2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar ben bgn trafik kazası yaptım :KK43: okula giderken. Hızım çok azdı, aradan çok süratli bi adam çıkıp çarptı, hastaneye kadar bebeğim hiç hareket etmedi, okadar ağladım ki bişey oldu diye, şükür şuan o da bende iyiyiz. Kurşun yelek giydirerek filmler çekildi mecburen :KK43:( eve geldik artık. 24 saat dikkat edicekmişiz, dua edin nolur
Cok gecmis olsun

ben onların ıse yaradıgına ınanıyorum canım ama bana cok pahalı gelıyor malesef , hemen hemen ilk 2 haftalık bır surec bırde gerek duyulmazsa boşyere para gıtmıs olacak bazısının olmuyormus bıle yara fln youtubde bı kadın ızlemıstım lansınoh ve gogus kalkanıyla 2 3 gunde gecırmıs yaralarını en basından kullansam belkı bu kdar yara olmazdı bıle dedı , lansınoh kremın ılk once 10 ml gını alıcam zaten az az suruyorsun en bastan da kalkanları takarsan daha hafıf gecer gıbıme gelıyor
Bebek ememiyor ama o kalkanla esimin teyzesi dogum yapti gecen carsamba gunu aksam bizde dün gece yanindaydik agliyordu bebegi emzirirken pecete vardı yaninda heryanı kan olmuş bebisin elbisesine bile bulaşmiş mama verecem dedi hAni öyle narin biride degil abartiyor desem ama bebekte anne memesini emerken yoruluyor kalkanla emziriyor iki saniye geçmiyor bebegin çenesi yoruluveriyor süt yeni geldigi için damarları tam açik degilmiş sanirsam hem gogüs acisi hem meme ucu yarasindan dolayı aglaya aglaya emziriyordu onu gordukten sonra bu koruma kapagı işe yararmı diye bakayim
Dedim cocuk okadar sık emiyorki krem durmuyor goguste sut az geliyor falan filan

Merhaba kızlar.
Ayrıntılı ultrason için Ankara'da Atatürk Hastanesi'nde Ali İpek adında bir doktor var. Bu doktoru epey öneren var etrafimda. Burda da giden arkadaşlar vardı. Yanlış hatirlamiyorsam.
Ultrason için gün almaya gittiğimde 3 ay sonrasına randevu verdiler. Bu tarih de benim için çok ileri olduğu için başka bir hastaneden randevu aldım.
Azönce aradılar randevuyu bir ay öncesine cektiklerini söylediler. O tarihte 23+1 oluyoruz. Sizce geç mi olur?

Atatürk Hastanesinde randevuyu nasıl aldınız? Önce kadın doğum doktorundan randevu gerekiyor denmişti ama öyle mi? Ali İpek, Servet Ünsal Tıp Merkezinde hasta görüyor ben oradan randevu aldım ama 325 tl ücreti. 23 haftada gayet iyi ayrıntılı ultrason için bence hastanede yaptır.

Ben aldım canım duruyor bakalım şimdilik Doğumdan 2-3 hafta önce kullanmaya başlıcam
Nette baktım. Çok yorum yok ama yapılan yorumların hepsi olumlu fiyattan dolayi sanirsam
Pek kullanan yok ama kullananlardan yuzde yuz tam
Notu almiş markasi neydi canim senin kullandiginin birde eczanelerde satilir sanirsam dimi

Kızlaaar bunlarda benim minnoş kızımın ilk oyuncakları:KK200::emir_bebek:

Eklentiler

• Screenshot_20180906-171323.webp
    Screenshot_20180906-171323.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20180906-171306.webp
    Screenshot_20180906-171306.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 42
Bebek ememiyor ama o kalkanla esimin teyzesi dogum yapti gecen carsamba gunu aksam bizde dün gece yanindaydik agliyordu bebegi emzirirken pecete vardı yaninda heryanı kan olmuş bebisin elbisesine bile bulaşmiş mama verecem dedi hAni öyle narin biride degil abartiyor desem ama bebekte anne memesini emerken yoruluyor kalkanla emziriyor iki saniye geçmiyor bebegin çenesi yoruluveriyor süt yeni geldigi için damarları tam açik degilmiş sanirsam hem gogüs acisi hem meme ucu yarasindan dolayı aglaya aglaya emziriyordu onu gordukten sonra bu koruma kapagı işe yararmı diye bakayim
Dedim cocuk okadar sık emiyorki krem durmuyor goguste sut az geliyor falan filan
kalkan farklı sey canım , onun kullandıgı kelebektır. Avent gogus kalkanı farklı bır sey
upload_2018-9-6_17-13-6.webp[URL='https://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.gebelikveannelik.com%2Fassets%2Fuploads%2Ffiles%2Fsingle-page-3%2Favent-gogus-kalkani-kullanim.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.gebelikveannelik.com%2Fphilips-avent-gogus-kalkani-yorum&docid=KAJgNiBJMBdZaM&tbnid=bfpvWUlHqjfg0M%3A&vet=10ahUKEwjVw8jlx6bdAhUGkiwKHde8BcQQMwgqKAQwBA..i&w=500&h=300&bih=788&biw=1777&q=avent%20g%C3%B6%C4%9F%C3%BCs%20kalkan%C4%B1&ved=0ahUKEwjVw8jlx6bdAhUGkiwKHde8BcQQMwgqKAQwBA&iact=mrc&uact=8']upload_2018-9-6_17-13-15.webp
[/URL]

upload_2018-9-6_17-13-49.webp
üstteki resimdekiler benim bahsettıgım kremı surup bunu yerlestıryorsun hava alabılıyor yada kapalı olanı takıp sutun aksa bıle orda toplanabılıyor kendı sutun le iyileşme surecı olabılıyor.bunu gogsune koydugunda kesınlıkle hıcbırsey degmıyor hava alıp uzerıne bısey temas etmedıgı ıcınde iyileşme süreci çok daha hızlı oluyor canım

Atatürk Hastanesinde randevuyu nasıl aldınız? Önce kadın doğum doktorundan randevu gerekiyor denmişti ama öyle mi? Ali İpek, Servet Ünsal Tıp Merkezinde hasta görüyor ben oradan randevu aldım ama 325 tl ücreti. 23 haftada gayet iyi ayrıntılı ultrason için bence hastanede yaptır.
Şöyle anlatayım canım. Bundan 3 hafta önce kadın doğum doktorundan randevu alarak gittim Atatürk Hastanesi'ne. Detaylı ultrasona yönlendirdi doktor ama randevuyu 5 kasıma verdi o vakte kadar dolu olduklarını söyledi. Verdigi tarihte ben 27 haftalık olduğum için Zekai Tahir Burak hastanesinden randevu almıştım. Bugün Atatürk hastanesinden arayıp 5 kasımda doktorun olmadığını o yüzden randevuyu 5 ekime aldıklarını söylediler.

Nette baktım. Çok yorum yok ama yapılan yorumların hepsi olumlu fiyattan dolayi sanirsam
Pek kullanan yok ama kullananlardan yuzde yuz tam
Notu almiş markasi neydi canim senin kullandiginin birde eczanelerde satilir sanirsam dimi
Yok canım eczanelerde satılmıyor silverette zaten benim bildiğim tek marka bu, ben sıfır almadım eşimin kuzeni satıyormuş ondan aldım

İyi yapmışsın canım güzel hatıralar gerçekten maneviyat çok önemli Korkma canım Allah korusun her an her şey olabilir Geçenlerde eşimin iş arkadaşı doğum yaptı fakat 22 günlük ken bebeğini kaybetti O yüzden hayırlısıyla dua edelim hazırlıklarımızı yapmak zorundayız Bizler Ben eşimin işlerinin yoğunluğundan dolayı erken bitiriyorum sadece yoksa zaten geç değil daha tabıkı:KK68:
Önemli tabi bende seviyorum ama yapmayı sevmiyorum :))) evet orası öyle rabbim ne derse o olur son gn kaybedenler dogumdan sonra kaybedenler neler duyuyoruz. Çok takılmamak lazım ama işte bir öncekinde çok erken bi iki şey almıştık elimizde kalınca bunda doğduktan sonramı alsak flan diyoruz :)))

Kızlar ben bgn trafik kazası yaptım :KK43: okula giderken. Hızım çok azdı, aradan çok süratli bi adam çıkıp çarptı, hastaneye kadar bebeğim hiç hareket etmedi, okadar ağladım ki bişey oldu diye, şükür şuan o da bende iyiyiz. Kurşun yelek giydirerek filmler çekildi mecburen :KK43:( eve geldik artık. 24 saat dikkat edicekmişiz, dua edin nolur
çok geçmiş olsun canım. içini ferah tut hiçbir şey olmaz :dua: annesine sımsıkı tutunur o

ohh senden mutlusu yoktur sımdı canım benım :)
Aynen canım ama şimdi hareketlerini hissediyorum ya daha stressizim önceki kontrollere göre şimdi ise acaba ne kadar büyüdü diye düşünüyorum zira geçen ay ki göbişimle şimdiki arasında epey bi fark var :anneadayı:

Bu sonbahar havaları tam benlik oh çok şükür 2-3 gündür rahatça uyuyorum bugün yağmur da var nasıl seviyorum böyle havaları alıyorum hemen örgümü elime yapıyorum kahvemi benden mutlusu yok:KK54: kızçeme battaniye örüyorum azıcık kaldı bitirince paylaşacağım sizinle :KK69:

ay cok kucuk cıkmıs soyle yapayım bırdee :KK70:
Liste güzel canım =) ama göğüs pompası mutlakamutlaka al ben nolsa emzireceğim ihtiyaç yok demiştim öyle sütüm oldu ki süt kanallarım tıkandı taş gibi oldu çocuk ememedi pompa aldı eşm koşarak çektim biraz yumuşayınca emebildi

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm =(

Back
X