Başınız sağolsun. Kalanlara sabır dilerim.Malesef arkadaşım butun organları iflas etmis kalbi tekrar durmus kaybettik , bi umuttu ama iste boyle olmasi gerekiyomus demekki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağolsun. Kalanlara sabır dilerim.Malesef arkadaşım butun organları iflas etmis kalbi tekrar durmus kaybettik , bi umuttu ama iste boyle olmasi gerekiyomus demekki
Başınız sağolsun, Allah sizlere sabır versinMalesef arkadaşım butun organları iflas etmis kalbi tekrar durmus kaybettik , bi umuttu ama iste boyle olmasi gerekiyomus demekki
Başınız sağolsun mekanı cennet olsunMalesef arkadaşım butun organları iflas etmis kalbi tekrar durmus kaybettik , bi umuttu ama iste boyle olmasi gerekiyomus demekki
Biberonlarinda yaziyor canim bende ikitane var ikisindede yaziyor ama senmi gozden kacirdinkiWee nin emzigini kullaniyorduk. Kucuk geldigi icin bir beden buyugune gecmek istedik. Dun anneanne chicco avent wee modellerinin buyuklerini almis. Bugun deneyip buraya yazacagim . Fakat bilseydim avent aldirmazdim ! Aventin hicbir kullanim kulavuzlarinda Turkce yazmiyor. Yazdigi ulkelerin nufusunu toplasalar Turkiye kadar etmez. Turkiyeye o kadar mal satacaksin bir turkce kulavuz eklemeyeceksin . Farkindalik icin buraya yazmak istedim
Gunaydin herkeslere ❤❤
@Fobia gecmis olsun kuzum. Cocuk bunlar daha ne dusup dusup kalkcaklar lutfen kendini kotu hissetme bos yere ❤
I ISIK27 gecmis olsun kuzum ins hemen iyilesirsin
Ben hala emzik emmeyen bebislerdenim malesef gerci cok fazla da denemiyorum :)
Kiz cocuklar daha sakin lafiysa @ecemine kesinlikle bize uymuyor ciglik cigliga surekli. Son zamanlarda aksamlari hep bi aglamalar bas gosteriyor safece memede susuyor 1.5saat memeden ayrilmiyor anlamadim bendeemmek de yok emzik niyetune galiba ayrildigi an cigligi basiyor
Off daha cok genç kızı kücük allahım dayanma gücü versin sabır versin suan icim cız etti benim oğlum 9 yasında saçma bir empati yaptım kalbim sızıladi allah bu acıyı unutturacak başka bir acı vermesin hak rahmet eylesin ışıklar yoldaşı olsunUzulmemeye çalışıyorum ama cok zor simdilik sakin ama cenaze geldimi cok kotu olacak etraf dun de cok agladim , halam henuz 39 yasinda ve 8 yasinda bi kizi var suan herkesten daha dirayetli gordukce ona daha cok uzuluyorum
Kusması iyi olmuş canım. Çıkartmış bir kısmını o şekilde. Bir şey olmaz herhalde artık sıkma canını
Cnim sizin meme reddi veya biberon reddi varmi? bende iki gün peynir sutlu kahve tukettim bebegim iki gündür sancidan gazdan uyumuyir.peynir tuketmiyirum normalde gazdan dolayi.Canım bilemiyorum ki. Çikolataya da olabilir alerjisi daha küçük olduğu için belli olmaz testlerde. Benim sana tavsiyem diyetini kendin hazırla. Mesela çikolata yediğinde oluyorsa yaz demek ki çikolata yemiceksin. Süt içince olur peynir yiyince olmayabilir böyle böyle dene. Ha ben cocuğumun acı çekmesini istemiyorum dersen o zaman cocukta alerjş yapacak besinleri araştır ve yeme. Dereotu tüket ne bilim arpa şehriye çorbaları iç tavuk kuzu eti ye. Yumurta alerjş yapmıyorsa ye. Pırasa havuç vs vs. Ayrıca meme reddinin genelde sebebi bebeğin biberona ya da emzik ucuna alışıp anne memesindeki yumuşaklığı reddetmesinden olur. Ama biberon reddi öyle değil. Laktoz intoleransı ve besin alerjisi olan bebeklerin karnına kramp girdiği için ağrıdan süt ya da mama içmeyi reddediyorlar. Benim kızım da tam içerken ağlıyor karnını çekiyor biberonu itekleyip ağlıyor ben de pışpışlayarak içiriyorum 2-3 gündür peynir yediğimden beri sancısı var çünkü. Bu biberon reddi değil. Bebekler biberon gibi anne memesinden daha rahat lakır lakır sütün geldiği bir şeyi aç olup da reddetmezlermiş. Ağrı sızı olursa beslenmeyi reddediyorlarmış. Ayrıca laktoz intoleransı olabilir. Süt alerjisinden farkı da şu: kilo kaybı olmaz süt alerjisindeki ağır reaksiyonları göstermez. Yüzünde pütürler kırmızılıklar olur ama süt alerjisinde kedi tırmalamış gibi daha ağır vahim görüntüler gaitada kan veya gizli kan gibi. Kilo kaybı yoksa laktoza alerjisi olabilir bir süre süt ürünleri tüketme. Bebeğin kolikte olabilir gaz ilacı kullan. Bir de doktor değiştir memnun değilsen ben bir sürü doktora gittim. Cocuk alerji hekimine de gitcektim aman dedim ya cocuk hastanede pis mikrobun içinde olacağına yediklerime dikkat ederim dedim.
Malesef arkadaşım butun organları iflas etmis kalbi tekrar durmus kaybettik , bi umuttu ama iste boyle olmasi gerekiyomus demekki
benim oğlan ağladığı zaman okadar strese giriyoruz ki esim bana ben eşime bağırıyorumAğlamıyor. O aşamaya gelmeden emziriyorum. Benim bebeğim ağlayan bir bebek değil zaten. Ağladığı zaman da çok kibar ağlıyor. Özellikle eşim dokunma biraz ağlasın diyor, bayılıyor o hallerine.
Ama aşı olduğumuz o gece ağladı. Ağrısı ateşi vardı.
+ 1000 katılıyorumBence kız çocukları daha sabırlı ve sakin bilemiyorum tabi ama hem kız hem erkek annesi olarak bunu söylüyorum. Erkek çocuğu feryat figan bir anda basıyor çığlığı sanki saatlerdir aç yada
Cnim siz nerde ikamet ediyorsunuz? biz Izmir'de oturuyoruz iki ay oldu aşıyı bekledik.dün esim gitti aldı vurduk çünkü nezaman geleceği belli değildi.ikinci asi perşembeŞükür bizim 1 aylık aşımız da gelmiş yarın vurulacak haftaya cuma da 2 aylık aşısı var
Cnim siz nerde ikamet ediyorsunuz? biz Izmir'de oturuyoruz iki ay oldu aşıyı bekledik.dün esim gitti aldı vurduk çünkü nezaman geleceği belli değildi.ikinci asi perşembe