2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Dene bi canım ben memnunum kavramasında sorun yok. Silikondan bıktığımdan bırakmak istiyorum
Bende sağmaktan bıktığım için uç istiyorum 😀 keyfi yerindeyse birini az emiyor ama diğerini hiç tutamıyor. Ah bu bebişler hepimizi bir şekilde parmaklarında oynatıyorlar

İyiki söylediniz inceledim 5.hafta atak haftasıymış. Bugün 33 günlüğüz tam 5.hafta uyku düzeni bozuldu beni emmesi
Azaldı. Bu ataklara bağlayabilir miyim

Bence bağlanabilir. Başta ne alakası var yaa diyordum ama bi baktım gercekten oyle. 2 haftadır huyu suyu değişmişti çocuğumun. Bugün 10 haftalık oldu normale döndü. Bir sonraki hafta denerseniz daha verimli olabilir

Kizlar bandana hastasi olarak bunu siparis vermistim instagramdan geldi nasil tokalarimiz 😍

Eklentiler

• Screenshot_20190320-143622_WhatsApp.webp
    Screenshot_20190320-143622_WhatsApp.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 43
Bende sağmaktan bıktığım için uç istiyorum 😀 keyfi yerindeyse birini az emiyor ama diğerini hiç tutamıyor. Ah bu bebişler hepimizi bir şekilde parmaklarında oynatıyorlar

Evet oyuncak olduk ellerinde 😃 aynı süreç. Ben de sağmaktan bıkıp silikona geçmiştim. Şimdi silikondan bıktım. Bebeği her türlü bi şekilde doyururuz. Türlü türlü alternatif var. Ek bir şey olmadan direk memeyi vereyim icsin istiyorum artık

İyiki söylediniz inceledim 5.hafta atak haftasıymış. Bugün 33 günlüğüz tam 5.hafta uyku düzeni bozuldu beni emmesi
Azaldı. Bu ataklara bağlayabilir miyim
Bebeğin tam gününde mi doğdu canım atak haftaları doğum tarihine göre değilde doğması gereken tarihe göre hesaplanıyormuş. Belki biliyorsundur ama ben burdan öğrenmiştim benimki 1 hafta erken doğmuştu yanlış hesaplıyormuşum.

Bebeğin tam gününde mi doğdu canım atak haftaları doğum tarihine göre değilde doğması gereken tarihe göre hesaplanıyormuş. Belki biliyorsundur ama ben burdan öğrenmiştim benimki 1 hafta erken doğmuştu yanlış hesaplıyormuşum.
38+3 de doğdu. 2 hafta gelişimi önden gidiyordu fark ediyor mu

Evet oyuncak olduk ellerinde 😃 aynı süreç. Ben de sağmaktan bıkıp silikona geçmiştim. Şimdi silikondan bıktım. Bebeği her türlü bi şekilde doyururuz. Türlü türlü alternatif var. Ek bir şey olmadan direk memeyi vereyim icsin istiyorum artık
En temizi o tabi ama bende en azından sadece uçları yıkar temizlerim diye düşündüm makine biberon yıkamaktan fenalık geldi😀

Canım neden ishal kesici vermediler bebeğine?
Büyük oğlum alerjiden dolayı iki aya yakın ishaldi çocuk doktorları bir şey vermedi. Alerji için gastroenteloji doktoruna gittik. Profosordu adam hemen maflor ishal kesici verdi. İkinci gün ishali bitti yavrumun. Meme reddi yapiyordu çok az süt aldığı halde 8-9 kez kaka yapıyordu hali kalmıyordu artık.

Bize de alerji doktoru alerji yok demişti. Gastroenteloji doktoruna gittik o teşhis koydu. Eğer alerjiye tepki bagirsaktaysa genelde o doktorlar bakıyor .
Maflor verdi kuzum şişe bitti bugün hergun düzenli kullandım ama bizde ishali kesmedi malesef.dort gündür su yapıyor kaka değil. Bugün son degistigm biraz koyuydu.
Bağırsak tepkili dediğin kan vs geliyorsa dimi sizde belirtileri neydi.
Ben dediğin alana bir gosterim o zaman . Alerjiye yollarlar diye boşuna gitmek istememistim.
Bizde ishal için çocuk doktoru rota ve adino virüsüne baktirdi onlardan birşey çıkmadı

Masallah annene bizimki geldi cocuk seviyor boyuna ben temizlik bulasik yemek vs yapiyorum :-) ben dersem
Ne istiyorsan aksama ne yiyecekseniz yapin diye oylesi bi cesit yemek yapar yanina pilav yok corba yok :-)
Hele bir temizlik yapisi var yapmasa daha iyi vilada yapiyor salon yarisi supurulmus yarisi duruyor suyu sıkılmamis terlikle basmis izi cikmis sonrada sen benim yaptimi begenmiyon ben bakim cocuga istedini yap der :-) sanki guzel temizledide ben begenmedim
Eski halinden berbat etmis :-)
Anem hem temizlik hem yemek hala her gün geliyor yardım ediyor sağolsun. Sana da kolaylıklar diliyorum canım

Cidden seninki önceden geçecek bardağa :KK70:Seninki de ayri dert kuzum. Ben makinadan oyle bıktım ki başlarda senin gibi sadece sağarak veriyordum. İllallah ettim tak çıkar içir yıka. Bıraktım onu çok şükür. Arada sağıyorum lazim olursa
İyi masallah cocuk yuzsuz degilmis bizimki pek yuzsuz :-) verdikce daha ust seviyeye atlamak istiyor yakinda kurufasulye pilav yedirecek az kaldı :-)

Anem hem temizlik hem yemek hala her gün geliyor yardım ediyor sağolsun. Sana da kolaylıklar diliyorum canım
Bizimkiler geldimi evi batiriyorlar daha evin halini gorsen bazen utaniyorum annemle kiz kardes geliyor uc kadinli evin haline diye :-)

Oh rahatlamışsındır ne güzel :)) hangi marka aldınız canım ben de araştırıyorum
Bunu aldık canım, fiyat olarak uygun bişiy olsun dedim iş görüyor, muzikli oyuncak var ortasına taktım bize göre biraz sesi az müziğin ama bebeklere göre demekki Bebişin çok dikkatini çekiyor

Eklentiler

• 47EF22D9-E78D-444A-8048-57D12F8DBAC0.webp
    47EF22D9-E78D-444A-8048-57D12F8DBAC0.webp
    29 KB · Görüntüleme: 42
Back
X