Hicran giriş miiiiii?
Tövbe gitmem!!!
Gebelik öncesi tanışmak testlerimi yaptırmak için özel hasta olarak gittim . Kadın randevu saatinden önce çıkmış . İşi varmış hanımefendinin. Yolundan döndü , suratsız söylene söylene. İlgi alaka sıfırın altında. Bir de özel hastayım düşünün . Hiç memnun kalmadım, hatırladıkça hala kızarım kendime, neden muayene oldum diye. Bir de muayene ettiği yer daracık , içime fenalar girmişti. Spekülümü hijyenik kullanmadı yardımcısı, değiştirmesini talep ettim yoksa onunla devam edecekti muayeneye. Çıkışta bir kadın da söyleniyordu bu nasıl Dr. Diye . Neden böyle yapıyor, hep böyle yapıyor diyordu . Millet belliki hiç memnun değil. Tahlil sonucunu almaya eşim gitti . Haber bekliyoruz smear sonucu için işte, ne arayan ne soran var . Geç te olsa eşim gitti aldı sonucu . Yine nahoş şeyler olmuş. Dr.'a demiş sonunda : eşim kendine iyi bir Dr. Tarafından arayışında idi. İlk size geldik . Keşke gelmeseydik, siz kötü bir Dr. Sunuz demiş. Hastane iyi ama yani idare eder diyelim. Orada başka bir Dr. var, arkadaşım iyi ona git demişti , bir daha oraya gitmem dedim Gitmedim .
Benim Dr. EBRU ÜNAL Hanımdır. Çifte minare karşısında özel bir kliniği var . Normal doğum yanlısı , insana güven veren harika bir insan . Özel olduğu için tuzlu gelebilir.
Türkmenbaşı tıp merkezinde esmen Hanımdı yanlış hatırlamıyorsam o da çok iyi . Yalnız bu Dr. Dan randevu alırsanız randevu saatine dikkat ettin . Tekrar tekrar sorun . Sekreteri bu konuda bizi üzmüş tü belki de bankodakilerin hatasıydı ama biz sonuçta 1 saat beklemiştik randevu için . Ama Dr.Çok iyi, beğenmiştim. (benimki kadar olmasa da)