2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende

Bende odr brown biberon kullanıyorum ve evet beni bırakmadı o biberon kullanırken de biraz çaba sarfediyo ve yesil pipet sayesinde hava yutmuyo havayı geri biberona yolluyo bende tavsiye ederim
Bahsettiğiniz biberinon damaklı emzikli olanı var mı acaba ? Netten baktım hep sivri uçlu. Ya da değiştiriliyor mu uc kısmına başka uc taksam?

Sezeryen yaptım canım bebek kuvozdeydi eşim baktı bana, bebek kuvozden çıkınca ablam geldi 2 gun kaldı yanımızda bebeği yıkadık falan 3. Gun gitti bi dah da kimse gelmedi eşim kaldı ihtiyacım oldukça

Öff seninki de pek zor olmuş ya, hem fiziksel hem psikolojik.. Gelmiş geçmiş olsun, güçlüymüşsün doğrusu.

Kızlar aranızda oto koltuğu alan var mı? 0-18 kg olanlardan bakıyorum, biz biraz yolculuk yapmayı seviyoruz memlekete çok sık gidip geliyoruz o yüzden doğumdan itibaren kullanılabilen bir şey bakıyorum. Aklımda britax römer, cybex veya besafe var biraz pahalılar ama sonuçta güvenli oldukları ıspatlanmış ürünler değer diye düşünüyorum. Bunlardan birini kullanan var mı?

Benim var; Besafe Izisleep aldım çünkü bebek arabamla uyumlu, Stokke Xplory bebek arabam var. Ama şimdi Izisleep yerine IziGo almadığıma pişmanım; IziSleep çok büyük ve çok ağır. O yüzden otokoltuğunu arabaya sabitledim, bebek arabasına hiç takmıyorum :(

Bebegin kac gunluk canim ? Benm ki 2 aylik olmak uzere aslinda hep farkindalar bizm ama artik benm de esimjn de dikkatini cekecek boyutta bana bakiyor bana agliyor beni istiyor..sen takilma oyle seylere annende yaninizda oldugu icin ikinizi de tanimistir ama sana daha bagli olur gece yaninda uyumamasj da baska bir huzursuzlugundandr...ama keske annen yanindayken sen bebekle ilgilenip o isleri yapsaydi biz oyle yaptik ben hep kizima baktim annemde hep ev islerini yapti ben de bilmiyordum bebk bakmayi ama insan anne olunca ogreniyormus korkma sen annesi olarak ona zarar vermezsin en guzel sekilde bakarsin

Zaten annem genelde ağırlıkla ev işlerinde yardımcı oluyordu, bebeği bana bırakıyordu daha çok. Tabiki bizim bebeğimiz de bize bakıyor artık, bende sakinleşiyor mesela annemde ağlarken. Ama ne bileyim daha çok bağlansın isterdim bana. Bundan sonraki süreçte yalnız olacağımız için daha farklı olur diye düşünüyorum. Açıkçası annemi de artık pek çağırmayayım bebeğimle yalnız kalalım diyorum..

A anneveoglusu benimde 15nisan isbasi tarihi ama en az 6aylik olana dek baslamam diyorum.
D defne1453 gittim canim krem ve ilac verdi baslangic asamasinda dikkat et kendine duzelsin dedi. Bol bol fazlaca yesillik ve lifli gida tuket dedi. Yalniz ilaci kullsnmicam emzirmede sute gecebilirmis. Ben de hugsberry dandelion siparisi verdim kanguru icin.
edosko edosko @Ytmz masallah kizlarinizaa ❤❤❤

Benim var; Besafe Izisleep aldım çünkü bebek arabamla uyumlu, Stokke Xplory bebek arabam var. Ama şimdi Izisleep yerine IziGo almadığıma pişmanım; IziSleep çok büyük ve çok ağır. O yüzden otokoltuğunu arabaya sabitledim, bebek arabasına hiç takmıyorum :KK43:
Anladım canım seninki daha çok puset tarzı ben arabaya sabitlenen isofixli birşey arıyorum puset tarzı bizde de var ancak o 6 aylığa kadar falan kullanılıyor

oozzee oozzee canım benim bebek de 42 günlük. Dogdugundan beri hep ben ve esim ilgilendi. Annem zaten 1 hafta geldi o da pis pis yapiordu alt fln degstrmedi ama benim bebenin de beni tanidigini oyle bak kokunu tanidi durdu derler ya benimkin de yok ole bisi. arkadasim geliyor aliyor kucagina onda da duruyor, yengesi geliyor onda da meme ariyor. Ben de senin gibi uzuluorum arada hiç bi önemim yok kime versem gidecek diye :Dama Henüz yeni yeni bir seylerin farkina vardığı için Zamanla taniyacak diye dusunuorum:)

Gunaydın hanımlar :)) ya bu göğüs sızlamaları bitmeyecek mi canım yanıyor iğne gibi batıyor bi şeyler, Bugün bebişim 2 aylık oldu, saat 10 da aşıyla gideceğiz, ve Bugün eşimle sevgili olmamızın üzerinden tam 7 yıl bitmiş zamanında evleneymişiz okula başlardı bebemiz:))) zalimsin zaman :KK71:

Zaten annem genelde ağırlıkla ev işlerinde yardımcı oluyordu, bebeği bana bırakıyordu daha çok. Tabiki bizim bebeğimiz de bize bakıyor artık, bende sakinleşiyor mesela annemde ağlarken. Ama ne bileyim daha çok bağlansın isterdim bana. Bundan sonraki süreçte yalnız olacağımız için daha farklı olur diye düşünüyorum. Açıkçası annemi de artık pek çağırmayayım bebeğimle yalnız kalalım diyorum..
Tamam iste daha cok kucukler o kadarini yapabilirler zaten sen endise etme o senin dusundugunden daha da bagli sana :) dedigin gibi artik kendin ilgilen annenincok cagrma eve de kendinize de iyice adapte olursunuz

Anladım canım seninki daha çok puset tarzı ben arabaya sabitlenen isofixli birşey arıyorum puset tarzı bizde de var ancak o 6 aylığa kadar falan kullanılıyor

Aa öyleyse haklısın. O zaman gene Besafe derim çünkü güvenlik kriterlerinden geçen en iyi markalardan biri. Instagram’daki @muhendisinoglu da en iyilerde BeSafe’i öneriyor :)

Herkese günaydın daha önce soruldumu bilmiyorum göğüslerinin kahverengi kisminda küçük küçük sertlikler var oğlum sinirleniyo Ememiyo sadece gogus ucunu aliyo buda hem canımı yakiyo hemde süt gelmediginde daha da sinirleniyo çekiştirip duruyo var mi bi bilgisi olan

Normal doğum mu sezaryen doğum mu yapmıştın peki? Benim sezaryendi, istesem de o kadar kısa sürede yalnız kalamazdım. Annem de sürekli kalmadı zaten, gitti-geldi gitti-geldi.. Ama net olarak artık gelmiyor yani.

Canim bir afrika atasozu var, bir cocugu buyutmek icin bir koye ihtiyac vardir diye. Ne kadar yardim alirsan o kadar isin kolaylasir, bence annen sagligi ve kosullari el veriyorsa sik sik gelsin yanina. Ev islerinde yardim eder, Sen bebeginle ilgilenirsin. En guzeli :)

Canim bir afrika atasozu var, bir cocugu buyutmek icin bir koye ihtiyac vardir diye. Ne kadar yardim alirsan o kadar isin kolaylasir, bence annen sagligi ve kosullari el veriyorsa sik sik gelsin yanina. Ev islerinde yardim eder, Sen bebeginle ilgilenirsin. En guzeli :)

Kesinlikle :) annem doğumdan önce geldi 18 gün kadar kaldı farklı.illerdeyız işimi yapabiliyorum çok şükür ama öyle an geliyor ki evde biri olsun istiyorum eşimin eve geliş saatini dört gözle bekliyorum.Yalnızlık zor ayrı ilde olanlar için

Kesinlikle :) annem doğumdan önce geldi 18 gün kadar kaldı farklı.illerdeyız işimi yapabiliyorum çok şükür ama öyle an geliyor ki evde biri olsun istiyorum eşimin eve geliş saatini dört gözle bekliyorum.Yalnızlık zor ayrı ilde olanlar için

Aynen canim cunku sadece ev islerini vs yapmak degil mesele. Muhabbet etmek bile insana cok iyi geliyor. Tum gun emzir, alt degistir Gaz cikar, ev isi yap sikilmamak mumkun mu. Bide yeri geliyor insan sadece tembellik yapmak istiyor. Kaynanamla hic aramiz yoktur ama yemek vs gonderdiginde asla hayir demek cunku o gun yemek derdim olmaz:) biraz faydalanmak lazim :KK70:

oozzee oozzee canım benim bebek de 42 günlük. Dogdugundan beri hep ben ve esim ilgilendi. Annem zaten 1 hafta geldi o da pis pis yapiordu alt fln degstrmedi ama benim bebenin de beni tanidigini oyle bak kokunu tanidi durdu derler ya benimkin de yok ole bisi. arkadasim geliyor aliyor kucagina onda da duruyor, yengesi geliyor onda da meme ariyor. Ben de senin gibi uzuluorum arada hiç bi önemim yok kime versem gidecek diye :KK70:ama Henüz yeni yeni bir seylerin farkina vardığı için Zamanla taniyacak diye dusunuorum:)

Ya sanırım her bebeğin karakteri farklı. Bizimkiler de böyle herhalde.. Benim bebek de herkesin kucağına gidiyor, hiç ağlamıyor. Belki de çok küçük olduklarından öyledir. Yoksa oğlumun beni tanıdığının farkındayım, babasına özellikle çok bakıp gülümsüyor. Büyüdükçe değişir umudundayım :)

Kizlar bugun bebisim durmuyordu, ben de uyusa da balkon temizlesem diye bakiyordum. Sonra dedim ki dur bakalim giydireyim bebek arabasinda yanima alayim balkona. Ve cikarttim uyudu cocuklar temiz hava almak istiyorlar ben bunu farkettim. Ne zaman disari cikarsam rahatliyor. Huysuzlandigi zaman ustunu cikarinca da rahatliyor. Cok da kalin giydirmiyorum evde. Oyle gezdiriyorum biraz giydiriyorum tekrar.

Back
X