Merhaba bende ara ara okuyorum sizleri hepinize hayırlı zamanında doğumlar diliyorum. Kanguru mevzusuna denk gelince yazmak istedim. Kangurular ergonomik ve ergonomik olmayan diye ikiye ayrılıyor. Önemli olan bebeğin m pozisyonunda oturabilmesi. Ergonomik olmayan ve şuan bir çok ergonomik kangurudan pahalı ve markalı olan okadar çok kanguru var ki.Ergonomik olmayan kangurular aynı hoppala ve yürüteç gibi kalça çıkıklığı, duruş bozukluğu yapabilir. Tabi ki de bütün kanguru, hoppala, yürüteç kullanan çocuklarda olacak diye birşey yok ama böyle bir risk ve yüksek bir risk varken kullanmak kişiye göre değişir özellikle ben erkek bebek beklediğim için riske atamam. Bununla ilgili çocuk doktorlarının videoları veya babywearing gruplarından bilgi alabilirsiniz.yalnız bunda bi sıkıntı yokki çok arastırdık zaten ilk aylarda yatar pozısyonda kullanıcaz 5farklı pozısyonu var belgelı bir urun avrupa ve saglıkstandartlarına uygun belgelı eniyetli ve yan acık cırtcıtları var. yani tüm ozellıklere sahıp kullanan kımsede gördunüz mü bılmıyorum ama hıcbır sıkıntı yaratmayacak bir ürün. Tavsıye edıyorum gönülrahatlıgıyla aksi olsa benden önce eşim almazdı cokarastırır ozellıkle bu tarz ürünleri. yani benim içim rahat önemli olan bu