2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
yakın canım gıdecegmz yer 5dk fln karşı tepemızde evimızden de görunuyor ama ıste Alya aksam tam yemek saatlerınde 1.5saat uyuyor 7de yatıp 8bucukta uyanıyor bidaha 10gb gece uykusuna yatıyor. acaba kv bıberon verse alırmı yarın bır denemek lazım Nilufer_3457 Nilufer_3457

Kizlar bu rota asisinn bir 2 doz olani bir de 3 doz olani varmis 2 doz olanda domuz genine rastlanmis arkadasim arastrmisti o soyledi ben kararsiz kaldim 3 doz olani burda bulabilir miyim bilmiyorum.

Allah kolaylik versin
Sorun olmadan yani camurlasma vs. Alindigi icin rahat atlatirsin bir gune. Cikiyorsun zaten agri falanda olmuyor merak etme

Allah razı olsun inşallah ya. Merak ettiğim ben uyutulduktan sonra mı işleme başlanacak? Sezeryan olunca kesilme acısını hissetmiştim bu kapalı ameliyat olacak gerçi ama yine de korku var

Kizlar bu rota asisinn bir 2 doz olani bir de 3 doz olani varmis 2 doz olanda domuz genine rastlanmis arkadasim arastrmisti o soyledi ben kararsiz kaldim 3 doz olani burda bulabilir miyim bilmiyorum.
2014 Aralık Anneleri olarak 2 doz yaptırmıştık bi çoğumuz bilmiyorum canım

büyük oğluma 2 doz yapıldı şimdi de doktor 2 doz olan rotarix yazdı kuzenim eczacı ondan alıcaz ne doktor ne de o böyle bişeyden bahsetmedi sorarım yine

Kizlar hepinize gunaydin asi konusulmuş saglikocaklarinin yapmadigi özelde yapilan asilar varmi bilgisi olan ?

Kizlar simdi yine tuhaf bi soruyla karsinizdayim :KK70: bebek 1 aylikken 30 günlük mu, 31 gunluk mu olur yani ayni sekilde bebek 2 aylik dedigimizde 60 gunluk mudur :KK70:
Şubat işi bozdu :-) ben 32 gunlukken kontrole gitmistim ocakta simdide 62 gun pazartesiyr denk geliyor ozaman gidecegiz 30 -31 farketmez :-)

Gunaydin kizlarr. Sabaha oglumun yuzu gidigi fln isilik icinde uyandim :( alnina elimi koydum ates var gibi. Atesolcer koltuk alti cubuk olcerlerden iki gün once siparis vermistik temassiz icin gelmedi hala. Çubuk olan da 36.6 derece fln olcuyor. Alip kendimo olcuyorum 35 derece diyor :olamaz: aksam 16.30 da çocuk cerrahina gidecegiz aslinda ama 5 saati nasil gecirecegim bakalim :(

Allah razı olsun inşallah ya. Merak ettiğim ben uyutulduktan sonra mı işleme başlanacak? Sezeryan olunca kesilme acısını hissetmiştim bu kapalı ameliyat olacak gerçi ama yine de korku var
Nasil ya sezaryen olurken hissettinmi genelmi olmustun ??

Gunaydin kizlarr. Sabaha oglumun yuzu gidigi fln isilik icinde uyandim :KK43: alnina elimi koydum ates var gibi. Atesolcer koltuk alti cubuk olcerlerden iki gün once siparis vermistik temassiz icin gelmedi hala. Çubuk olan da 36.6 derece fln olcuyor. Alip kendimo olcuyorum 35 derece diyor :olamaz: aksam 16.30 da çocuk cerrahina gidecegiz aslinda ama 5 saati nasil gecirecegim bakalim :KK43:
Gecmis olsun sadece yuzundemi vucudundada varmi kizamik olabilirmiki isilik oldumu ates olmuyor ama

yakın canım gıdecegmz yer 5dk fln karşı tepemızde evimızden de görunuyor ama ıste Alya aksam tam yemek saatlerınde 1.5saat uyuyor 7de yatıp 8bucukta uyanıyor bidaha 10gb gece uykusuna yatıyor. acaba kv bıberon verse alırmı yarın bır denemek lazım Nilufer_3457 Nilufer_3457
Sen simdiden biberonu dene canim..oteki turlu birakmak riskli..
Benim kiz mesela bazen bi agliyo saniyede yaninda olman lazim..
Biberonla icerse isin rahat..
Ya da kim ne anlarsa anlasin evde yap :KK48:

A aeengineer Canım egzama var demişsin. Ne boyutta bilmiyorum ama benim bebeğimin yanaklarında ve kulaklarıda atopik dermatit oluştu. Yanakları artık kabuk atıp soyuluyordu. Yüzü öyle kuruydu ki yavrumun :( Baya araştırdım dermanını buldum. Mustela Stelatopia krem ve şampuanını aldım. Bu krem mucize gibi bir şey. Maşallah 3 günde cildi kaymak gibi yumuşacık oldu. Tüm o kızarıklık gerginlik kuruluktan eser kalmadı. Bebek yanakları geri geldi bize pamuk gibi :nazar: Denedin mi bilmiyorum canım ama tavsiye ederim kesinlikle

Sen simdiden biberonu dene canim..oteki turlu birakmak riskli..
Benim kiz mesela bazen bi agliyo saniyede yaninda olman lazim..
Biberonla icerse isin rahat..
Ya da kim ne anlarsa anlasin evde yap :KK48:
dmı hazırlanmak ıstıyorum aslında normlde hep böyle masalar kurardım esımn de ızın gnu o gun gızlısaklı bısey de yapamam ay bu yıl kuru gecck glb bn enıyısı yarın gece 12den sonra kutlayaym alya da uyuyor olur ztn hahaa:)

Gunaydin kizlarr. Sabaha oglumun yuzu gidigi fln isilik icinde uyandim :KK43: alnina elimi koydum ates var gibi. Atesolcer koltuk alti cubuk olcerlerden iki gün once siparis vermistik temassiz icin gelmedi hala. Çubuk olan da 36.6 derece fln olcuyor. Alip kendimo olcuyorum 35 derece diyor :olamaz: aksam 16.30 da çocuk cerrahina gidecegiz aslinda ama 5 saati nasil gecirecegim bakalim :KK43:
Canım geçmiş olsun isilik için sütünü isilik olan yerlere sür. En iyi ölçüm yapan çubuklu ateşölçerdir. Koltuk altından ölç. Belki senin elin yada vücudun soğuktur o yüzden bebek ateşli geliyordur. 38 dereceye kadar sıkıntı olmaz diye biliyorum

Son düzenleme:
Back
X