2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canan karatay in bir ara meslekten ihrac edilmesi soz konusuydu. Yalan yanlis bilgiler verdigi icin. Ben bizzat bir programda konusmasini izledim. Isvicre ve ingiltere de seker testi yasak yapilmiyor dedi. Ben 2 gebeligimde de yaptirdim oysa.
Bilgim olmadigi icin yorum yapamiyorum yazdiklarina ama sadece soylentilerle karar vermek yerine saglam ve bilimsel kaynaklari arastirmani oneririm. Cunku asi yaptirmama konusunda cok fazla bilgi kirliligi mevcut.
Canan karatay ile ilgili degil zaten benim kafa karisikligimin sebebi onu bu hususta arastirma yaparken gordum . Ilk aşısını yaptırdık ikincisini de yaptıracam inşallah pazartesi günü. Ama karma aşılarla ilgili otizm riski korkutuyor beni .

Esim aksam 18 civari isten geldi. Yemek yedik derken disari cıktı. Hala da gelmedi. 34 Gün sonra ilk kez aksam bi yere cıktı ama ben mahvolmus bir haldeyim. Aksamlari gelip cocugun gazini cikarmasi bile dinlendiriyormus beni :KK43:
Dün akşam o kötü saatleri bende yaşadım hemde iki çocukla aman Allahım geldi ben ağlıyorum pişman oldu adam

Iyi aksamlar kızlar aşılarla ilgili konuşulmuş benim de bu hususta kafam çok karışık. Bence hemen asi yaptirmayanlari suçlamadan önce gerekli araştırmayı yapın derim. Şu anda bu hususta kafalar gerçekten karışık canan karatayin bile bebeklerin iki yaşından sonra asilanmalri gerektiğiyle ilgili bi açıklaması olmuştu. Icerigindeki cıva ve alüminyumun ciddi zararları söz konusu. Ülkemizde ve dünyada hızla artan otizmin en büyük sebebinin asi olması ile ilgili iddialar da gündemde. Vitamingiller sitesinde çokça makale ve bilimsel yayin okuyabilirsiniz. Biz de asi olduk zamanında ama 90 lardan sonra aşılar ithal edilmeye başlandı kendi aşımızı kendimiz üretmiyoruz artık ne yazık ki .

http://m.duzcepostasi.com/haber-detay.asp?id=28450&AsILARIN_FAYDALARI_SAYMAKLA_BiTMEZ

Bu yazı okunmalı . Civa meselesi bilimsellikten uzak hele ki Canan Karatay denilince ben hiç ciddiye almıyorum ortaya attığı her şey bilgi kirliliği kafa bulandırmaca..

Kızlar normal dogum yapanlara bir sorum olacak.dikisleriniz ne zaman iyileşti ve vajinaniz eski haline ne zaman geldi yani toparlandı.ben dogum yapalı 27 gün oldu içten ve dıştan dikişlerim vardı.hala iyileşmedim.ve ayıptır söylemesi vajinam hala geniş,içi görünüyor.cok korkuyorum eski haline dönmeyecek diye,baktıkça moralim bozuluyor.nolur birileri bana düzelecek desin.nerdeyse normal dogum yaptığıma pişman olcam bu dikişler ve vajinanın hali yüzünden.bi de üstüne iltihaplanma var,yanma sizi kaşıntı.doktor fitil verdi onu da kullanamadım korkudan.
Ben de vajinam da koca bir delik bekliyordum biliyor musun? Görmüştüm çünkü zamanında bir hastamızda, ama bende ilk günden beri normal görüntüdeydi. Doktorum iyi iş çıkarmış:super:
Üzülme ama, öyle bile olsa düzelir zamanla.
Dikişlerim alınınca kaşıntım büyük oranda geçti. Şimdi belli belirsiz....
Mikrop kaptıysan onun içn ilaç vermiştir . Geçmiş olsun. İnşallah geçer bir an önce.

@Kartanesii8892 sen de mi yiyip yiyip kilo almayanlardansın:işsiz:
Bu haksızlık yaa:rolleyes:
evet canım hsmılelıkte neguzel aldım dedım meger az almısım yağdan fln:( e emzirirken ekstra veriliyor ciddi boyutta sinir oluyorum bu duruma suan eskıye nazaran ıyıym ama hala dha bı 5kılo lazım bence

sağ göğsümün heryeri tamtaş çok ağrıyor busfer. yıne mı mastit gb bısey bu neden oldu anlamıyorum.canım bısey çekince olur mu cıdden ya çekmişti çünkü..? sıkıyorum masaj yapıyorum olmuyor agrıdan uyuyamıyorum buyuk bölümü bezeli semsert :KK43: kızımı emzırdım emzırırken de sıkıntı yok sma tamamen bosalmadı sanırm dun göğsüm ondsn mı acaba

Ah ya ben bi taneyle zor başediyorum allah yardımcın olsun, gerçi bi kaç ay geçsin düzene girer diye düşünüyorum, senin bebeğin kusması nasıl azaldı mı diyetinle
büyük oğlumun uykusu düzenliydi şimdi bebek ıgg dese uyanıyor beni istiyor bebek süt istiyor 2 saate 1 uyanıyor gece uzun uyımuyor kusması aynı diyetle değişiklik olmadı doktr 1 ay dedi zaten ama ben nasıl dayancam bilmiyorum dün basım dönüyordu baya özellikle tatlı canım istiyor ama çogu sütlü yada tereyaglı :( senin prenses nasıl ?

büyük oğlumun uykusu düzenliydi şimdi bebek ıgg dese uyanıyor beni istiyor bebek süt istiyor 2 saate 1 uyanıyor gece uzun uyımuyor kusması aynı diyetle değişiklik olmadı doktr 1 ay dedi zaten ama ben nasıl dayancam bilmiyorum dün basım dönüyordu baya özellikle tatlı canım istiyor ama çogu sütlü yada tereyaglı :KK43: senin prenses nasıl ?
Hadi ya sen bebekle farklı odada yatsan eşinde büyük oğlunla yatsa en azından bebeğin sesini duymaz aslında :/ ben doktora dedim süt ürünleri tüketmiyorum diye kızdı niye kafana göre hareket ediyorsun tabiki lıkır lıkır süt iç kase kase yoğurt ye diyemem ama kalsiyuma da ihtiyacın var peynirini yoğurdunu belirli ölçülerde ye dedi, benim prenses iyi ama günüm gecem hep onunla ilgilenmekle geçiyor 2 saatte bir emziriyorum ya bir saat kucağımda kalıyor(20dk emme 40 dk kusmasın midedeki sütler sindirime gidene kadar bekliyorum kucağımda) 1 saat yerine koyuyorum omda da zaten uyanıyor gene başından ayrılamıyorum, kusmamız büyük oranda azaldı en azından aynı gun içiknde ard arda kusmalarımız olmuyor 1-2 kez kesin oluyorda, geceleri bi nebze daha iyiyiz ben de dinlenmiş oluyorum uyuyorum 3-4 saat kesintisiz uyuyor

sağ göğsümün heryeri tamtaş çok ağrıyor busfer. yıne mı mastit gb bısey bu neden oldu anlamıyorum.canım bısey çekince olur mu cıdden ya çekmişti çünkü..? sıkıyorum masaj yapıyorum olmuyor agrıdan uyuyamıyorum buyuk bölümü bezeli semsert :KK43: kızımı emzırdım emzırırken de sıkıntı yok sma tamamen bosalmadı sanırm dun göğsüm ondsn mı acaba
Ayy ablamın da olmuştu ya canın bişiy çeker ve o an onu yiyemezden avucunu yala yedim say demişti annemler, nasıl düzeliyor bilmiyorum

kızlar emzirme esnasında çok terleyen var mı benim gibi her emzirme sonrası atlet değiştirmek zorunda kalıyorum su gibi oluyor

Herkeze günaydın sütünü sağanlara bi sorum olacak ya sütünüzü boşalana kadarmi sagiyosunuz yoksa belli bi süremi ben sağıyorum 5 dakika sonra bitiyo resmen bugün ısrarla 20 dk sagacam dedim yine 5dk bitti biraz boş boş çekti sonra yine gelmeye başladı ama bu seferde göğsüm inanılmaz yumuşadi sanki sadece deri var

Back
X