2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım deca tabs yerine Multi tabs kullanıyorum ben nurse havyers ise sabah 10 damla akşam 10 damla olarak kullaniyorum
Deca tabs da kullanabiliyoruz değil mi kuzenim bebeğine kullanıyor içeriği zararsız diye ben de aldım bize doktor monovit vermişti çünkü. Multi tabs günde kaç damla peki? Teşekkürler ❤️

Eve temizlige birilerini cagirdim. Iki kisi geliyorlarmis tek kisi korkuyorlarmis. Iyi hos, girisiverdiler ise de. Bebegim oldugunu gorduler tabi. Uyuyor mu? Belli olmuyor dun gece fena degildi dedim. Bak soyleme herkese benden abla tavsiyesi nazar deger. E NIYE SORUYOSUN O ZAMAN:kızgın: zayifsin ama sezeryan olmussun karnini bi tulbentle iyice sar. Yoksa benim gibi gobekli olursun. SAGOL GOBEGIM VAR YANI:işsiz: bak bu bebek dizimde uyuyor boyle. Babasi da oyle uyutuyor ondandir. Aaa kucaga alisir ama. BI SEN KALMISTIN KARISMAYAN:olamaz: bir de perdeler temiz mi yikamasak mi? Şu eski atletlerden versen bize. Biz oyle atlet giymiyoruz ki hep penye kumasi dedim. Aa keske su deterjani alsaydin, aa keske bu deterjani alsaydin, bu minder burda durmasin sevmedim ben fln... 250 tl verecegim ama sanki onlar bana para vereceklermis gibi zaten mecburen bi odaya tikildik çocukla da tepem atti bari sizlw dertleseyim dedim :KK43:
En son dogum oncesi bende 2kisi almistim ayniydi :))) bu eve niye 2kisi aldin dediker 80m2 evim. Ama evin 4te 3u cam ve ayna :) perde koltuk olmadigi halde 8saatte anca yaptilar ki banyoyu fln ustten yapmislar. Hava soguk cam acik kimyasal kokusu die bende odaya girmistum takip etmek lazim

Deca tabs da kullanabiliyoruz değil mi kuzenim bebeğine kullanıyor içeriği zararsız diye ben de aldım bize doktor monovit vermişti çünkü. Multi tabs günde kaç damla peki? Teşekkürler ❤️
İkiside zararsız canım en iyi d vitamini rahatlıkla verebilirsin ikisini de onun içinde pipet var o pipetteki çizgiye kadar şişeden çekiyor kaşığa koyup veriyorsun canım ne demek

Evet banada sacma geliyor sarilma. Ama nazara inanirim. Nazar degdi gibime geliyor. İciyorum canim. Suyum da cok iciyirum ben suyu cok seven bi insanim en az 3lt iciyorumdur gunde
Ben sen üzülme diye yazmadım banada nazar gibi geldi bol bol oku kendini annene eşine soyle onlarda okusun canım

Eve temizlige birilerini cagirdim. Iki kisi geliyorlarmis tek kisi korkuyorlarmis. Iyi hos, girisiverdiler ise de. Bebegim oldugunu gorduler tabi. Uyuyor mu? Belli olmuyor dun gece fena degildi dedim. Bak soyleme herkese benden abla tavsiyesi nazar deger. E NIYE SORUYOSUN O ZAMAN:kızgın: zayifsin ama sezeryan olmussun karnini bi tulbentle iyice sar. Yoksa benim gibi gobekli olursun. SAGOL GOBEGIM VAR YANI:işsiz: bak bu bebek dizimde uyuyor boyle. Babasi da oyle uyutuyor ondandir. Aaa kucaga alisir ama. BI SEN KALMISTIN KARISMAYAN:olamaz: bir de perdeler temiz mi yikamasak mi? Şu eski atletlerden versen bize. Biz oyle atlet giymiyoruz ki hep penye kumasi dedim. Aa keske su deterjani alsaydin, aa keske bu deterjani alsaydin, bu minder burda durmasin sevmedim ben fln... 250 tl verecegim ama sanki onlar bana para vereceklermis gibi zaten mecburen bi odaya tikildik çocukla da tepem atti bari sizlw dertleseyim dedim :KK43:
Çok çene etmişler gerçekten :(

Evet banada sacma geliyor sarilma. Ama nazara inanirim. Nazar degdi gibime geliyor. İciyorum canim. Suyum da cok iciyirum ben suyu cok seven bi insanim en az 3lt iciyorumdur gunde
Ya bak annemlerde bana şey demişlerdi gelen misafirin arkasından güle güle demeyeceksin görüşmek üzere de hoşçakalın de falan demişti güle güle deyince sütüm gidermiş işte batıl inanç tabi ama ben dememiştim kimseye, kendini okusana felak nas ayetel kursi oku, ya da birine okut bol bol, cidden sütümüz var desek nazar değer diyor yok desek her kafadan ses çıkıyor şunu yap bunu yap diye

Tartilar ayni miydi 2 yerde de. Ve hastanede ciplak saglik ocaginda kiyafetle mi tarttilar

İkisi de dijital hassas tartı. Şekilleri de aynı. Markalarını bilemiyorum tabii. İkisinde de sadece temiz bezle tartıldı. Sağlık ocağındaki doğruymuş gibi geliyor. Gönlümden öyle geçtiği için değil sadece. Çiş kaka sayısı 7-8 i buluyor. 6 nın altına düşmedi hiç. Ağırlaştığını da hissediyoruz. Ama yine de emin olmak istiyorum. Mamaya başlamamız gerekiyor yoksa

Ayakkabıylami girdiler ben izin vermezdim
İzin isteyen olmadı ki. Antreye girdiler ayakkabıyla . Evim müsait değil ki buna ama . Hemen girişte mutfağım ve kızımın odası. Hep bastığımız yerlere ayakkabıyla girildi yani. Daha önce de bunu kaynanam yapmıştı bu iki oldu :KK43:
Temizlik yaptıracam mecbur :işsiz:

Bizim tam tersimizsin desene kuzum :) biz de vermeye calisiyoruz. :)) Olmuyor :) sadece bacaktan mi gitti diyorsun sanmam ben size oyle gelmis olmasin. Bunyen zaten pek kilo almayan bi bunyeymis zaten. Uykusuzluk stresimiz telasimiz emzirme derken verdin iyice demek ki. Pek bilgim yok ama yime beslenme ve diyetisyen uzmanjna gorunmelisin galiba o da yonlendjrir

Valla canım bence sadece bacaktan gitti ve çok çirkin duruyorlar moralim çok bozuldu en kısa sürede bir diyetisyene gideceğim

Canım geçmiş olsun ıhlamur ayva tarçın elmayi birlikte kaynat ve bal koyup iç
Tavuk suyuna çorba yap bol ekşili ve naneli iç canım

Kilo alma olayı bana uymadı ben kilo veremiyorum çünkü

Ayva ve tarçını ilkkez duyuyorum hemen deneyeyim canım

Valla benimde temizlikten yüzüm gülmedi onca kişi denedim aldıkları paranın karşılığını yapmıyorlar üzgünüm ki. Yok perde yıkayamaz yok dolap silemem yok camları dışardan silemem ki evim birinci kat bide 250 den aşağı gelmiyorlar. Mutfak dolaplarını içten kesinlikle silmiyorlar ki çoz az eşyam ve dolabım var onun için ayrıca yarım gün gelmeyi teklif ediyorlar. Milletin yardımcısı halıya koltuğa kadar siler biz normal iş yaptıramıyoruz. Gelen kişi koltuk altlarını silip süpürüyor perde yıkıyor cam siliyor mutfak dolabının dışını siliyor banyo yıkıyor o kadar. Günde 250 tl alıyor ben o parayı günde kazanmıyorum :) bilmiyorum bana mı çok geliyor. Hatta bir ara haftalık iş için alayım dedim 150 tl istediler. Sadece evi süpürecek toz alacaktı düşün yani. Dün burdan O ozzee isimli arkadaş haftada 3 gün aldığını yazmıştı. Acaba o neler yaptırıyor gelen kişiye ve ne kadar ücret veriyor. Banada lazım öyle bir yardım en kötü haftada 1 gün normal temizlik için, ne çok yazmışım :) fazla dertliymişim

maşallah canım seninki de mı.babacı olucak acabaa :) baba kokusu da ayrı güzel onlara. dün gece ben çok halsizleştm eşim aldı uyumusum tv bakarken o da kızımızı uyutmus emzırmıstım epey. Allahm nasıl ıyı geldı dırekt yattk bız de sabah 6da memeye kalktı bıdaha kızım :) sağ elimizde uykuyu getıren uyku baloncukları bulunurmuş Başını sağ eline koyup pışpışlıyyor öyle uyutuyor nezaman yapsa kızım uuyuyor tabı uyku zamanında :) ben yaparken yoruluyorum cok agırlastıı

Valla benim kızımda tam babacı. Hatta kızıyorum 9 ay karnımda taşıdım emziriyorum bakımı sağlıyorum sen git babayla aşk yaşa :) babasına baktığı gibi bana bakmıyor.

F Fobia çok değil mi 250 canım .
Ben yarım günlüğüne 75 & 80 veriyorum

Şehir neresi canım bide yarım günde neler yaptırıyorsun

Bilenler bilir kayınvalidemle sorunlarımız çok oldu ama başından beri pek yardım kabul etmiyorum içimde biraz kin kalmıştı sanırım artık dayanamadım yani işlerim birikiyor Kızım hep kucağımda gezmek istiyor evde uyumadığında. e bebek gezmeleri biryandan.. 46kıloya düştüm yıne bu canımı çok sıkıyor. Eşim çok yoğun iş çıkışlarında da özel dersleri var kendi evimizde veriyor ama yine de yemek ye derken saat 8 oluyor artık zincirlerimi kırdım yardım kabul ettim şimdi yüküm bayağı hafifledi işim olduğunda aşağı gönderiyorum Alyayi Hatta sabah geldi çay demleyememiştim sağ olsun kahvaltımı getirmiş Sabahları kahvaltıya gel ben bakarım sen yersin diyor akşamları da bir iki saat verin kocanla baş başa kalın dinlenin diyor Tamam iyi kadın da anlaşamadığımız noktalar çoktu ama sanırım Torun onu da yumuşattı Şimdi iki aydır yardım kabul etmiyorum istemiyorum çağırmıyorum diye kendime kızdım zayıfladığımla kaldım ama şimdi iyi ki diyorum kızlar Kayınvalidem le altlı ustlu oturduğum için. Ama bazen Vicdan yapıyorum Bebeğimi sürekli gönderirsem benden uzaklaşır mı diye eşim de kızıyor Sen Dinç olacaksın ki sütün olacak bebeğimize İyi bakacaksın diye yerı gelır yıne lafımı söylerim okısım değişmedi kesin T tanem-tane20 geç bile kaldın diyecek:)
Kuzum kiyamam ben sana gercekten cocuk bakmak cok cok zor ayakta uyuyor insan oraya koş buraya koş insan kendine bile bakamiyor yıpranıyorsun senin bu durumdan memnun kalmana gercekten sevindim neguzel esinle vakit gecirirsin temizlikti yemekti kendine bakımdı en azindan bir seyler yaparken uyanacakmı derdin olmaz kafan rahat olur anne kokusunu unutmaz asla bizim eltide memur kv bakıyor cocuga ama aksama kadar kv duran cocuk annesini gördümü baskasına gitmiyor yani biliyor annesini kaç kisiler baktı yeri geldi ben bakmiştim ama suan beni gorse tanimaz herkesi unutuyorlarda anne bambaska bende aynı sekilde kilo kalmadi gitti ne varsa tek kalan bursamiş bir karın :-) oda zamanla sıkılasır insallah

Pamuk Panda Pamuk Panda
Adana canım
Temizlik şirketi.
Ne istersen onu yaptırıyorsun. 13 ten 18 e dek bayan sende . Yemek hazırlama derdim de olmuyor . Şirkete yemeğini yiyip geliyor. İstesen malzeme de getiriyor. Ben istemiyorum çünkü sirke dışında birşey kullanmıyorum

Son düzenleme:
canım bebeğin gaz çıkarma işini nasıl yapıyorsun sanki uyanınca hep mızırdanıyor demiştin o dikkatimi çekti uyurken mi veriyorsun ben tam daldığı an gaz çıkarma ile uğraşırken bi bakıyorum gözlerini açmış o uyuyunca da benim uyku açılıyor gündüz uyuyamıyorum da
Gaz falan cıkarmiyorum hatta alt bile degistirmiyorum gece kaka yapmiyor artik gece bikere alt degistiriyorum uc dort gibi birde sabah olunca dedigin gibi uyandimi uyumuyor zaten sut sag isit ver vakit kalmiyor uyumaya birde gazla ugrassam hic kalmicak
Biz gece supurge sesiyle uyuyoruz bugun annem vardı acmadik supurge sesini uyumadi sabaha kadar kadın besik salladi durdu surekli mızırdiyor inliyor bazen vicdan yapiyorum uzuluyorum bu ses cocugu mafedecek diye ama acmadikmi uyumuyor napacam ben bilmiyorum

Hastaneden geldigimizde iceri 8 kisi kapiyi acip
Girdik. Kopekli kuzenim ve arkadaslarim geldi pantalonlariyla 2 saat oturdular ayaklarini uzattilar koltuga. Arkadaslarima birsey demiyorum onlar beni anladi. Ama birde kopekli kuzenim geldi yataga uzandi. Utanmadan esime bende cocuk istiyorum ne yapmam lazim diyor. Artik hep gelcem benden kurtulamazsin dedi. 3 kere geldi ucundede sadece 1 kilo elma ile geldi. Hediye de almadi . Artik ucuncusunde yazmis ben geliyorum diye. Gelme uyuyacagim esim dun gece acildeydi cok yorgunuz dedim. Bana demedigini birakmadi. Senin gibi lohusa gormedim dedi . Aileye verdigin degere bak dedi. Seni kardesim bilirdi dedi. Ben mi hataliyim yoksa bebek gormeninde bir adabi yok mu ?

Kusura bakmayin ama evinde kopek besleyen insanlar biraz daha anlayisli olmali. Hicbirsey soylenmiyor. Hemen sensin pis o hayvan seenden temiz moduna giriyorlar. Buyuzden birsey denmiyor icime atiyorum

Gaz falan cıkarmiyorum hatta alt bile degistirmiyorum gece kaka yapmiyor artik gece bikere alt degistiriyorum uc dort gibi birde sabah olunca dedigin gibi uyandimi uyumuyor zaten sut sag isit ver vakit kalmiyor uyumaya birde gazla ugrassam hic kalmicak
Biz gece supurge sesiyle uyuyoruz bugun annem vardı acmadik supurge sesini uyumadi sabaha kadar kadın besik salladi durdu surekli mızırdiyor inliyor bazen vicdan yapiyorum uzuluyorum bu ses cocugu mafedecek diye ama acmadikmi uyumuyor napacam ben bilmiyorum

Canım gazdan dolayı sürekli huzursuz o zaman çıkarmadan yatırınca uyusa da o gaza yine rahat uyuyamaz. biberonla veriyordun sanırım o da gaz yapar Ben her emzirmeden sonra mutlaka gaz çıkana kadar yatırmıyorum çıkınca rahat 3 saat uyuyor

Gunaydin hanimlar hayirli cumalar ❤ kv gelmisti yine pek yazamadim. Yengeleri fakan da geldi esimin. Sutumle ilgili konustular falan. Onun kizi mama meme gidiyomus yetmiyomus vs vs dedi yengesi giderkende sarildi bana sonra durup aa ben sana sarilmicaktim sutun kaccak simdi bizde oyle derler dedi. Evet sacma bisey farkindayim ama resmen kacti yani. Kac gun oldu. Eskiden sizlama olurdu emerken bebegim otekinde dolardi. O kayboldu. Goguslerim resmen eski halinden de daha da kuculdu o gerginlik buyukluk kalmadi. Yumusacik hep. Gece onum hep islanirdi simdi o da yok. Tek gogusten 110 sagardim 3gun once 20 zor cikti. İyice moralim bozuldu biraktim. Oneriniz var mi acaba :KK43: kafama taktikca stres vs daha kotu ama elimde degil :KK43:
canım ya ben de nazara inanırım ama süt gitti diye stres yapma belki tesadüftür bebegin artık daha cok çekiyordur emdikçe kafana taktıkça daha kötü olur sen bol dinlen su iç yemene dikkat et normale döner inşallah

İşitme testi yaptırdınız mı?
Şart mı bu ya.
Dün gittik saçma sapan bir şey .
Derin uyuyor olması lazım imiş. Uyuyordu zaten, kulağına cihazı soktu çalıştırdı, ağlayarak uyandı yavrum. Gece derin uyuyor ama gece de gitsem o anda rahatsız olup uyanacak

Back
X