de e.t.ye benziyor uzaylı gibi dedim yalnız değilmişim:))))
Benim gideceğim yer 750 sigorta geçmiyor sonradan taleple ne kadarı alınır bilmiyorumKızlar 300-350 bence iyi fiyat. Bana 900 dediler prof. Bakalım sigorta ne kadarını ödeyecek
Merhaba bende Atiĺ beyden randevu aldi. Muayene ucreti nedir acaba.Kızlar ben detaylı ultrason için atıl yüksele randevu aldım zar zor yer buldum kaç ay önce. 21. Haftada gideceğim
Güle güle kullan inşallah sorunsuz bir emzirme dönemin olur Bende baktım ama çok pahalı geldiKızlar Silverette aldım, daha doğrusu eşimin kuzeni letgoya koymuş satmak için eşimde ondan almış, Gumuş nihayetinde bozulacak bişiy değil bebeği de 4 aylık olmuş onun çok işe yaramış, karbonatlı suyla dezenfekte ettim bebişimin doğmasını bekleyecekler şimdi![]()
Beb basladım canım 2 haftayı gectı magnezyum kalsıyum bırlıkte verdıKızlar merhaba Kalsiyum başlayan var mı aramızda?
Bu nedir?Kızlar Silverette aldım, daha doğrusu eşimin kuzeni letgoya koymuş satmak için eşimde ondan almış, Gumuş nihayetinde bozulacak bişiy değil bebeği de 4 aylık olmuş onun çok işe yaramış, karbonatlı suyla dezenfekte ettim bebişimin doğmasını bekleyecekler şimdi![]()
Ne olduğunu öğrendim. Bi tek bunu mu takıyoruz. İlaç sürmeye gerek yok mu bunu kullanınca . İşe yarıyormuşKızlar Silverette aldım, daha doğrusu eşimin kuzeni letgoya koymuş satmak için eşimde ondan almış, Gumuş nihayetinde bozulacak bişiy değil bebeği de 4 aylık olmuş onun çok işe yaramış, karbonatlı suyla dezenfekte ettim bebişimin doğmasını bekleyecekler şimdi![]()