• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ayy sağlıkla gelsin ve bunların içini doldursun küçük hanım :dua: çok güzeller canım
Amin canim bnm insallah
Oyy ayakkabısı bile var masallah ya çok şirin :emir_bebek:
Gül e güle kullansın canım bana fiyat makul geldi
Amin kuzum sagol
Biz hep son anlarda karar verebiliriyiruz. Ama kızıma hep 'arkadaş' istedim kız bebeğim olsun hayırlısı ile dedim. O yüzden Yaren ismi bir sıcak geliyor bana.
Arven ismi arkadaşımın oğlunun adıydı ama uniseks bir isimse bilmiyorum canım.

Oy masallah ne güzel heyecan değil mi canım. Cinsiyeti neydi canım
bizde insallah arkadas gbi oluruz arven genelde kizlara koyuluyor kuzum ama yaren ismide cok guzel

Eki Görüntüle 2179950 nasil kizlar sizce bu takima bayildim cok tatli 10 lu hastane cikisi 140 dedi kargo ucretsiz

Canım çok şeker ama o yaka ve ensesindeki fırfırlar tahriş edebilir gibi geldi bana. Çok süslü insanı cezbediyor bazı ürünler ama üzerinde özellikle belden yukarısında boncuk, fırfır, kurdela olan ürünleri tercih etmeyin derim.
İlk zamanlar bütün kıyafetleri yukarı sıyrılıyor sürekli.

Canım çok şeker ama o yaka ve ensesindeki fırfırlar tahriş edebilir gibi geldi bana. Çok süslü insanı cezbediyor bazı ürünler ama üzerinde özellikle belden yukarısında boncuk, fırfır, kurdela olan ürünleri tercih etmeyin derim.
İlk zamanlar bütün kıyafetleri yukarı sıyrılıyor sürekli.
dogru canim sagol bakarim onada danteli cok sertse annem terzi ona yaptiririm sadece yaka kismindakileri

Biz hep son anlarda karar verebiliriyiruz. Ama kızıma hep 'arkadaş' istedim kız bebeğim olsun hayırlısı ile dedim. O yüzden Yaren ismi bir sıcak geliyor bana.
Arven ismi arkadaşımın oğlunun adıydı ama uniseks bir isimse bilmiyorum canım.

Oy masallah ne güzel heyecan değil mi canım. Cinsiyeti neydi canım
minik hanım canım kızım olacak

Arkadaşlar Ankara'da ayrıntılı ultrason için nereye gideceksiniz? Benim tamamlayıcı sağlık sigortam ve doğum paketim var. Sgk ile anlaşması olan özel hastanelerde kullanabiliyorum ama ultrasona gelince ultrason yapan doktorun sgk anlaşması yok diyorlar. :sinirli: hastaneler yolunu bulmuş valla. bu konuda bilgisi olan var mı? Araştırdığım kadarıyla servet ünsal tıp merkezinde ali ipek 325 tl, etimed 300 tl, medipark'ta sinan tan hoca 300 tl, özkaya 400 tl.

Herkeze günaydın .Agrisi olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun.bende dün çok agrım olduğunu söylemiştim.ılık duş iyi gelir derler ya dün duşun altında yarim saat durdum evet agrım azaldı şimdide hic yok diye bilirim tesadüfmü yoksa duş ise yaradımı bilmiyorum ama tavsiye ederim

hanımlar alıntılayamadım benim eşimde doğuma girdi. doktorum şehir dışında olduğu için beni eşine yönlendirmişti. ben doğumhanedeyken kardeşim ve eşim kapıdaymış dr onları da içeri aldı. sizi görünce daha rahat olur doktoru da yok demiş.

tanımadığım dr, ebe, hastane çok gergindim onları görünce kendimi güvende hissettim. eşim hep başucumda durdu ama kardeşim tüm detayları görmüş :) oğlum doğdu ve dr ten tene temas için göğsüme koyduğunda eşimin yanıma gelip dudaklarıma yapışması vardı kii ömrüm boyunca unutamam.:KK74: nikahtan sonra bile beni alnımdan öpmüştü kalabalık ayıp olur diye :bicak:

doğum anına tanık olduğu için ben hiç doğum anımı anlatamıyorum biz şöyle doğurduk böyle doğurduk diye anlatmaya başlıyor :KK48: bebeği hemen benimsedi , çektiğim zorluğa şahit olduğu için lohusa halime çook iyi davrandı hep destek oldu.

cinsellik kısmına gelirsek eskisinden çok daha iyi durumdayız :super: tam bir aile olduk ve biz bu işi çok sevdiğimiz için kısa sürede ikinciyi yaptık :KK71:
Yaa bak ne güzel bi anı işte allah nasip ederse bende eşim yanımda olsun istiyorum eşim ben daha demeden gelmek istiyorum Doğuma diye söyledi zaten kendi istemese zorlamam böyle bişiy için :)
eşim şuanda bebek konusunda eşit olduğumuzu düşünüyor yani atıyorum ismi benim istediğim isim beşik benim beğendiğim olacak kıyafetleri falan hatta geçen akşam neden bana sormuyorsun diye sitem etti ama ben annenin hakkının bi tık fazla olduğuna inanıyorum benim midem bulandı, ben kilo alıyorum, benim vücudum çatlıyor, yüzümü yastığa gömüp pestil gibi yatamıyorum bile şuanda bütün bunlar değer bebeğim için hepsi çok güzel ama babalarla eşit değiliz bence, Doğuma girmesini de eşit olmadığımızı görsün diye istiyorum saygısı sevgisi artar

Arkadaşlar Ankara'da ayrıntılı ultrason için nereye gideceksiniz? Benim tamamlayıcı sağlık sigortam ve doğum paketim var. Sgk ile anlaşması olan özel hastanelerde kullanabiliyorum ama ultrasona gelince ultrason yapan doktorun sgk anlaşması yok diyorlar. :sinirli: hastaneler yolunu bulmuş valla. bu konuda bilgisi olan var mı? Araştırdığım kadarıyla servet ünsal tıp merkezinde ali ipek 325 tl, etimed 300 tl, medipark'ta sinan tan hoca 300 tl, özkaya 400 tl.
Ben salı günü Ali ipek ge gittim gayet iyiydi dr israrla ali beyi tavsiye etti iç organların değerlendirilmesi olduğu için çok başarılıymış bebişin küçük diline kadar gösteriyo ali bey aynı zamanda ataturk hastahanesinde bildiğim kadarıyla ücretsiz ordada girebilirsin

Son düzenleme:
Bu arada ayrıntılı ultrason için Üsküdar hospital Türk hastanesi 190 tl ye çekiyormuş cd vermiyormuş

merhaba, önceki hamileliğimde ali ipek'e gitmiştim aynı zamanda Atatürk Hastanesinde çalışıyordu, konusunda çok iyi olduğunu duymuş ve okumuştum, fiyatı güncelse bence gayet iyi. ben bu kez devlet takibimi zekai tahir'in çayyolundaki polikliniğinde yaptırıyorum, ayrıntılıya da orada gidecektim fakat dün öğrendim ki radyolog artık yokmuş, merkez hastaneye gitmeniz gerek dediler. oraya gidebileceğimi sanmıyorum o yüzden ali ipek'e gidebilirim yine.
bu arada doğum paketlerinde ayrıntılı ultrason içerenler de vardı emin misiniz sizin pakette olmadığından?

Bende ali ipek e randevu aldim ayin 28ine. Ataturk hastanesine bosa gitme bana kasima sira verdiler ben servet unsaldan aldim

Memnun kaldin degil mi canim benimde 28inde randevum. Ataturk hastanesinde kasim ayi fediler bana servet unsaldan aldim bende. Cd falan veriyor mu
Ben salı günü Ali ipek ge gittim gayet iyiydi dr israrla ali beyi tavsiye etti iç organların değerlendirilmesi olduğu için çok başarılıymış bebişin küçük diline kadar gösteriyo ali bey aynı zamanda ataturk hastahanesinde bildiğim kadarıyla ücretsiz ordada girebilirsin

merhaba, önceki hamileliğimde ali ipek'e gitmiştim aynı zamanda Atatürk Hastanesinde çalışıyordu, konusunda çok iyi olduğunu duymuş ve okumuştum, fiyatı güncelse bence gayet iyi. ben bu kez devlet takibimi zekai tahir'in çayyolundaki polikliniğinde yaptırıyorum, ayrıntılıya da orada gidecektim fakat dün öğrendim ki radyolog artık yokmuş, merkez hastaneye gitmeniz gerek dediler. oraya gidebileceğimi sanmıyorum o yüzden ali ipek'e gidebilirim yine.
bu arada doğum paketlerinde ayrıntılı ultrason içerenler de vardı emin misiniz sizin pakette olmadığından?
Merhaba benim dogum paketimde var ama ve malesef detaylıyi kapsamiyo çok saçma ama en başta söylediler zaten

Benimkinde de yok pakette canim. Her pakette olmuyor. Bende ali ipeke randevu aldim bakalim

Memnun kaldin degil mi canim benimde 28inde randevum. Ataturk hastanesinde kasim ayi fediler bana servet unsaldan aldim bende. Cd falan veriyor mu
Ben memnun kaldım cd verdi el ayak parmaklarının eklemlerine kadar gösteriyo 20 dk sürdü çok kasılmam olduğu içi beklemek zorunda kaldı ama yinede tamamladi

Ben memnun kaldım cd verdi el ayak parmaklarının eklemlerine kadar gösteriyo 20 dk sürdü çok kasılmam olduğu içi beklemek zorunda kaldı ama yinede tamamladi
Benimde doktorum ali ipeke yonlendirdi is yerimden arkadasimda ona gitmis ayrintiliya o da memnun kalmisti

Back
X