2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Selam kızlar güzel bebişleriniz ve siz iyisinizdir inşallah mesajları okumaya fırsatım olmuyor dualarım sizlerle bugün ayrıntılı ultrasona gireceğim çok heyecanlıyım umarım her şey güzel çıkar çok heyecanlıyımmmm

Oo sen daha tatlısını alirsin en güzelleri senin olsun kuzum biz dun e bebekten dalin bakım seti aldik uni babay kullanmayı dusunuyordum ama dalinin cantası hosuma gitti bitirene kadar dalin sonra uni baby geceriz :21: dün birde farklı birsey aldık oda cok sicak tutacak hastaneden cikarirken bunla cikaralim dedik minnosu

Bu tulum bayıldım. Güle güle giysin minnos. Nereden.aldın acaba. Bir de hangi beden :))

Nekadar dogru bilmem canim ama bi ara yorumlarda denk geldi kimisinin sütü çok erken gelirmiş hatta annenin biri yorum yazmiş gögsümden süt geldi ve sıkması hoşuma gidiyor diye yazmiş kimisi sütünle çok oynama ilk gelen süt bebege ilaç gibi geliyor sarı renkli falan diye yazmiş kimiside dogumu tetiklersin falan yazmiş
Ben net bilgi alamadım canım ya.. Ama daha gelmedi birdaha doktora çıkınca sorup yazıcam inşaAllah. Başına gelen olursa telaş etmesin diye çok zor bilgisiz kalmak insan telaş ediyor

Merhaba hanimlar, arasira yaziorum ama okuyorum yazdiklarinizi. Biz simdi bebek arabasi arastirmasina grdik. Tavisyesi olanlar var mi. Bukdr zorlanacagimi tahmin etmemistm. ‍♀️
valla arkadasım burda cok knusuluyor bu konu herkesın yasam sartına ve ısteklerıne gore degısıyor.Baskasına uygun geken sana gelmeyebılır.MEsela travel mı ıstıyorsun, hafıf mı ıstıyorsun, tek elle kapansın mı ıstıyorsun benı ne kadar zorlarsa zorlasın kalıtelı guzel agır bırsey mı olsun ıstıyorsun bunları soylersen senın fıkrıne yakın arkadaslar aldıklarını yada arastırdıklarını onerebılır

Selam kızlar güzel bebişleriniz ve siz iyisinizdir inşallah mesajları okumaya fırsatım olmuyor dualarım sizlerle bugün ayrıntılı ultrasona gireceğim çok heyecanlıyım umarım her şey güzel çıkar çok heyecanlıyımmmm
oh bu hafta detaylı haftası herhalde herkes detaylıya gırıyor benımde cuma gunu :)

valla arkadasım burda cok knusuluyor bu konu herkesın yasam sartına ve ısteklerıne gore degısıyor.Baskasına uygun geken sana gelmeyebılır.MEsela travel mı ıstıyorsun, hafıf mı ıstıyorsun, tek elle kapansın mı ıstıyorsun benı ne kadar zorlarsa zorlasın kalıtelı guzel agır bırsey mı olsun ıstıyorsun bunları soylersen senın fıkrıne yakın arkadaslar aldıklarını yada arastırdıklarını onerebılır
Bende sormuştum canım arada arkadaşlar aldıklarını felan atsalar bizede fikir olur değilmi güzel annişler

oh bu hafta detaylı haftası herhalde herkes detaylıya gırıyor benımde cuma gunu :)
Canım detaylı hangi haftalarda yapılıyor? Özel hastanede 300tlmiş sanırım devlette eşin giremiyor o yüzden bende kendi özel doktorumda yaptırırım diye düşündüm fakat tam konuya hakim değilim hangi bilgileri veriyor detaylı ultrason?

Bende Zeynep kamildeyim, öğleden önceki son hasta bendim 11.40 da, bebeği bayağı inceledi, dönmedi bebiş sırtını ve kafasını tam göremedi bişiyler ye tekrar gel dedi bakalım bekliyorum yeniden
Ben varken oradamiydin acaba 24 ne 25 ine vardi randevu baktinmi canim

Galiba doopleri ne kadar geç haftalarda yapılsa o kadar net gösteriyor.kizimda 23+4 yaptırmıştı herşey cok net görülmüştü.peki memnun kaldi mi kaç dkk bakıldı?

@anneveoglusu seninde bugün doopler vardı galiba demi?
Evet aynen ama o tarihe bulunca almistim hemen kalbi daha 1.5 cm mis net goremiyorum diyor doktor

Canım detaylı hangi haftalarda yapılıyor? Özel hastanede 300tlmiş sanırım devlette eşin giremiyor o yüzden bende kendi özel doktorumda yaptırırım diye düşündüm fakat tam konuya hakim değilim hangi bilgileri veriyor detaylı ultrason?
benım gıdecegım hastane 23 haftadan sonra almıyoruz dedı 24 e kadar yapılıyor da dıyorlar degısıyor en guzeli 22 hafta ama , devlette sıra bulmakta da zor ama evet eslerı genelde hıcbı hastane almıyor.Bende rastgeke bursada bı hastane buldum 175 tl yapıyormus. Yanı a dan z ye herseyıne bakıyorlar.Tüm organlarına tek tek ıncelenıyor beyın kalp bobrek mıde el ayak ıce donuk mu sıkıntı varmı parmaklar beyın lobları kıst vs sıkıntı varmı bobreklerde buyume var mı bagırsaklar kalp odacıkları delık vs var mı yuz bulguları yarık dudak vs herhangı bır anomalı bulgusu var mı yokmu pşesanta durumu su durumu .. bende henuz gırmedım cuma gırıcem ama bunlar genel olarak bakılıyormus canım o yuzden bunun onemlı oldgunu dusunuyorum. İkili ve uclu test yaptırmadık.Tedavı olasılıgı olmadıgı ıcın ama bunda bır skıntı varsa onlem alınabılıyor inşallah bebişelerimiz sağlıklan buyuyorlardır ıcımızde AMın :)

Çok şükür oğluşumun kalbi sapasağlam çıktı. Kıpır kıpırdı çok mutlu oldum görünce şimdiden özlüyorum.
Bebek için mothercare den beşik baktım alan var mı aranızda yada iki kademeli sağlam beşik önerisi olan
ya canım ben sadec ıstedıgım gıbı ıkeada buldum bı 2 kademelı en asagı kısmı ve orta kısmı var

Dogumdannsonra karnimiz bebek varkenki kadar çok çikmaz dimi kuzum
Dogumdan sonra sezeryanse gec iniyir karin ama normal dogumsa inmesu daha kolay oluyir ve kesinlikle karnini sar serin korse al vs.. ( benim karnim hamile gibi 7aylik falan unsolin direncim varmis kolay aliyirum aldigim gibekten oluyir ve gec iniyir malesef )

Kızlar benim bebiş de böbrek yolunda genişleme görüldü doktor , su aldirma ve özel test yaptirabilirsin ama riski var, aldırmayı düşünürsen kötü sonuçta ona göre karar ver dedi. Ben yaptirmiycam dedim, bu Dr. Profosordu, kendi doktoruma da sonucu göstericem bakalım ne diyecek

selam hanımlar , hafta sonu eşimin kuzeninin kınası ve düğünü vardı memleketine gittik . çok yorucu geçti hiç bakamadım , inşallah herkes iyidir

Dogumdan sonra sezeryanse gec iniyir karin ama normal dogumsa inmesu daha kolay oluyir ve kesinlikle karnini sar serin korse al vs.. ( benim karnim hamile gibi 7aylik falan unsolin direncim varmis kolay aliyirum aldigim gibekten oluyir ve gec iniyir malesef )
Kuzum sarinca kan akişı olmadigindan kanama az oluyor diye hemsireler sardirmamiş bi tanidigimiza tabi hepsi aynı degil ama dedigini yapacagim korse alacam sarkmasin :KK12: gobusler

@Zezey4545 cnim 7yil önce renkli usg çıkan parlaklığı yeni arastiriyorum:KK48:veeee tahmin ettiğim gibi en kötü senaryolar çizilmiş.özellikle down sen.denilmiş ve kalp kireclenmesi vs.iyiki de o zamanlar internetim yokmuş yoksa kafayı yerdim:KK53:
peki senin beebisin gelişimi nasil?
Bugün kendi doktoruma gittim bu bir sorun değil dedi ultrasonla baktı küçücük bir nokta ilerde geçer geçmezse bebek doğunca çocuk doktoruda bakar kesinleşir dedi içimi rahatlattı. Gelişimi iyi arada 5 gün geriden geliyor bazen onu kapatıyor sonra tekrar geriden geliyor o tam kesinleşmiyor hiç. Gerçekten internetin faydası olduğu gibi zararıda oluyor hele bu dönemde

Back
X