2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
canım stok yapmak bence ve cogu kısının fıkrınce yanlıs. Cunku bı cok unsura gore değişiyor bebegın popsu bebek bezıne ne dıcek sevıcekmı kılosu ne kadar kullanacgı gıbı faktorler var . Ben ilk başta direk sleepyle baslamak ıstemıstım ama yınede 1 ve 2 beden den gecıs yapana kadar prıma kullanacagım yenıdogan ıcın en en en uygun o bana kalırsa sonrada sleepy gelıyor bende.Tabıkı cok fazla marka ve organık bebek bezlerıde var ama herkesın ulasabılcegı bebek bezlerını konusursak benım fıkrım bu. Evimde hedıye 2 no prıma var bır tanede 1 no alacagım kalanını duruma gore bakacagım ben. Islak mendıl olarak da bır kımyacının ıncelemesı uzerıne ve etrafımda kullananlar uzerıne gercekten saf ve sadece su olanlar Unıbaby Yenıdoğan ıslak havlu üstünde saf su ve pamuk ibaresi olan , otekılerde malesef kımyasallar varmıs. Sleepy yenıdogan ıslak havlu saf su pamuk ibaresi olan , babyme nin de sadece yenıdogan saf su ve pamuk olan bunu kremlı fln olanlar degıl kesınlıkle.
Ben oğlumda islak mendil olarak başta Unibaby kullandim dedigin gibi sari paketli saf su olani...büyük paket almıştım hatta. Gayette memnun kaldım. Herkese de öneririm bu arada. Ancak bebek bezleri konusunda prima o kadar pahalı ki diğer bebek bezlerini solda sifir birakiyor. Kullanici yorumlarına göre şuan baby&me bayağı iyiymiş. Sleepy'in yan bariyerleri sıkıntılı olduğundan bebeği yan yatırınca dışarı taşma söz konusu oluyormuş falan fistan... kafam bayağı karıştı benim..

kizlar nasil çok güzel demi?

Eklentiler

• Screenshot_2018-09-19-15-26-37.webp
    Screenshot_2018-09-19-15-26-37.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar ben bi hata yaptım soobe nin internet sitesinden sipariş verdim.bir daha mı tövbe.siz siz olun sakın soobe den sipariş vermeyin internetten.7 eylülde verdim siparişi bugün 19 eylül hala kargoya vermediler ve bir açıklama da yapmıyorlar.netten araştırdım çok şikayet var,bilseydim almazdım.sikayet etsem sonuç alır mıyım acaba.

Kızlar ben bi hata yaptım soobe nin internet sitesinden sipariş verdim.bir daha mı tövbe.siz siz olun sakın soobe den sipariş vermeyin internetten.7 eylülde verdim siparişi bugün 19 eylül hala kargoya vermediler ve bir açıklama da yapmıyorlar.netten araştırdım çok şikayet var,bilseydim almazdım.sikayet etsem sonuç alır mıyım acaba.
Sikayetim var a edebilirsin sikayetini kapattirmak icin cozum buluyorlarmis

Kızlar aranizda bebek bezi stoklamaya başlayan var mi indirim görünce? Henüz erken mi yoksa? Ya daha pahalilanmadan al diyor bir yanım diger yanim bekle daha cok erken diyor. Bir de yasak degilse markalari yeniden konusabilirmiyiz?
Stok olarak değilde biz bir kaç paket aldık indirim görünce. Prima premium care 1 numara ve 2 numara aldık. Birde e bebekte huggies 2 numara indirimdeydi bir kaç pakette ondan aldık. Yorumlar güzel. Islak mendil de saf su olandan aldık marka hatırlamıyorum. Birde baby me pamuk aldık. Zaten yenidoğanı bol bol emzireceğimiz için bol bol tüketilir gibi geliyor bana

Keske once siteyi arastirsaydiniz cok da guven olmuyor o kadar fazla ki.Bilinen yerler disinda almamak lazim
E-bebek internet sitesinden aldim 2 gune ulasti cok da duzenli idi.Siz yine de şikayetvar.com a yazin

Allah korusun takip edin bebeğinizin hareketlerini. Sanırım hamilelere aşı vuran ender ülkelerden biriymişiz . Bunun sebbi de olur da evde doğum olur ya da steril olmayan bir ortamda doğum gerçekleşirse diye yapılan bir aşı..Bazı kişilere ağır gelebiliyor hatta erken doğuma bile neden olduğunu duymuştum. Steril ortama sahip çoğu hastanelerdeki bazı doktorlar yaptırmıyor bile...
Ay Allah korusun tabi :( gece hareketlenmeye başladı çok şükür bütün gündür de tepik yiyorum :) insan bi endişelenmiyo değil Allah yavrularımızı korusun..

Kızlar aranizda bebek bezi stoklamaya başlayan var mi indirim görünce? Henüz erken mi yoksa? Ya daha pahalilanmadan al diyor bir yanım diger yanim bekle daha cok erken diyor. Bir de yasak degilse markalari yeniden konusabilirmiyiz?
Biz de aldık bezi ve ıslak mendili. Özellikle bezlere her geçen gün zam geliyor. Prima pre. Care 1 numara 108 adetli 3 kutu aldım şimdilik.günde 10 taneye yakın gidiyormuş ilk zamanlar bu hesapla bir ay gibi bi sürede biter zaten bizim stok. En kötü açılmamış paket olursa satarız ya da ihtiyacı olana veririz diye düşündük eşimle. Islak mendil olarak ben de uni baby yenidoğan ıslak pamuk mendilinden aldım. Bence stoklamakta fayda var.

Kızlar bir kaç gün bakmayınca sayfa baya ilerlemiş. İşten güçten çok fırsat bulamadım. Alışverişe şu ara ara verdik. Kıyafetler tamam.

Aklınızdakiler,
-bebek çantası
-Ev tipi ana kucağı mı yoksa Travel sistem bebek arabasının ana kucağı mı( 6 aylık olunca mecburen oto koltuğu alacağız zaten bu yüzden tereddüt)
- bebek bakım ürünleri
-Tabi ki bebek arabası
-Anne baba yanı yatak dedikleri babynest de kafamı düşündürüyor.

Bu ara bunları arayış içindeyiz. Sizinde karar verdiğiniz markalar varsa paylaşalım

Yarın da ayrıntılıya gireceğiz.

Kızlar bir kaç gün bakmayınca sayfa baya ilerlemiş. İşten güçten çok fırsat bulamadım. Alışverişe şu ara ara verdik. Kıyafetler tamam.

Aklınızdakiler,
-bebek çantası
-Ev tipi ana kucağı mı yoksa Travel sistem bebek arabasının ana kucağı mı( 6 aylık olunca mecburen oto koltuğu alacağız zaten bu yüzden tereddüt)
- bebek bakım ürünleri
-Tabi ki bebek arabası
-Anne baba yanı yatak dedikleri babynest de kafamı düşündürüyor.

Bu ara bunları arayış içindeyiz. Sizinde karar verdiğiniz markalar varsa paylaşalım

Yarın da ayrıntılıya gireceğiz.

Bebek cantasini ben sirt cantasi yeni cikanlardan düşünüyorum.
Bebek arabasiyla aldığımız puset tabi ki hem bebegin duruşu ve rahati daha guzel oluyor.
Bioderma sampuani-sudocrem -dalan (civildeki camasir icin)
Bebek arabasıni e bebekte baby&plus travel sistem düşünüyoruz
Beşik olarak da park yatak alacagiz kimde gorsem cok memnunlar
Benim ayrıntılı da cuma gunu :))

Biraz öyle cnim ama bunları görünce insan dayanamıyor.hast.çıkışı 10parca 170tl
Çok pahalıymış, hevesiniz varsa elbette güzel günlerde kullanın.

Açıkcası ben kutulu 10 parça hastane çıkışlarından almadım. 5 li takımlardan almıştık zaten. Patikli alt- üst beresi eldiveni önlüğü, battaniye de uygun renkli aldık, iç zıbında gezerken lazım olur diye almıştık. Bitti gitti. Hem zaten bebek kıyafet renkleri çok aykırı olmadığı müddetçe renkleri soft ve birbirine uyumlu oluyor.

Back
X