Korseye başlayan var mı? Ben 31ocakta sezeryan oldum, bugün dikişlerim alındı. Doktorum korse kullanabilirsin dedi. Var mı tavsiyeniz?
Ben de 30 ocakta doğum yaptım ama erken sanki daha Estetik dikiş değil miydi sizin ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korseye başlayan var mı? Ben 31ocakta sezeryan oldum, bugün dikişlerim alındı. Doktorum korse kullanabilirsin dedi. Var mı tavsiyeniz?
Eski koye yeni adet getiriyorlar daha neler duyacagiz acaba
Ayyy el kadar bebekte ne kan olacakda hacamat yaptirmislar :-(Ben daha ilgincini duydum yenidoğan bebeğe aşı yaptırmayıp hacamat yaptıran var![]()
Aşıların kesinlikle yaptırılması gerektiğini düşünüyorum. Bence böyle bilimdışı şeylerle hiç kafan karışmasın. Aşılanmayan çocukları çok daha kötü rahatsızlıklar bekliyor. Geri kalmış toplumlarda bebek ve çocuk ölümlerinin neden çok daha fazla olduğunu da bi araştırsın arkadaşın böyle sayfalarda herkes kafasına göre bişeyler yazıyor. Yazan kişinin akıl sağlığı yerinde mi değil mi o bile belli değil. Hemen inanmamak lazım. Hiç bir eğitim almadan atıp tutuyorlar ama yıllarca bu konuda eğitim almış doktorların söylediklerini anında çiğneyip geçiyorlar ya bana o garip geliyor.Kızlar ya arkadasım 2. Bebeğine hamile ve bunda asla hiç bir aşısını yaptırmayacağım sende oku bak falan diye bana bu sayfayı önerdi, kafam karışmadı değil ama yine de yaptırmaktan yanayım tabiki aşılarını sizler ne düşünüyorsunuz
Allahım şaka gibiiiiiiiPaylastigin instragm yazisini okuyunca bir haberi hatirladim.
Italya'da cok dindar bir anne baba, yenidogmus bebeklerine hic bir asi yaptirmamislar. Bebek bir hastaliga yakalanmis. Tedavide ettirmemisler. Cunku "Allah isteseymis o hastaligi vermezmis. Verdiyse bebegin yasayip yasamayacagina yine kendisi karar verirmis. Insanlar disaridan mudahele edince Allah in isine karismis olurlarmis."
Sonucta bebek olmus. Anne babada kasten cinayetten yargilandilar.
ay cok dogruu olur mu öyle sacmalık. aşı yaptırmayan başı dişi agrıyınca ilaç da ıcmesin! rota aşısını da yaptıracagız biz 3. ve 5. ayımızda malıyetlı bır aşı evet ama değer yani Allah korusun. Allah akılfikir vermiş zaten kader denen sey bızım yaptıklarımız ve Allah onceden bliyor yapacaklarımızı da yani herşeyden bız meshuluz. yoksa cennet cehennem olmazdı.. Sen de aşı mevzularında kafanı karıstırma bence S SevimlipandufAşıların kesinlikle yaptırılması gerektiğini düşünüyorum. Bence böyle bilimdışı şeylerle hiç kafan karışmasın. Aşılanmayan çocukları çok daha kötü rahatsızlıklar bekliyor. Geri kalmış toplumlarda bebek ve çocuk ölümlerinin neden çok daha fazla olduğunu da bi araştırsın arkadaşın böyle sayfalarda herkes kafasına göre bişeyler yazıyor. Yazan kişinin akıl sağlığı yerinde mi değil mi o bile belli değil. Hemen inanmamak lazım. Hiç bir eğitim almadan atıp tutuyorlar ama yıllarca bu konuda eğitim almış doktorların söylediklerini anında çiğneyip geçiyorlar ya bana o garip geliyor.
ben 4 yada 5 gunumde takmıştım canimBen de 30 ocakta doğum yaptım ama erken sanki daha Estetik dikiş değil miydi sizin ?
Evet oylede canim kiminin sutu yagli oldugu icin yariyormus. Tabiki her bebek ayni degil bireysel farkliliklar vardir benim dogum erken oldu 36 haftalik dogdu hastanede 3kiloydu 50 cm di 1 hafta sonra 2.800 olmustu boyuda 47 dedi ebe bu ay 50cm olmus dedi bas cevresi 32di 33 olmus eşim 1.83 ben 1.68 im oyle kisa boylu degiliz.700 gram ortalama aslinda canim, hepimizin sutunun yaklasik yuzde 90i su zaten:) bir memede kac dk emziriyorsun? Benim kizim kilolu dogdugu icin simdide kilolu aslinda. Bide bebekleri kiyaslamamak lazim her bebegin yapisi farkli. Doktor kilosu icin dogru demis az da almamis cokta almamis. Ama bas cevresi kucuk geldi bana da. Erken mi dogum yaptin? Esin ve sen minyon yapilarda misiniz? Dogum boyu neydi bide
ya ben de suan kılo almaya calısıyorum yine eskı kılomdan 5kılo fazlayım 8i gtti emzırdıkce verılıyor genelde zaten bızım aılede herkes böyle ve sınırlerım bozuluyor cok yemeye calısıyorum ama okadsr hareketlıyım ki mecburen ne yapıcsm bılmem eskısınden daha ıyıym ama bu kılolar da gderse psıkolojm bozulur vallahı yıne. eşim de almamı ıstemıyor ama bn cok ıstıyorumŞu anda hicbirsey aynı düşüncedeyiz havalar isinsun bebek arabası ile turlayacagim
Kızlar bebişim 33 günlük oldu , hep hapsiriyor ama bugün dışarı çıkıp geldikten sonra daha çok hapsirdi sanki .burnu biraz pisleniyor onun dışında birşeyi yokda . Ne yapabilirim acaba. Hasta olmasından korkuyorum.
Canim benimkide cok hapsuruyor bide burnunda hirlamasi vardi aşı günü aile hekimimize soyledim baktı bol bol emzir dedi kucuktur bisey verilmez burnunada sutunden damlat dedi yaptim sanki hirlamasi azaldiKızlar bebişim 33 günlük oldu , hep hapsiriyor ama bugün dışarı çıkıp geldikten sonra daha çok hapsirdi sanki .burnu biraz pisleniyor onun dışında birşeyi yokda . Ne yapabilirim acaba. Hasta olmasından korkuyorum.
Evet oylede canim kiminin sutu yagli oldugu icin yariyormus. Tabiki her bebek ayni degil bireysel farkliliklar vardir benim dogum erken oldu 36 haftalik dogdu hastanede 3kiloydu 50 cm di 1 hafta sonra 2.800 olmustu boyuda 47 dedi ebe bu ay 50cm olmus dedi bas cevresi 32di 33 olmus eşim 1.83 ben 1.68 im oyle kisa boylu degiliz.
Iyi aksamlar kızlar aşılarla ilgili konuşulmuş benim de bu hususta kafam çok karışık. Bence hemen asi yaptirmayanlari suçlamadan önce gerekli araştırmayı yapın derim. Şu anda bu hususta kafalar gerçekten karışık canan karatayin bile bebeklerin iki yaşından sonra asilanmalri gerektiğiyle ilgili bi açıklaması olmuştu. Icerigindeki cıva ve alüminyumun ciddi zararları söz konusu. Ülkemizde ve dünyada hızla artan otizmin en büyük sebebinin asi olması ile ilgili iddialar da gündemde. Vitamingiller sitesinde çokça makale ve bilimsel yayin okuyabilirsiniz. Biz de asi olduk zamanında ama 90 lardan sonra aşılar ithal edilmeye başlandı kendi aşımızı kendimiz üretmiyoruz artık ne yazık ki .
Malesef gercek amaAllahım şaka gibiiiiiii