- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Kuzum 00:00 dan 20:57 ye kadar suana kadar aglicam cocuk zorla depiyorum arkami donuyorum yastik ust bas islak delircemBi seferde degil dimi arkadasim tum gece boyunca mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum 00:00 dan 20:57 ye kadar suana kadar aglicam cocuk zorla depiyorum arkami donuyorum yastik ust bas islak delircemBi seferde degil dimi arkadasim tum gece boyunca mi
Bende bende.. 20dk da 4ust degisyirdim valla ter icinde kaliyorum bunaliyorum giydir cikar guydir cikar yaSukur elhamdulillah![]()
Cocuk dert oldu icime kuZum ya gece 00:00den sonra 400 cc icti bu saat oldu birde cok kustu butun ictigi cikiyor kacinci ust degistirisim
İlk gunler cok zordu cok agladi etti ama sonradan daha sakin olmaya baslamisti derkeb araya asi geldi asidan sonra huysuzlugumuz devam malesef halapeki azracıgımda da fark oldu mu kuzum bıtınce sakinleme vs gb
E normal o zaman kuzum kac saatte icmis var baya arasiKuzum 00:00 dan 20:57 ye kadar suana kadar aglicam cocuk zorla depiyorum arkami donuyorum yastik ust bas islak delircem
Benimkide cok kusuyo kuzum genelde uyumazsa saat basi besleniyoKuzum 00:00 dan 20:57 ye kadar suana kadar aglicam cocuk zorla depiyorum arkami donuyorum yastik ust bas islak delircem
Şu kıyafetlere yazıyor ya 3 ay 6 ay onlar da hikaye. Bir tekstilci eşime demiş onları aslında ay değil hafta olarak kabul edeceksiniz diye. Gerçekten de öyle olmadı mı?3 ay diye aldığım 40 gün oldu.Evet hem 3 no dan basliyolar bense yaz gelse kulot alcam gunduzleri direk cikar yirt rahat olur simdi altini cikar et zor yazi zafen bi şubodyle gezerler rahat olur bence
Ben 0 3 ay yenidogan ken giydirdim hep 1 hafya kucuk geldi sonra olmaya basladi 3 6 yerine direk 6 9 aldim bende mesela 3 6 alsam 2 haftaya oda olmicakŞu kıyafetlere yazıyor ya 3 ay 6 ay onlar da hikaye. Bir tekstilci eşime demiş onları aslında ay değil hafta olarak kabul edeceksiniz diye. Gerçekten de öyle olmadı mı?3 ay diye aldığım 40 gün oldu.
Bıktim artik gercekten popoyu cople bi kakasini bile yapamiyor ya icmiyor sutu deli ediyor beni bi emzik cikar biberon bi emzik bi biberon aglaya bagira sut veriyorum sanki cok icmis gibi kusuyor seninki fazla icmedenmi kusuyor cnm yoksa ayni bizim paşa gibimiBende bende.. 20dk da 4ust degisyirdim valla ter icinde kaliyorum bunaliyorum giydir cikar guydir cikar ya
Ben cm usulu aliyorum artik acemilik zor ikinci nasip olursa 3-6 6-9 almak gerekmisBen 0 3 ay yenidogan ken giydirdim hep 1 hafya kucuk geldi sonra olmaya basladi 3 6 yerine direk 6 9 aldim bende mesela 3 6 alsam 2 haftaya oda olmicak
Ne kadar ictigini bilmiyorumki kuzum biberon almiyo benimki sik beslendiginden oluyo buyuk ihtimal ama artik 5 dk emip birakiyo oynuyo emmiyo hasta oldugundan beri agzindan burnundan ksuuyor benimki bide normal degilBıktim artik gercekten popoyu cople bi kakasini bile yapamiyor ya icmiyor sutu deli ediyor beni bi emzik cikar biberon bi emzik bi biberon aglaya bagira sut veriyorum sanki cok icmis gibi kusuyor seninki fazla icmedenmi kusuyor cnm yoksa ayni bizim paşa gibimi
Yok bizimki 15 gundur icmiyor gece hele 60cc icti bidaha yok iciremiyorum cocuga birsey olduBenimkide cok kusuyo kuzum genelde uyumazsa saat basi besleniyo
Allah sifa versin hepimizeNe kadar ictigini bilmiyorumki kuzum biberon almiyo benimki sik beslendiginden oluyo buyuk ihtimal ama artik 5 dk emip birakiyo oynuyo emmiyo hasta oldugundan beri agzindan burnundan ksuuyor benimki bide normal degil
Suan yengemin bebegi de oyle oynaya oybaya zor iciyor yarim saatini aliyo bazen uykulu iken daha cabuk aliyormus kilo alimlariniz iyimi iyiyse icsin 60Yok bizimki 15 gundur icmiyor gece hele 60cc icti bidaha yok iciremiyorum cocuga birsey oldu
sorma ya valla akıl işi değil.eczanelerde yok sırf bu asi için ozele gideceğim pztCANIM AZRAMM canım 2. Ay aşısını ben de yaptıramadım gelmemiş aşılar. Eczanelere sormadım hemşire de söylemedi alabilirsiniz diye. Geç vurulmasında sorun yok diyor da aşısı yapılmamış hastalığa yakalanırsa nasıl atlatacak bu çocuk anlamıyorum bi yerde yapılıyor bi yerde yapılmıyor. Suriyelilere bile sağlık hizmeti var bizim vatandaşımıza bebeklerimize gelince devlette aşı yok bu nasıl iş valla çıldırtırlar insanı
Cnim iyileşti ben hastalanunca ona geçti .Hayatımda hiç bu kadar üzüldüğümü yiprandigimi görmemiştim. Rabbim benim kuzumla beraber tüm kuzulara sağlık sıhhat versinDaha iyi lesmedi mi bebis yagecsin artik insallah. Nasilsin yoruldun uzuldun iyice sende
![]()
Selam kizlar
Bizimde bugun 2.ay asimiz vardi
Biraz huzursuzlandi 2 saat sonra falan calpol verdim suan uyuyor bakalim 1 kilo almis gelisimide iyi masallah
Kuzu altmisyetmisinde degilim aksama kadar yenidogan cocuk bile 400den fazla icer ictiginide gectim kustu hepsini ben anlamiyorum insallah gecer :-(Suan yengemin bebegi de oyle oynaya oybaya zor iciyor yarim saatini aliyo bazen uykulu iken daha cabuk aliyormus kilo alimlariniz iyimi iyiyse icsin 60
Kilo aliyosa kusma ya normal diyolar kuzumKuzu altmisyetmisinde degilim aksama kadar yenidogan cocuk bile 400den fazla icer ictiginide gectim kustu hepsini ben anlamiyorum insallah gecer :-(
Amin insallah. Rabbim yardincin olsun cok zorsorma ya valla akıl işi değil.eczanelerde yok sırf bu asi için ozele gideceğim pzt
Cnim iyileşti ben hastalanunca ona geçti .Hayatımda hiç bu kadar üzüldüğümü yiprandigimi görmemiştim. Rabbim benim kuzumla beraber tüm kuzulara sağlık sıhhat versin![]()
Aç bıraksan yani onun ağlamasını beklesen.. oğlumda meme reddi vardı kesinlikle ne kasik ne biberon vermedim. İki üç gece ağlaya ağlaya uyudu uyurken emdi.. çok şükür şimdi geçti.. sende o ağlayınca vermeyi denesen belki faydası olur..Kuzu altmisyetmisinde degilim aksama kadar yenidogan cocuk bile 400den fazla icer ictiginide gectim kustu hepsini ben anlamiyorum insallah gecer :-(