• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
cok fazla fiyatlar istiyolar ya coguda yapılabılecek seyler bece heryer de vıdeoları var nasıl yapıldıgına dair birde :) imkan varsa yapılabılır
Bu isme özel hastane çıkışları içinde vidio çekmişler hazır ütü basıldıgında yapışıyor linkini atim yapmak istersen

Canım böyle şeyler İnstagram da cidden gereksiz pahalı kapı süsü pleksi isme özel olduğu için olabilir ama az buçuk el becerim vardır o yastık maksimum 30 liraya mal olabilecek malzemeyle kendin de yapabilirsin
Tabi canım yarı yarıya kar elde ediyorlardır. Çok beğendim. Ben hiç uğraşamam böyle şeylerle.... Taşlar ilgi alanım. Taş boyayacam mevlüdüne. Ama böyle şeyleri yaptırırım

Preeklemsi cok ciddi bir konu. En az şeker kadar onemli. Hala bu devirde tansiyon kontrolu yapmayan doktor kalmamistir umarim:KK43:

Varmış valla,nette kaç kişi gördüm yüksek tansiyondan son haftalarında bebeğini kaybeden,doktorlarına dava açacaklardı takip etmediği için.allah kimsenin başına vermesin.cok zor bir durum.

Benim almanyada bi kız arkadaşım vardı ve bebeği için benden bu tarz süsler istemişti en ucuz kapı süsü 150 liraydı hediyelikler şunlar bunlar hepsi 600 buluyordu bende keçeli ürünler die bi instagram sayfası vardı ordan baktım nasıl yapıldığına rengarenk keçeler organze tül silikon ve boncuk elyaf güpür ve kurdela aldım hepsini kendim yaptım okadar güzel oldukç bana maliyeti hepsinin 60 lira oldu fotolarını bulursam burdan paylaşıcam kızlar kendimiz yapabiliriz hem can sıkıntısınada bire bir

Sizden duyunca ben de heves ettim,elimden de gelir böyle şeyler ama silikon tabancası lazım olur mu acaba? Olursa onu nerden buluruz ki ?

Bu isme özel hastane çıkışları içinde vidio çekmişler hazır ütü basıldıgında yapışıyor linkini atim yapmak istersen

Bayıldım valla,ben de özeniyordum bunlara.maddi durumum iyi değil.alamazdim.ama şimdi birkaç tanesini yapabilirim kendim.sagol canım çok iyi oldu paylastigin :)

Varmış valla,nette kaç kişi gördüm yüksek tansiyondan son haftalarında bebeğini kaybeden,doktorlarına dava açacaklardı takip etmediği için.allah kimsenin başına vermesin.cok zor bir durum.
Çok zor ya en çokta doguma yakin zamanlarda bebek karninda ölüp ölü bebek doguranlar çok etkiliyor beni hergünü şafak gibi sayarken allahim kimsenin başina vermesin çok acı :KK43::KK43:

Çok zor ya en çokta doguma yakin zamanlarda bebek karninda ölüp ölü bebek doguranlar çok etkiliyor beni hergünü şafak gibi sayarken allahim kimsenin başina vermesin çok acı :KK43::KK43:

Ay benim de en büyük kabusum.allah kimseye göstermesin.sag salim kucagimiza alalım yavrularımızı inşallah.

Bayıldım valla,ben de özeniyordum bunlara.maddi durumum iyi değil.alamazdim.ama şimdi birkaç tanesini yapabilirim kendim.sagol canım çok iyi oldu paylastigin :)
Ne demek kuzum ben tek tek taş yapışıyor zannediyordum çok basitmiş insanin kendi emegi gibi olan birşey olamaz bebişlere hatıra kalır :KK36:

Doğrudur canım ben Eminönüne gidemedim yastığı diktirdim herşeyi parça parça aldım taşlar kullandim biraz o yüzden pahalı oldu sanırım hatta keşke hazır alsaydım dedim .bak bu benim yaptığımEki Görüntüle 2180806
Yastik diktirdigin için okadar tutmuştur birde küpür pahalı oluyor ay benim eşim tekstilci burda olsanız hepinize yastıgı benden olurdu :21:minnoşlara herşey feda olsun

Sizden duyunca ben de heves ettim,elimden de gelir böyle şeyler ama silikon tabancası lazım olur mu acaba? Olursa onu nerden buluruz ki ?
Nalburlarda satılıyo ben 25 liraya aldım gecen sene küçük tabancalardan ben beceriksizin önde gideniyim ben yaptıysam hepiniz yaparsınız bide elin yatkınmış mis gibi şeyler yaparsın vallahi.

Yastik diktirdigin için okadar tutmuştur birde küpür pahalı oluyor ay benim eşim tekstilci burda olsanız hepinize yastıgı benden olurdu :21:minnoşlara herşey feda olsun
Sağol canım düşünmen bile yeterli bakalım ben uygun ayarlayabilirsem hazır alacağım bu sefer yastık değilde kapı süsü falan.bu hamileliğimde hiç bişey yapmak gelmiyor içimden .

Back
X