• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Plesenta onde ve tansiyon takibi sart o yuzden hastanedeyim
Plesanta previa dedikleri şey mi?rahim ağzında oluyor.benim bir arkadaşın öyleydi hamilelik boyunca kanaması oldu ama dünya tatlısi bir kızı var şimdi o yüzden dert etme çok dua et Allahım bebeğine hayırlı sağlıklı ömür versin

Gunaydin hanımlar
Kyvdelere geçiyoruz bayram için 3. Günü donecegiz kurban için
Eldiven alayım ben de ete dokunma işini düşünmemistim yazdığınız iyi oldu
Bende burda öğrendim eldiven işini yoksa kesin girişirdim ete öyle.bende eldiven alayım

Herkese merhaba 17+3olduk ellerim cok ağrıyor ozekllile gece uyanip agridan ağlıyorum:KK43: parmaklarda da kalkinca uyusukluk oluyor arastirdim karpal tunel sendromu diyor hamilelikte olurmus yasayann varmi bunu

Ben de huzursuz bacak sendromundan çok cekiyorum.geceleri uyutmuyor beni hiç.zaten eskiden de vardı,hamilelikte iyice çoğalıyormuş.delirecek gibi oluyorum.dun gece de uyutmadı sabaha karşı beşte uyudum zar zor.

İnsallah kuzum bizimde öyle bebis odasi almadik daha posetlerde bende sen gibiyim bakiyorum
Kokluyorum yerine kaldiriyorum :KK54:
Eşim gerek görmüyor bebek odasına ya sinir oluyorum beşik bizim odamızda durur kıyafetlerini de bizim gardıroba koyarız diyor inadına koymuyorum şimdi acındırıyorum kızımın bir odası bile yok gardırobu da yok poşetlerde duruyor kızımın kıyafetleri diye :KK70:kıyamıyor öyle deyince :-)

Eşim gerek görmüyor bebek odasına ya sinir oluyorum beşik bizim odamızda durur kıyafetlerini de bizim gardıroba koyarız diyor inadına koymuyorum şimdi acındırıyorum kızımın bir odası bile yok gardırobu da yok poşetlerde duruyor kızımın kıyafetleri diye :KK70:kıyamıyor öyle deyince :-)
bizim odamiz varfi soyle bir duzenleyecegim oglum anneci oldugu icin mobilya besigi odamozda o onda yatacak kizimizda insallah ana dizi besikleri var onda yatacak bir dolap daha almayi dusunuyoruz duz sade ona oglumunkileri koyacagim mobilyanin takiminada kiziminkini insallah cocuk odasinfa cok esya var kaldirmak lazim akulu araba salincak bebek cicekleri of cok is var cok daha boyanacak evimiz kisa hazirlik temizligi iste

esin simdi bebek odasi almazsa sonradan alicaktir merak etme buyudukce esyalar oyuncaklarda yatakta buyuyor :KK70: iyi demissin agzina saglik bu konular muhim bz cekiyoruz sonucta sıkış tikiş agizlarin gorip burunlarindan cikacagiz;)

Kızlar merhaba farkında olmadan et parçaladım kıymaya dokundum :( doktorum da çiğ etme dokunma diye uyarmışken :( umarım bir şey olamaz çok korktum kurban bayramında da dikkatli olmak gerek

Fikri degişir inşallah o güne kadar sen kandirirsin güveniyorum sana :anneadayı::dondurma::KK70::KK71:

Kızlar merhaba farkında olmadan et parçaladım kıymaya dokundum :KK43: doktorum da çiğ etme dokunma diye uyarmışken :KK43: umarım bir şey olamaz çok korktum kurban bayramında da dikkatli olmak gerek
Korkma kuzum bize ilk başta söyledi ben dokunmuyorum ama eltim gecen ocakta dogum yapti ona doktor birşey dememiş sürekli ete dokunuyordu maşallah bebiş sapa saglam bi sıkıntı olmadı ama sen yinede dikkat et artik pek dokunmamaya çalış mecbur kaldiginda ise evde yüzlü eldivenlerden al tek kullanimlik onlarla işini hallet

Hınzırrr:KK48:
İyi yapıyorsun iyi. Akıllı kadının hali bir başka oluyor:super:

Back
X