• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
çok teşekkür ederim canım 6.500e düşürmüştük 7ıstemıstı pazarlık yaptık baya. bırde bana buyuk raf falan yapacak sonra komodın de yapacak o da hedıye olucak. gardrobu yatagı büyük dıye okadar tuttu
Çok iyi fiyata yaptırmışsın güle güle kullan canım. Bende beş kapılı dolap ve 4 çekmeceli şifonyer yada adı neyse bilmiyorum ondan yaptıracağım. 4000 tl ye anlaştık.

Çok iyi fiyata yaptırmışsın güle güle kullan canım. Bende beş kapılı dolap ve 4 çekmeceli şifonyer yada adı neyse bilmiyorum ondan yaptıracağım. 4000 tl ye anlaştık.
ya burda herkes cok dıyor anlamdım bızım sehırde mı cok gelıyor ben de uygun oldugunu düşünüyorum canım gardrop zaten kpcaman yatagı da öyle bıde özel istege giriyo normal yani bence de. 5kapılı süperr olurr canım bana 4bıle büyük geldı vallahı bide geriye doğru geniş yaptı ekstradan. 5i düşünemıyorum herşeyı koyarsın fıyat da ıyı demısler❤

ben de yıllardır genelde her iki yana yatırıldığını duyuyorum görüyorum. benim Bildiğim kadarıyla uzun süre aynı tarafa yatırılmamalı yazı buldum bir dr yazısı @Otb
Aynen her yatırmada yön değiştirirdim canım

çok iyi canım halletmene sevındım bak mesela en önemli şeyi yazmamısım benım ıcın de onemlı duzlestiriciyi koymamısım resmen sagolcanm :KK23:deodorant koy ıstersen. ben parfum koymakıstemedım kızım.kokumu alsın dıye ama bu kımyasal olmayan kokusuz deodorant lar var ondan aldm koydum:KK49:
Deodorant koydum canım makyaj kutumda var her zaman zaten :) İşine yaramasına sevindim. Aklımıza bişeler geldikçe yazarız. Ben küçük valiz almıştım ama yetmedi buyuk valiz daha cıkarttık :dondurma:

Degerli arkadaslar, grubun ilk cikintisi benim sanirim. Dun gece dogum yaptim bennn. Normal dogum oldu. Bebisim zaten zor bekliyordu diyebilirim. 26. Haftadan itibaren yokluyordu. 35. Haftada bize merhaba dedi. Cok sukur kolay bir dogumum oldu. Erken dogdugu icin simdilik kuvezde. Solunum destegi aliyor simdlik ama doktorum cok kalmayacagini dusunuyor. Bu yuzden simdilik sabrediyoruz evimize gelecegimiz gun icin. Allah cocuklarimizi bizlere bagislasin. Darisi basiniza ama zamninda olsun siziniler insallah.:KK49:
oyy masallah hayirli ugurlu olsun gecmis olsun canim insallah tez zamanda evinize gidersiniz darisi zamaninda bizlere kolay normal dogumlar olsun

Çook geçmiş olsun canım benimkide çok ama çok şiddetli dün başka bir topikte okudum bal tarçın sürüp sarın demiş bir bayan fayda etmez bence dedim annemin zoru ile denedim ağrımı hafifletti baya denemeni tavsiye ederim tabi yine şiddetlendi tekrar sardım bileğimi.. Yarın ortopedi doktoru geliyor mahalleye çıksammı diye düşünüyorum belki bir kaç fikir verir müdahele edemez zaten de.. Senin hangi bileğin canım? Arkadaşımın yeni bebeği oldu ben bebeği sevemiyorum tutamıyorum elimden sebep çok üzülüyorum kendi bebeğimi nasıl tutarım geçmezse diye çok şiddetli bir ağrı ya gerçekten :'(
Ben atel kullanıyorum iki bileğimde de var maalesef :( Geçen ben de arkadaşımın yeni doğan bebeğini görmeye gittim. Bebeği tutarken ağlayacaktım nerdeyse. Ablamın da iki bileğinde de olmuştu. Bebeği doğduğunda emzirmek için yataktan alamıyordu. Eşi veriyordu bebeği kucağına emzirmesi için. Benim de o şiddette :( Doğumdan sonra iki ay filan sürmüştü geçmesi.

ya burda herkes cok dıyor anlamdım bızım sehırde mı cok gelıyor ben de uygun oldugunu düşünüyorum canım gardrop zaten kpcaman yatagı da öyle bıde özel istege giriyo normal yani bence de. 5kapılı süperr olurr canım bana 4bıle büyük geldı vallahı bide geriye doğru geniş yaptı ekstradan. 5i düşünemıyorum herşeyı koyarsın fıyat da ıyı demısler❤
Canım oda müsait olduğu için büyük yaptırıyorum kısmet olursa ikinci bebeği de düşünüyorum o yüzden birlikte kullanırlar diye düşündüm. Bide ben kalabalığa gelen bir İnsan değilim ortalıkta bişey olsun istemiyorum ısır zıvırıda atarım içine bu hafta bende sipariş vereceğim. Bir haftada halledebilir dedi bakalım ne zamana biter

Canım oda müsait olduğu için büyük yaptırıyorum kısmet olursa ikinci bebeği de düşünüyorum o yüzden birlikte kullanırlar diye düşündüm. Bide ben kalabalığa gelen bir İnsan değilim ortalıkta bişey olsun istemiyorum ısır zıvırıda atarım içine bu hafta bende sipariş vereceğim. Bir haftada halledebilir dedi bakalım ne zamana biter
en güzeli caanım ya benm gardrobum da kocaman oldugunhalde sıgmıyor kıyafetler e yatak örtülerimi falan da sıgdırıamıyorum ekstra dolaplar oldugu halde hıcbıyere sıgmıyorbende yatakortusu takıntısı var baya. alıyorum gunlüklerden gördukce sımdı yer arıyorum hep sığdıramıyorum. bebegımın gardrobunda epey yer kalıcak ben de o büyüyene dek oraya da koyacagım. kendı fazlalklarımı da koyarım dedım oh mis oyüzden büyük çok mantklı gercekten yapmaya olanak varsa. iyi yapmıssın hemencık gelır ınsallah

Degerli arkadaslar, grubun ilk cikintisi benim sanirim. Dun gece dogum yaptim bennn. Normal dogum oldu. Bebisim zaten zor bekliyordu diyebilirim. 26. Haftadan itibaren yokluyordu. 35. Haftada bize merhaba dedi. Cok sukur kolay bir dogumum oldu. Erken dogdugu icin simdilik kuvezde. Solunum destegi aliyor simdlik ama doktorum cok kalmayacagini dusunuyor. Bu yuzden simdilik sabrediyoruz evimize gelecegimiz gun icin. Allah cocuklarimizi bizlere bagislasin. Darisi basiniza ama zamninda olsun siziniler insallah.:KK49:
Gözün aydın canım. Tez zamanda evinize gidin sağlıcakla :)

Kizlar artik hareketleri cok sık hissetmiyorum hareket ediyo sukur ama onceki gbi degil bilgisi olan var mi sikinti yoktur insallaah

Bana da erken alırım dedi dr kilosundan dolayı. Zaten sezeryan istediğim için sorun etmedim ama doktor 38 dedi. Eşim olmaz dedi çünkü ultrasonda 4000 cıkan cocuk yeri geliyor bir doğuyor 3500. Bu yuzden eşim 39. Hafta dedi doktorda duruma göre bakarız dedi
Evet doğru düşünüyorsunuz benim kızımda 38+3 de doğdu 3600 civarı demişti doktor ultrasona göre. Ama 3150 gr doğmuştu.

Kizlar artik hareketleri cok sık hissetmiyorum hareket ediyo sukur ama onceki gbi degil bilgisi olan var mi sikinti yoktur insallaah
Bende ayni seyi sorucaktim...yeri daraldikca azaliyo demislerdi..benimde azaldi.daha.cok itikliyo gibi oluyo..eskiye gorede daha az

Back
X