• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
sımdı ayın 3unde gıdecegım ozman yapılacak tahlıllerım enson kasım ortasında yapıldı enfeksıyon cıkmadı hiç buaya dek canım aşırı su ıcıyorum onun da payı varmıs benim normalde bıle ıdrar yolu enfeksıyonum olurdu ama hamıleyken maşallah dıyeyım hiç yasamadım. bır de enfeksıyonda sarı olur akıntı onu bılıyorum. Ama hamılelıgın her evresınde akıntı oldugunu duydugum ıcın hıc sormadım gıdınce buhaftaları sorayım
Tamam canım .. son xamanlara gelmemıze ragmen korkudan olcem ya

Tamam canım .. son xamanlara gelmemıze ragmen korkudan olcem ya
anlıyorum canım haklısın kasılmalarım cokken ben de cokkorktum her an elım karnımda hareketlerıne baktım ama strese gırmememız lazım özellıkle bugunlerde. Birbirimize dua edelim cok. kötü düşünmemeye çalış❤

Hala alta baskı var mı ? Edelım InsaAllah
geçen gece cokfenaydım senınle mi ayynıdurumu yaşamıştık biz?elı kolu cıkacak sandım. ama tekrar sola kaydı sanırım kasıkta. sanıyelık baskı oluyot ayaktayken. Ama benım çatı dedıklerı kemıklerım agrımya basladı sanırım.. bacagımla ozel bolgemın birleştiği yerler agrıyor ılkkez yasadım dunden berı bacagımı kaldırınca oluyor özellikle

Hııı daha tanısmadın mı gıııı :) elını cabuk tut ne kaldı surda
Öyle dogumlar başladi biz acaba yikasammi yikamasammi o doktormu bu doktormu derken öyle banyo köşelerinde doguracam bu persembe onda gidecez :-) sen naptin karar verdinmi nerede dogum yapacagina

Ay cek valla. ) bende yakalamaya calisiyorum :))
yakalarsın canım ınsallah vıdeo çok cekmişim telefonumn hafızası bıttı nerdeyse 100e yakın vıdeo cekmısim bazıları3dk fln bırde sılemıyorum resmen:) hele ılk tekmelerı çekmişim Aman Allahım şimdiyle dehşet fark var:confused:

geçen gece cokfenaydım senınle mi ayynıdurumu yaşamıştık biz?elı kolu cıkacak sandım. ama tekrar sola kaydı sanırım kasıkta. sanıyelık baskı oluyot ayaktayken. Ama benım çatı dedıklerı kemıklerım agrımya basladı sanırım.. bacagımla ozel bolgemın birleştiği yerler agrıyor ılkkez yasadım dunden berı bacagımı kaldırınca oluyor özellikle
Yerde oturmamaya calıs benle konusmadın sanırım ama ben de o agrıları cekıyorum ozellıkle sabah kalkerken .. gecelerı bacak arama yastık koyuyorum azcok rahatlıyorum bı dene ıstersen . Yoksa sıradakı dogurcak senmısın :D

Öyle dogumlar başladi biz acaba yikasammi yikamasammi o doktormu bu doktormu derken öyle banyo köşelerinde doguracam bu persembe onda gidecez :-) sen naptin karar verdinmi nerede dogum yapacagina
Bulundugum sehırde dogurcam InsaAllah Ikı cocukla bı basıma zor olucak ama hayırlısı

Degerli arkadaslar, grubun ilk cikintisi benim sanirim. Dun gece dogum yaptim bennn. Normal dogum oldu. Bebisim zaten zor bekliyordu diyebilirim. 26. Haftadan itibaren yokluyordu. 35. Haftada bize merhaba dedi. Cok sukur kolay bir dogumum oldu. Erken dogdugu icin simdilik kuvezde. Solunum destegi aliyor simdlik ama doktorum cok kalmayacagini dusunuyor. Bu yuzden simdilik sabrediyoruz evimize gelecegimiz gun icin. Allah cocuklarimizi bizlere bagislasin. Darisi basiniza ama zamninda olsun siziniler insallah.:KK49:
Canım anneliğini tebrik ederim:KK200:
Sağlıkla büyüsün miniğin:nazar:
Sen nasılsın ağrın var mı

Yerde oturmamaya calıs benle konusmadın sanırım ama ben de o agrıları cekıyorum ozellıkle sabah kalkerken .. gecelerı bacak arama yastık koyuyorum azcok rahatlıyorum bı dene ıstersen . Yoksa sıradakı dogurcak senmısın :KK70:
ay deme kız 2haftacık dha beklesın bariii. o_O:KK28:koyuyorum canım ama o yastıgı yerde buluyorum her uyanısta. bazen eşimle arama yastık sıkıstırıyorum o cokhareketlı uyuyan biri olmadıgından arkamı dönuyorum sırtıma destek oluyor arkamdakı de bıraz kötü bidurum ama napalım bebiş için:işsiz:

ay deme kız 2haftacık dha beklesın bariii. o_O:KK28:koyuyorum canım ama o yastıgı yerde buluyorum her uyanısta. bazen eşimle arama yastık sıkıstırıyorum o cokhareketlı uyuyan biri olmadıgından arkamı dönuyorum sırtıma destek oluyor arkamdakı de bıraz kötü bidurum ama napalım bebiş için:işsiz:
Oyle tabı nekadar cok durursa okadar gelısır :)hamıleler ıcınde satılan yastık gıbı tatak gıbı seyler oluyırmus kalsaydık keşke :)

Oyle tabı nekadar cok durursa okadar gelısır :)hamıleler ıcınde satılan yastık gıbı tatak gıbı seyler oluyırmus kalsaydık keşke :)
yaaa sakınnn dıyorum yanı ben tavsıye etmıyorumm bn 6.ayımda fln aldım babyjemın hamıle yastığını ertesı sabah solkulaklarını cınlata cınlata ıade etrım çek verdıler yerıne baska seyler aldım bıde 80tlydı düşüneblıomsn hıcbseye yaramadı dha coksırtımı agrıttı Aslında sitesinde de çok kötü yorumlar görmüştüm ama inanmamıştım Çoğu kişi haklıymış yani hak verdim:sinirli:

Ay şeklinde olanı almıstım cırt cırtlı sırt destek yastığı da vardı arkasında ama dolgu 0 zayıflara göre değil sırtımda çok boşluk kaldı Hatta eşim Emin misin pek bir şeye benzemiyor dedi alırken ama ben böyle dedim diye Memnun kalmazsan da söylemezsin bana kesindedi Ben de Normalde söylemezdim aslında Ama dayanamadım dwdim özge yazık bu paraya baska bısey alırsın bebegıne. gecenin bir yarısı koydum komodinin üstüne aldım normal yastık oh be dedım :) A aurora_z

Back
X