Canım ama okulda bi arkadas bugun dogum yakın heralde dedikarnım öyle ilk oğlumda böyle degildim ben de kendimi çok iri hissediyorum
yalnız değilsin desem teselli olur belki:) ben de çok iri hissediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ama okulda bi arkadas bugun dogum yakın heralde dedikarnım öyle ilk oğlumda böyle degildim ben de kendimi çok iri hissediyorum
ilk hamileliğimde ben de 20 aldım. Ama yedim yalan yok:)Hiç bilmiyorum canım benimde ilk kez başıma geliyor ilk hamileligimde 50 kiloyla basladim 70 kiloyla doğuma girdim bende şaşkınıminanki hiç bi şeyden kısmıyorum abur cubur ekmek çikolata tarzı şeyleri nadir tüketirim sadece yoksa öğünlerim tam meyvesiymiş, tavuk ,kızartma, et, balık tuketmedigim için femix omega ilaç herbişeyim tam
çok hareketliyim bence ondan
![]()
Bende geceleri çok korkar oldum sanki evin icin de biri geziniyomus gibi başucumda dikiliyomus surekli beni izliyomus gibi dua edip bebegimi Allaha emanet edip yatiyorum.Evet hamilelik ortasinda sıkça kilo konusulmusbende 60 ile basladim suan 62 2 kilo aldim insallah azar azar devam eder diyorum bu arada dua okumadan uyumayin cunku hamileyken cok korkutuyolar diye biliyorum bende irkilerek titreyerek uyaniyorum o yuzden esim muska aldi korku muskasi onj takiyorum cok sukur gecti ve yatmadan once korku duasi var mutlaka onu okuyup uyuyorum ki zaten normalde bile dua okumadan uyumam
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla hepimiziDün biraz temizlik yaptım, yorulmuş olmalıyım ki akşam wc'de birkaç damla kan geldi.Korktum ve hemen acile gittik vajinal muayene yaptı ve kalp atışlarını dinledi. Sabah muayeneye gelmemi söylediler. Doktor ultrasonla bakınca küçük bir bölgede kanama alanını gösterdi çok şükür bebeğim sağlıklı. Bir hafta dinlen hiçbir şey yapma dedi, pazara bile çıkma dedi .
Aslında yavaş yavaş yapmıştım ama böyle oldu işte kızlar aman siz dikkat edin. Şimdi dinleniyorum...
Benim Dr perinotolog o yaptı ayrıntıli ultrasonu aynı gün yaptırmışiz ayrintilidan 4 hafta sonra gel seninle şeker yüklemesi yapalım dediMerhaba iyi Cuma’lar arkadaşlarım. 10 Eylülde detaylı ultrasona girdim doktor kontrolüne ne zaman gitmeliyim veya siz ne zaman sonra gittiniz ?
Aslında yediğim şeylerdi ama bu hamileligimde canım istemiyor niyeyse bende galiba hu yüzden kilo almıyorumSen abur cubur ekmek yemezsen zaten kilo almazsın . Ben hamile kalmadan önce 73 ten 63 e diyet yaparak 3 ayda indim. karatay diyetinde ekmek pirinç makarna şeker yok ama yumurta et balık doyana kadar meyve sabahları yeniyor yiyerek kilo veriyosun . Zaten çok sağlıklı beslendigim icin süpriz bebişim geldi bence. Ama 1.5 aydan sonra çok tiksintim olduğu için yiyebildigim herşeyi yedim.son ayda tiksinmem azalinca 3 kilo bir anda geldi keşke hamilelikte karatay diyetine devam edebilseydim senin gibi kilo almazdım zaten hamileliklerimin hepsinde yarı dünya sivri bir göbeğim oluyor şimdiden korkuyorum
Benimde ilk hamileligimde iştahım baya iyiydi hergun bir kalıp çikolata yiyiyordum şimdi canım hiç istemiyor :) bakalım ben ne zaman kilo almaya başlıycam ama şimdi memnunum ya son ay zaten alınıyorilk hamileliğimde ben de 20 aldım. Ama yedim yalan yok:)
Şimdi iştahım da ilki kadar değil tatlı hiç canım istemiyor. Ama 7 kilo aldım bile:)
Geçmiş olsun canım. Benim de aynı şekilde oldu. Pruluton iğne ve progestan hap verdi. Günde 3 kere içiyorum. 1 hafta da raporluyum. Artık ev işi filan yapmayacağım. Çamaşır bulaşık vs kocamın ellerinden öper :)Dün biraz temizlik yaptım, yorulmuş olmalıyım ki akşam wc'de birkaç damla kan geldi.Korktum ve hemen acile gittik vajinal muayene yaptı ve kalp atışlarını dinledi. Sabah muayeneye gelmemi söylediler. Doktor ultrasonla bakınca küçük bir bölgede kanama alanını gösterdi çok şükür bebeğim sağlıklı. Bir hafta dinlen hiçbir şey yapma dedi, pazara bile çıkma dedi .
Aslında yavaş yavaş yapmıştım ama böyle oldu işte kızlar aman siz dikkat edin. Şimdi dinleniyorum...
Radyolaji veya perenoloji bölümleri bakiyor kuzum ayrintiliya ama konyada nasıl durumlar bilmiyorum perinatoloji bolumu varsa ordan al randevunuAcil cevap yazabilir misiniz Konya Selcuklu tip fakultesine detayli ultrason icin randevu alacagim ama kadin doguma mi aliyoruz ?giden varsa dr nasil
Geçmiş olsun kuZum daha önce hic kanaman olmuşmuydu ?
Gecmis olsun dikkat et kendini canim
Geçmiş olsun canım. Benim de aynı şekilde oldu. Pruluton iğne ve progestan hap verdi. Günde 3 kere içiyorum. 1 hafta da raporluyum. Artık ev işi filan yapmayacağım. Çamaşır bulaşık vs kocamın ellerinden öper :)
Kadin doguma bakmayacak miyim yani ? Randevu sisteminde de görünmüyor ki.Acaba kadin dogum dr u mu yonlendirecek oradaRadyolaji veya perenoloji bölümleri bakiyor kuzum ayrintiliya ama konyada nasıl durumlar bilmiyorum perinatoloji bolumu varsa ordan al randevunu
Ege üniversitesinde kadın doğum yönlendiriliyor ama gebeliğin ilk haftaları almak gerekiyor randevu yok ben de bulamadım prof tan ücretli randevu aldımKadin doguma bakmayacak miyim yani ? Randevu sisteminde de görünmüyor ki.Acaba kadin dogum dr u mu yonlendirecek orada
Ne kadardi ucreti pekiEge üniversitesinde kadın doğum yönlendiriliyor ama gebeliğin ilk haftaları almak gerekiyor randevu yok ben de bulamadım prof tan ücretli randevu aldım
Gecmiiş olsun canom dikkat etTeşekkür ederim kızlar hayır daha önce kan şeklinde hiç olmamıştı. Yazın denize girdiğimde pembemsi akıntı gelmişti bir sefer onun dışında bu ilk kez oluyor.