• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar iki haftadır kasıklarımda ağrı var bikaç gündür çok ayakta kaldım hepten arttı. Dr umda progestan fitil kullan dedi. Bu fitili vermesi biraz canımı sıktı tehlikeli bir durum mu var ki anlayamadım

Kızlar iki haftadır kasıklarımda ağrı var bikaç gündür çok ayakta kaldım hepten arttı. Dr umda progestan fitil kullan dedi. Bu fitili vermesi biraz canımı sıktı tehlikeli bir durum mu var ki anlayamadım
Tedbir amaçlı vermiştir kullan canım bişey olmaz

canım ben de bu konuyu cok arastırdım ınstagram youtube annlerı falan , aventın plastık bıberonlarıda cok kalıtelı bpa içermiyor cam biberonun bebegın tutması agırlık acısından zor hem de Allah kkorusun bıyere vurup kırılma ıhtımalı var cam sıcrar bıyerını keser yuzune dusurur fln , değiştirme ihtimalin varsa en azından buyuk olanı degıstırebılırsın
bpa-free plastikler nispeten daha iyi tabi. çevremde 3-4 yaş çocuk sahibi bir kaç kişi bu ara çocuklarındaki diş sorunlarıyla baş etmeye çalışıyor. iki tane yavru genel anestezi ile kanal tedavisi vs oldular. onlara doktorların söylediği bu duruma büyük ölçüde biberonun sebep olduğu. ayrıca yatarak içenlerde de orta kulak sıkıntıları yaşanabiliyor. demek istediğim biberon zorda kalmadıkça kullanılmasa iyi olur. ben ilk çocuğumda önceleri çay kaşığıyla sonra da bardaktan verdim suyu bile. tabi ki genetik yatkınlık da etkili, kullanan çürür kullanmayan çürümez demek istemiyorum ama aklınızda bulunsun.

bpa-free plastikler nispeten daha iyi tabi. çevremde 3-4 yaş çocuk sahibi bir kaç kişi bu ara çocuklarındaki diş sorunlarıyla baş etmeye çalışıyor. iki tane yavru genel anestezi ile kanal tedavisi vs oldular. onlara doktorların söylediği bu duruma büyük ölçüde biberonun sebep olduğu. ayrıca yatarak içenlerde de orta kulak sıkıntıları yaşanabiliyor. demek istediğim biberon zorda kalmadıkça kullanılmasa iyi olur. ben ilk çocuğumda önceleri çay kaşığıyla sonra da bardaktan verdim suyu bile. tabi ki genetik yatkınlık da etkili, kullanan çürür kullanmayan çürümez demek istemiyorum ama aklınızda bulunsun.
ıste tamda bu yuzden bıberon emzık konusunda cok cok dıkkatlı olmak gerekıyor ve gercekten gıdıpte kalıtelı bırsey almak gerekıyor bebgın saglıgı ıcın damak yapısı ıcın ben bunlara cok onem ve ozen gosterıyorum

Kizlar ya size bir sey danisacagim. Benim gittigim hastanede dogum sanci odasi diye bir sey varmis ve o sanci odasinda 4 kisi olabiliyormus ve de yanina refakatci almiyorlarmis. Burasi ozel hastane. Nasil yani dedim ya, esinizi de doguma alamayiz dediler. Simdi baska hastaneye gidiyorum. Doktorumu cok seviyordum ama bu sartlarda doktor sevgisi nereye kadar degil mi? Ne dersiniz? :KK43:
ben eşlerin doğuma girmesine şahsen karşıyım , okuduğum bır bilimsel yazıda da fıkrım sabıtlestı. Evet belkı sancı cekerken yanında olabılır destek olabılır ama doğum sırasında ben istemem

Hellöööö :halay:
Doktordan çıktım
Güzeller güzeli KIZIM elleriyle oynuyordu
Ay nasıl bir mutluluk nasıl bir duygu :KK200:
Kız olduğunu bugün öğrendim
Oysa geçen gece rüyamda tosun esmer bir oğlan görmüştüm :emir_bebek:
Kızım ve ben çok sevindik :KK36:
Ağzı burnu pek güzelmiş :KK36:
Ay şu an içimde kelebekler ve çok hzuurlu mutluyum :KK73:
Iyiki dediklerm canlarım :KK37:
Gözün aydın canım benim :nazar:

ben eşlerin doğuma girmesine şahsen karşıyım , okuduğum bır bilimsel yazıda da fıkrım sabıtlestı. Evet belkı sancı cekerken yanında olabılır destek olabılır ama doğum sırasında ben istemem
Ben istiyorum eşimin Doğuma girmesini inşaallah herşey yolunda giderse :dua: sezaryen bile olsam eşim yanımda olsun

E peki sanci odasinda 4 kisiyle birlikte sanci cekmek? Esimi almasalar yanimda en azindan doguma kadar olsa bana destek olsa o da yeterdi de. Hic refakatci almiyorlar ve o anda dogurmaya calisan 4 kisiyle ayni odada. Off burasi iste bana cok korkunc geliyor:KK57::KK17: ozel hastane ya :(

E peki sanci odasinda 4 kisiyle birlikte sanci cekmek? Esimi almasalar yanimda en azindan doguma kadar olsa bana destek olsa o da yeterdi de. Hic refakatci almiyorlar ve o anda dogurmaya calisan 4 kisiyle ayni odada. Off burasi iste bana cok korkunc geliyor:KK57::KK17: ozel hastane ya :KK43:
valla o konuda dogru haklısın , aynı anda 4 hasta da denk gelırmı orasıda malum.Burda bızım devlette 6-7 tane sancı odası var tek bır kıslık ve bırkısıde gırebılıyormus ama tabıkı erkek kesınlıkle yasak hatta ıcerı zıyarete bıle 10 dk alıyorlar babayı :D benım burda 2 ozel hastane var pek bı tercıh sansım yok suankındede doktordan memnunum bu tarz seylerede cok takılmaya fırsatım kalmıyor acıkcası acaba benım hastanenın nasıldır merak ettım

Ben istiyorum eşimin Doğuma girmesini inşaallah herşey yolunda giderse :dua: sezaryen bile olsam eşim yanımda olsun
benım duydugum kadarıyla cogu hastane devletı saymıyorum özel de bıle almıyorlar , kardesım camın arkasından ızlemıstı mesela sezeryanı yıne tam ıcerı almamıslardı

kızlar doğum ücretlerınızı öğrendınız mı ? ben gecen sefer sordum 1450 tl dedıler sez normal ıkısı ıcınde

canım bunlar normal plastık bıberonlar gıbı değil ki o sekılde bulanık durmasının sebebi doğal ve bpa içermemesi , ayrıca camda bısure sonra kapakta sıcaklıkta fln genlesme daralma ıster ıstemez oldugu ıcın ılk zamankı formunu koruyamıyor ve akıtma vs olabılıyormus evet cam saglıklı, ama avent de bosuna bu bpa ıcermeyen natural bıberonları cıkarmamıs deglmi :)
Bence bebekle ilgili eşyalarda görsellikten daha çok kullanışlılık önemli canım.hangisi daha kullanışlıysa onu tercih et istersen.
Evet kuzum hak veriyorum size görünuş degil kullanişlı olması ama adam mükemmeliyetci biraz ben degiştirim onu küçuk cam olsunda buyuk plastik olanindan alalim :bicak: yorumlariniz icin çok tesekurler

Hellöööö :halay:
Doktordan çıktım
Güzeller güzeli KIZIM elleriyle oynuyordu
Ay nasıl bir mutluluk nasıl bir duygu :KK200:
Kız olduğunu bugün öğrendim
Oysa geçen gece rüyamda tosun esmer bir oğlan görmüştüm :emir_bebek:
Kızım ve ben çok sevindik :KK36:
Ağzı burnu pek güzelmiş :KK36:
Ay şu an içimde kelebekler ve çok hzuurlu mutluyum :KK73:
Iyiki dediklerm canlarım :KK37:
Kuzum gözün aydın hayirli olsun cinsiyetiniz allahm saglikla kucagina almayi nasip etsin nekadar tatlidir minik elleri parmaklari
bizim doktor okadar uzun göstermiyor bebegi 2saniye goruyoruz sonra hemen hesaplamalara gidiyor yavrumun elini ayagini göremedim bile :KK62:

Back
X