Canım ben hep sırtüstü yatırdım bişey olmadı...Kizlar ben dogdugundan beri sirtina küçük bir yastik koyarak destekliyorum bebegi. 2 ay 13 günlük bugün. Bu gece sirt ustu yatmak istiyor israrla. Artik kaldrsam mi yastigi siz ne durumdasiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben hep sırtüstü yatırdım bişey olmadı...Kizlar ben dogdugundan beri sirtina küçük bir yastik koyarak destekliyorum bebegi. 2 ay 13 günlük bugün. Bu gece sirt ustu yatmak istiyor israrla. Artik kaldrsam mi yastigi siz ne durumdasiniz
2 gun oldu ilk ehe ehe gibi basladi sonra köh köh artmaya ve balgam basladi 2.gunu goturdum bugun 4.gunu ilk gunlere nazaran azaldı oksuruk cok sukur ama tamamen gecmedi daha ne yazikki 2 gundur ilac kullaniyoruz bugun kontrol var bide kaka tahlilin sonucu oglen gibi gidicem aklina yakilan bisey varsa de sorayim doktoraPapatyamaviss cnim peki kaç gündür oksurugunuz var ve iyileşme oldu mu sizde?
Canım haftalık tarttırsan da kilo alıyor mu baksan için rahat ederdi belki iştahı o kadardır ama hemen kusuyorsa kilo alımıda azalmışsa bir daha doktora danışsan meme reddinde kilo alımına bakıyorlarmış alıyorsa azda olsa sıkıntı olmazda zayıflamasın birde kuzucukBende fazlasni kustunu sanmiyorumki 400 neki yani birkilo icmeleri lazim iken
Kizlar ben dogdugundan beri sirtina küçük bir yastik koyarak destekliyorum bebegi. 2 ay 13 günlük bugün. Bu gece sirt ustu yatmak istiyor israrla. Artik kaldrsam mi yastigi siz ne durumdasiniz
Benimki doğumdan beri Reflü yatağında kuzumKizlar ben dogdugundan beri sirtina küçük bir yastik koyarak destekliyorum bebegi. 2 ay 13 günlük bugün. Bu gece sirt ustu yatmak istiyor israrla. Artik kaldrsam mi yastigi siz ne durumdasiniz
Canım yan yatırıp sırtına destek için koymuş diye anladım ben dönmesin diye
Ben değilim cnm benimki de seninki gibi hep sırtüstü yattı ilk günden beri kafayı da kendi çevirdi istediği yöne hiç bıraktığım gibi bulamadım çocuğu..:))F Fobia yada Z zeLina uygulamada karisiyo ikinizde yazdi gozukuyo artik kim yazdiysa cevabim onacanim ben bebegmk hic yan yatıramadım ilk 2 hafta battaniyeye sarildigi zamanlar bi.ben yan yatiriyodum o sirt ustu yatiyodu kafasini saga tada sola cevirerek , geceb gece oksuruk balgam oldugu icin uastiklari dayadim arkasina yan yatsin tikaniyo diye nasil olduysa o yastik kolunun altinda yine sirt ustu yatiyo ve benim bebgm cok kusan bi bebek bebegin nasi rahat ediyosa oyle yatsin bence
Dun kustu hatta korktum hastami diye ara ara oluyor hergun degil hatta doktor kusmasi varmi diye sordugunda birsey icmiyorki kussun dedim dun sok oldum cok az icip cok fazla kustuCanım haftalık tarttırsan da kilo alıyor mu baksan için rahat ederdi belki iştahı o kadardır ama hemen kusuyorsa kilo alımıda azalmışsa bir daha doktora danışsan meme reddinde kilo alımına bakıyorlarmış alıyorsa azda olsa sıkıntı olmazda zayıflamasın birde kuzucuk
Dun cok ustune dusemedim canim hergun ne cekiyorum varya bizimki emzik acken emer eskiden acikmaya yakin alirdi emzigi simdi agzinda izi cikiyor emzigi cikarip biberon veriyorum farkedinve agliyor tekrar emzik biberon aksami ediyoruz simdi cok zararli gaz olur diyen olabilir ama baska sansim yok mecburum buna dun bi disari ciktik fazla ustune dusemedimZorlamamaya çalış canım biliyorum çok üzücü ama böyle 60 cc verdin yarısınu bile içmiş olsa 2 saat falan bekle ağlayacaktır acıktığı için
Masallah kuzum cok fazla almis burayi takipediyorum aylik en fazla 1300 alan var sanirsam suan cocugu 6.5-7 kilo ustu olan varmi bilmiyorumYa kizlar ilk cocugumun gelisimi kaydetmistim s.ocagina gittikce
Onun 2. Ayinda 1900 gr almis :)) unutmusum aradan 6 yil gecti sasirdim bayagi bugun kizimin 2.ay kontrolu vardi 1 kilo almis ama sunu diyebilirim ki kendim ve cevremde birkac ornegide var
Ilk dogum kadar sanki sütüm cok degil ikinci,Allaha şükür yine yetiyor ama ilk daha farkli oluyor
Ya bu uygulamayi yenilemişler cevap vereni alintili mesaji yazmis gibi gösteriyo dunde bi arkadasa oyle yanlislikla yazdim puff neyse artik yapcam bisey yokBen değilim cnm benimki de seninki gibi hep sırtüstü yattı ilk günden beri kafayı da kendi çevirdi istediği yöne hiç bıraktığım gibi bulamadım çocuğu..:))
Bezlerinde çiş oluyor mu cnm yoksa boş mu yads eskiye oranla azalma oldu muDun kustu hatta korktum hastami diye ara ara oluyor hergun degil hatta doktor kusmasi varmi diye sordugunda birsey icmiyorki kussun dedim dun sok oldum cok az icip cok fazla kustu
Dun ikibez degisti cnm dun cok azdi normalde yine iyiydi emzikle onla bunla kandirirdim dun kustu diye ustune gitmedim fazlaBezlerinde çiş oluyor mu cnm yoksa boş mu yads eskiye oranla azalma oldu mu
Canım bizimkileri babamız alıp geliyorKız bebiş anneleri kızlara toka siparişi verdiğiniz bi İnstagram sayfası var mı, ben topuz bandana ve tavşan kulak bandana sipariş ettim ama klips toka bakıyorum minik minik
Ohoh biz napalim keltoslaCanım bizimkileri babamız alıp geliyorprofilimdeki resimde var bir tane market mağaza nerden bulursa alıyor:) ben pixylove ürünlerini beğeniyorum fiyonk tokalar var bandana falanda var kıyafetlere uyumlu ordan takım olarak sipariş vermeyi düşünüyorum