2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sukur elhamdulillah :-)
Cocuk dert oldu icime kuZum ya gece 00:00den sonra 400 cc icti bu saat oldu birde cok kustu butun ictigi cikiyor kacinci ust degistirisim
Bende bende.. 20dk da 4ust degisyirdim valla ter icinde kaliyorum bunaliyorum giydir cikar guydir cikar ya

Evet hem 3 no dan basliyolar bense yaz gelse kulot alcam gunduzleri direk cikar yirt rahat olur simdi altini cikar et zor yazi zafen bi şubodyle gezerler rahat olur bence
Şu kıyafetlere yazıyor ya 3 ay 6 ay onlar da hikaye. Bir tekstilci eşime demiş onları aslında ay değil hafta olarak kabul edeceksiniz diye. Gerçekten de öyle olmadı mı?3 ay diye aldığım 40 gün oldu.

Şu kıyafetlere yazıyor ya 3 ay 6 ay onlar da hikaye. Bir tekstilci eşime demiş onları aslında ay değil hafta olarak kabul edeceksiniz diye. Gerçekten de öyle olmadı mı?3 ay diye aldığım 40 gün oldu.
Ben 0 3 ay yenidogan ken giydirdim hep 1 hafya kucuk geldi sonra olmaya basladi 3 6 yerine direk 6 9 aldim bende mesela 3 6 alsam 2 haftaya oda olmicak

Bende bende.. 20dk da 4ust degisyirdim valla ter icinde kaliyorum bunaliyorum giydir cikar guydir cikar ya
Bıktim artik gercekten popoyu cople bi kakasini bile yapamiyor ya icmiyor sutu deli ediyor beni bi emzik cikar biberon bi emzik bi biberon aglaya bagira sut veriyorum sanki cok icmis gibi kusuyor seninki fazla icmedenmi kusuyor cnm yoksa ayni bizim paşa gibimi

Bıktim artik gercekten popoyu cople bi kakasini bile yapamiyor ya icmiyor sutu deli ediyor beni bi emzik cikar biberon bi emzik bi biberon aglaya bagira sut veriyorum sanki cok icmis gibi kusuyor seninki fazla icmedenmi kusuyor cnm yoksa ayni bizim paşa gibimi
Ne kadar ictigini bilmiyorumki kuzum biberon almiyo benimki sik beslendiginden oluyo buyuk ihtimal ama artik 5 dk emip birakiyo oynuyo emmiyo hasta oldugundan beri agzindan burnundan ksuuyor benimki bide normal degil

CANIM AZRAMM CANIM AZRAMM canım 2. Ay aşısını ben de yaptıramadım gelmemiş aşılar. Eczanelere sormadım hemşire de söylemedi alabilirsiniz diye. Geç vurulmasında sorun yok diyor da aşısı yapılmamış hastalığa yakalanırsa nasıl atlatacak bu çocuk anlamıyorum bi yerde yapılıyor bi yerde yapılmıyor. Suriyelilere bile sağlık hizmeti var bizim vatandaşımıza bebeklerimize gelince devlette aşı yok bu nasıl iş valla çıldırtırlar insanı
sorma ya valla akıl işi değil.eczanelerde yok sırf bu asi için ozele gideceğim pzt
Daha iyi lesmedi mi bebis ya :KK43: gecsin artik insallah. Nasilsin yoruldun uzuldun iyice sende :KK43:
Cnim iyileşti ben hastalanunca ona geçti .Hayatımda hiç bu kadar üzüldüğümü yiprandigimi görmemiştim. Rabbim benim kuzumla beraber tüm kuzulara sağlık sıhhat versin😦

Suan yengemin bebegi de oyle oynaya oybaya zor iciyor yarim saatini aliyo bazen uykulu iken daha cabuk aliyormus kilo alimlariniz iyimi iyiyse icsin 60
Kuzu altmisyetmisinde degilim aksama kadar yenidogan cocuk bile 400den fazla icer ictiginide gectim kustu hepsini ben anlamiyorum insallah gecer :-(

T tanem-tane20 ne kadar icio bilmiyorum kuzum ama hem emme problemi cikmasi hemde kusmalari var bende de biliyosun. Bu ay az kilo aldik gecen aya gore demek ki fazlasi degil. İlk ay fazlasini kusardi bu ay degik

sorma ya valla akıl işi değil.eczanelerde yok sırf bu asi için ozele gideceğim pzt
Cnim iyileşti ben hastalanunca ona geçti .Hayatımda hiç bu kadar üzüldüğümü yiprandigimi görmemiştim. Rabbim benim kuzumla beraber tüm kuzulara sağlık sıhhat versin😦
Amin insallah. Rabbim yardincin olsun cok zor :( ama kendini de heba etne yine sana bakiyor hersey sen iyi olmak zorundasin kuzularin icin ❤

Kuzu altmisyetmisinde degilim aksama kadar yenidogan cocuk bile 400den fazla icer ictiginide gectim kustu hepsini ben anlamiyorum insallah gecer :-(
Aç bıraksan yani onun ağlamasını beklesen.. oğlumda meme reddi vardı kesinlikle ne kasik ne biberon vermedim. İki üç gece ağlaya ağlaya uyudu uyurken emdi.. çok şükür şimdi geçti.. sende o ağlayınca vermeyi denesen belki faydası olur..

Back
X