2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Tetenoz aşısini bebeğim ve ben adlı bir kitap var evde oğlumda almıştım yıllar önce 5 doz yapıldı ise 10 yıl koruyuculuğu varmış kızlar eksik dozda yenilemek gerekecekmis

Ben de Bugün 2. Dozu oldum tetenoz asisinin. Bie daha ki doz mart ayinda olacakmis. A anneveoglusu nun dedigi gibi 5 e tamamlarsam 10 yıl koruyucuymus. Ikinci hamilelikte vurulmaz boylece dedi. Ayrica vurulurken bir sıkıntı aci yok ama 6 saat gecti ustunden kolum hareket ettikce agriyor yine kas agrisi gibi. Sisme veya agri normalmis asi sonrasi :)

Kizlar merhaba sizlere ihticacim var ihtiyacimiz var bnm yanimda bir aile var ve maddi durumu baya kotu bn elimden geldigi kdr yardim etmeye calisiyorum 4 aylik kizi ve 2 yasinda oglu var maddi manevi durumlari hic yok giyim konusunda bna yardimci olacak olan varsa msj atabilir mi iletisime gecelim yardimci olalim cevrenizde bebeklerine cocuklarina giydirmedikleri elbise fln varsa

Hiç bilmiyorum canım benimde ilk kez başıma geliyor ilk hamileligimde 50 kiloyla basladim 70 kiloyla doğuma girdim bende şaşkınım :KK48: inanki hiç bi şeyden kısmıyorum abur cubur ekmek çikolata tarzı şeyleri nadir tüketirim sadece yoksa öğünlerim tam meyvesiymiş, tavuk ,kızartma, et, balık tuketmedigim için femix omega ilaç herbişeyim tam :kk77: çok hareketliyim bence ondan:KK48:
ilk hamileliğimde ben de 20 aldım. Ama yedim yalan yok:)
Şimdi iştahım da ilki kadar değil tatlı hiç canım istemiyor. Ama 7 kilo aldım bile:)

Evet hamilelik ortasinda sıkça kilo konusulmus :KK70: bende 60 ile basladim suan 62 2 kilo aldim insallah azar azar devam eder diyorum bu arada dua okumadan uyumayin cunku hamileyken cok korkutuyolar diye biliyorum bende irkilerek titreyerek uyaniyorum o yuzden esim muska aldi korku muskasi onj takiyorum cok sukur gecti ve yatmadan once korku duasi var mutlaka onu okuyup uyuyorum ki zaten normalde bile dua okumadan uyumam
Bende geceleri çok korkar oldum sanki evin icin de biri geziniyomus gibi başucumda dikiliyomus surekli beni izliyomus gibi dua edip bebegimi Allaha emanet edip yatiyorum.

Dün biraz temizlik yaptım, yorulmuş olmalıyım ki akşam wc'de birkaç damla kan geldi.Korktum ve hemen acile gittik vajinal muayene yaptı ve kalp atışlarını dinledi. Sabah muayeneye gelmemi söylediler. Doktor ultrasonla bakınca küçük bir bölgede kanama alanını gösterdi çok şükür bebeğim sağlıklı. Bir hafta dinlen hiçbir şey yapma dedi, pazara bile çıkma dedi .
Aslında yavaş yavaş yapmıştım ama böyle oldu işte kızlar aman siz dikkat edin. Şimdi dinleniyorum...
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla hepimizi

Merhaba iyi Cuma’lar arkadaşlarım. 10 Eylülde detaylı ultrasona girdim doktor kontrolüne ne zaman gitmeliyim veya siz ne zaman sonra gittiniz ?
Benim Dr perinotolog o yaptı ayrıntıli ultrasonu aynı gün yaptırmışiz ayrintilidan 4 hafta sonra gel seninle şeker yüklemesi yapalım dedi

Sen abur cubur ekmek yemezsen zaten kilo almazsın . Ben hamile kalmadan önce 73 ten 63 e diyet yaparak 3 ayda indim. karatay diyetinde ekmek pirinç makarna şeker yok ama yumurta et balık doyana kadar meyve sabahları yeniyor yiyerek kilo veriyosun . Zaten çok sağlıklı beslendigim icin süpriz bebişim geldi bence. Ama 1.5 aydan sonra çok tiksintim olduğu için yiyebildigim herşeyi yedim.son ayda tiksinmem azalinca 3 kilo bir anda geldi keşke hamilelikte karatay diyetine devam edebilseydim senin gibi kilo almazdım zaten hamileliklerimin hepsinde yarı dünya sivri bir göbeğim oluyor şimdiden korkuyorum
Aslında yediğim şeylerdi ama bu hamileligimde canım istemiyor niyeyse bende galiba hu yüzden kilo almıyorum

ilk hamileliğimde ben de 20 aldım. Ama yedim yalan yok:)
Şimdi iştahım da ilki kadar değil tatlı hiç canım istemiyor. Ama 7 kilo aldım bile:)
Benimde ilk hamileligimde iştahım baya iyiydi hergun bir kalıp çikolata yiyiyordum şimdi canım hiç istemiyor :) bakalım ben ne zaman kilo almaya başlıycam ama şimdi memnunum ya son ay zaten alınıyor

Kizlar size bir sorum olacak tahlil sonuçları çıktı idrarda bakteri 100 gözüküyor saglikocagi enfeksiyon oldugunu söyledi bilgisi olan varmi vede sizin sonuçlarda kaç degerleriniz

Acil cevap yazabilir misiniz Konya Selcuklu tip fakultesine detayli ultrason icin randevu alacagim ama kadin doguma mi aliyoruz ?giden varsa dr nasil

Dün biraz temizlik yaptım, yorulmuş olmalıyım ki akşam wc'de birkaç damla kan geldi.Korktum ve hemen acile gittik vajinal muayene yaptı ve kalp atışlarını dinledi. Sabah muayeneye gelmemi söylediler. Doktor ultrasonla bakınca küçük bir bölgede kanama alanını gösterdi çok şükür bebeğim sağlıklı. Bir hafta dinlen hiçbir şey yapma dedi, pazara bile çıkma dedi .
Aslında yavaş yavaş yapmıştım ama böyle oldu işte kızlar aman siz dikkat edin. Şimdi dinleniyorum...
Geçmiş olsun canım. Benim de aynı şekilde oldu. Pruluton iğne ve progestan hap verdi. Günde 3 kere içiyorum. 1 hafta da raporluyum. Artık ev işi filan yapmayacağım. Çamaşır bulaşık vs kocamın ellerinden öper :)

Acil cevap yazabilir misiniz Konya Selcuklu tip fakultesine detayli ultrason icin randevu alacagim ama kadin doguma mi aliyoruz ?giden varsa dr nasil
Radyolaji veya perenoloji bölümleri bakiyor kuzum ayrintiliya ama konyada nasıl durumlar bilmiyorum perinatoloji bolumu varsa ordan al randevunu

Geçmiş olsun kuZum daha önce hic kanaman olmuşmuydu ?

Gecmis olsun dikkat et kendini canim

Geçmiş olsun canım. Benim de aynı şekilde oldu. Pruluton iğne ve progestan hap verdi. Günde 3 kere içiyorum. 1 hafta da raporluyum. Artık ev işi filan yapmayacağım. Çamaşır bulaşık vs kocamın ellerinden öper :)

Teşekkür ederim kızlar hayır daha önce kan şeklinde hiç olmamıştı. Yazın denize girdiğimde pembemsi akıntı gelmişti bir sefer onun dışında bu ilk kez oluyor.

Back
X