• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Su gibi akıntı bende de var doktora da söyledim sorun yok dedi
İçim rahat etsin diyorsan sor
@Katrina_ olmuştu yanlış hatırlamıyorsam o da amninon sıvısı mı diye tedirgin olmuştu

Çok sağol canım.iste ben de ondan tedirgin oldum zaten.kontrole de yeni gittim daha.bi dahaki randevuma çok var.gereksiz evham yapmak istemiyorum ama artarak devam ederse hemen giderim doktora.

Herkeze günaydın. Bugün mutluluktan havalara uça bilirim.gece net bişekilde ogluşumun hareketlerini hissettim.inanin mutluluktan ağladım.resmen kıpır kıpırdı. Hareket gelen yere parmağımla bastırıp çekiyorum tepki verir gibi hemen bi hareket daha geliyo
Ne güzel...hareketleri hissedince insan hamileyim diyor...hayırlısıyla kucağımıza aldığımız sevinçlerinizi de paylaşalım inşallah...

İşte dru görünce nedense aklima gelmiyor bu sorular.Bu arada akınti bendede oluyor hatta günlük ped kullanacak kadar dr kullanma dedi ped aklinizda olsun
Sağol canım.normal akıntım hep vardı zaten ama su gibi olunca kafama takıldı.sen doktora sorana kadar sadece birisini kullan ne olur ne olmaz.

Sağol canım.normal akıntım hep vardı zaten ama su gibi olunca kafama takıldı.sen doktora sorana kadar sadece birisini kullan ne olur ne olmaz.
Yaz sıcağından dolayı ter olabilir canım bende de oluyor ıslaklık ama sıcaktan bence

Günaydın hanımlar, bu sabah erken uyandım. Yaklaşık yarım saattir sol kasığımda damar atması gibi ara ara artan ara ara azalan birşey hissediyorum.. bebek midir acaba böyle hareketli olan? Aynı noktaya baskı yapar mı ki? :KK68:

Günaydın hanımlar, bu sabah erken uyandım. Yaklaşık yarım saattir sol kasığımda damar atması gibi ara ara artan ara ara azalan birşey hissediyorum.. bebek midir acaba böyle hareketli olan? Aynı noktaya baskı yapar mı ki? :KK68:
Gunaydin...baski yapiyo:anne:sertlesiyo orasi.yatarken daha net hissediliyo bende onu fark etmistim...gunden gune cogaliyo:confused:

Günaydın kızlar,
ben istanbulda oturuyorum . renkli ultrason için düşündüğünüz fiyatı makul iyi bir hastane veya doktor öneriniz varmı ?

G

gozun aydinn, ben de 19 haftaligim hissetmek istiyorum surekli konusiyorum ama hala hissedemedim, sizin kac hafyalik
Teşekkürler. Darısı başına bizde 19 haftalığız bu gece de oynadı yakın da hissedersin ama ben şunu farkettim gece hissediyorum net bişekilde 2 gündür sanırım otururken ayaktayken ben farkedemiyorum Yatınca basliyo:halay::halay:

Ne güzel...hareketleri hissedince insan hamileyim diyor...hayırlısıyla kucağımıza aldığımız sevinçlerinizi de paylaşalım inşallah...
Amin inşallah.ben gebelige dair hiç bir belirti yaşamadım gebelik öncesi sonrası değişen bisey yoktu ağlıyodum ben niye hiç bisey hissetmiyorum diye bu hareketlerle gerçektende evet ben hamileyim dedirtti

Ben hareket konusunda tecrübesizim iki gündür hissediyorum ama evet bendede damar atması gibi ve bi sertlik bi baskı oluyo ben o noktaya elimle hafif bastiriyorum tepki veriyo bi hareketlilik oluyo teknemi atiyo kafamı atiyo henüz çözemedim :KK71:

Son düzenleme:
Ben dün yanlışlıkla karnımın üstüne yattım,sanki içerden bir tekme geldi.hemen kalktım ama başka bişey yoktu.rahatsiz oldu tabi çocuğum.bisey olmamıştır dimi.

Günaydın anneler :) bugün bayram temizliğine başlayayım diyorum tabi kendimi çok yormadan her gün bir oda temizleyerek dinlene dinlene yapacağım, daha bunun kurbanı var, kışlık hazırlık var özellikle bizim minikler kış bebekleri olacakları için gelen gidenimiz de çok olur yazdan koymak çok güzel olur melemen yapacağım, makarnalar için domates sos, kırmızı biber közlenip kavanozlanacak, tarhana yapılacak, erişte kesilecek çok işimiz var çok :(

Ben dün yanlışlıkla karnımın üstüne yattım,sanki içerden bir tekme geldi.hemen kalktım ama başka bişey yoktu.rahatsiz oldu tabi çocuğum.bisey olmamıştır dimi.
Bende çok deli yatıyorum uykuda unutuyorum bebişi tabi daha karnımızda fazla buyumediği için hareketlerimiz sınırlanmadı ama korkuyorum farkında olmadan zarar vereceğim minnaka diye :(

bende farkında olmadan yatıyorum valla ne yalan soyleyım ama bu aralar uykuda bıle olsam rahatsız etmeye basladı donuyorum hemen toparlanıyorum ıstemsızce

Back
X