• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gecmıs olsun canım moralını bozma hemen arkadasın dedıgı gıbı krıtık donem gectı su an en rahat trimesterdesın o kremler emzırırken de hamıleyken de kullanılmıyor bende de egzama basladı surmuyorum bısey sadece nemlendırıyorum sende zararsız uygun olan pomat tarzı nemlendırıcıler kullan ılac grubunu (A,B,C,D)arastır doktora bır danıs,cok tedırgın olma bı kez surmussun Allahın ıznıyle bısey olmaz
İnşallah bişe olmaz dudak yarığı falan olur yazmışlar nette o beni korkuttu.. çok sagol canım

Zararlı olabilir tabi yanlış dememiş ama birincisi krem hap kadar etki etmez diye düşünüyorum deriden emilip kana karışıp bebeğe geçmesi uzun bir yol sonıçta lokal etkili şeyler çoğu

İkincisi ilk 12 haftalık süre bitti organ gelişimi tamamlandı ilaçların etkilerine karşı duyarlılık azaldı

İlaç prospektüsüne bak bakalım hamilelerde kullanımı nasıl? Sen kaç kere sürdün?

Doktora sorarak her türlü ilacu kullanmak en iyisi
Ben 3 kez sürdüm. Prospektüste doktora danışın yazıyordu. Netten araştırdım hamilelere yazan doktorda var hiç bir şey önermeyen de o yüzden endişelendim. Bi kaç güne dr a gitcem inşallah olumlu konuşur

Ya canım çok sagol içim rahatladı. Aslında öneren dr lar da olmuş ama yine de ilk 3 ay kullanılmıyormuş ben 4. Aydayım ama yine de korktum biraz. Sirkeli su deneyin demişler öyle bi denicem.
doktoruna sor kuzum b grubu mantar ilaci verir ayak mantari sirkeyle falan geçmez daha ilerlemeden kullan ilacini

Herkeze günaydın. Bugün mutluluktan havalara uça bilirim.gece net bişekilde ogluşumun hareketlerini hissettim.inanin mutluluktan ağladım.resmen kıpır kıpırdı. Hareket gelen yere parmağımla bastırıp çekiyorum tepki verir gibi hemen bi hareket daha geliyo

Herkeze günaydın. Bugün mutluluktan havalara uça bilirim.gece net bişekilde ogluşumun hareketlerini hissettim.inanin mutluluktan ağladım.resmen kıpır kıpırdı. Hareket gelen yere parmağımla bastırıp çekiyorum tepki verir gibi hemen bi hareket daha geliyo
Gozun aydin canim

G
gozun aydinn, ben de 19 haftaligim hissetmek istiyorum surekli konusiyorum ama hala hissedemedim, sizin kac hafyalik

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Ben de dün oldum serklajı dediğin gibi korkulacak birşey yokmuş. Benimilk gebeliğim. Dokot operasyonun iyi geçtiğini ancak rahim ağzının çok yumuşamış olduğunu ve yatmam gerektiğini söyledi. Allah her şeyin hayırlısını versin cümlemize.
Amin...
Çok dikkat et kendine. İnşallah sağlıkla alırız melekleri kucağımıza. Ben wc harici kalkmıyorum hiç bişey bebeğimden önemli değil diyorum. Kızımı kaybettiğimde eşim bile benim acımı anlayamamıştı o yüzden kimseyi umursamıyorum sağolsun eşim yardımcı oluyo ama ana gibi yanan olmuyo o yüzden nolursa olsun dikkat et en önemlisi yavrunun sağlığı

Amin...
Çok dikkat et kendine. İnşallah sağlıkla alırız melekleri kucağımıza. Ben wc harici kalkmıyorum hiç bişey bebeğimden önemli değil diyorum. Kızımı kaybettiğimde eşim bile benim acımı anlayamamıştı o yüzden kimseyi umursamıyorum sağolsun eşim yardımcı oluyo ama ana gibi yanan olmuyo o yüzden nolursa olsun dikkat et en önemlisi yavrunun sağlığı
Haklısın. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin.

Kızlar bugün sabahtan beri ıslaklık oluyor çamaşırımda.sizde de oldu mu hiç? Daha önce olmamıştı merak ettim acaba bi sorun mu var diye.

Akıntı şeklinde her zaman var zaten canım,bu ıslaklık.sanki idrar kaçırmışım gibi.ondan tedirgin oldum.suyum falan mı geliyor azar azar acaba.
Su gibi akıntı bende de var doktora da söyledim sorun yok dedi
İçim rahat etsin diyorsan sor
@Katrina_ olmuştu yanlış hatırlamıyorsam o da amninon sıvısı mı diye tedirgin olmuştu

Back
X