Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah :) oh ya ne guzel burda da duzelse keske, bu hafta hep yagmurlu olacakmis havaGecmis olsun kuzuya atessiz atlatir ins :) valla salak gibi dogum sonrasi demir hapi vitamin kullanmadim simdi etkilerini cekiyorumhavalar cok guzellesti burada cocuklarla hep disaridayim :)
Pek hos bir islem degildi zaten hamilelik dogum vs derken insan cok skiliyor caninin acimasindsn o yuzden anliyorum seni canim. Senin oglanlr nasillar kiskanclik oluyormuHayırlı olsun canım ben hiç taktirmadim yapamadım benim için maalesef bir fobi![]()
Aynen 14 ocak :) Ya ben de kaldırmayacağım artık gece de 5 saat uyumuş kendiliğinden ık mık yaptı öyle emzirdim. Gün içerisinde her fırsatta emziriyorum 2 saatte bir falan uyanıksa eğerCanım bizim günümüz aynıydı galiba.. ben hiç kaldırmıyorum gündüzleri 2buçuk saatten fazla uyumuyor zaten ama geceleri uzun uyuyor mesela şimdi 6saat kadar uyudu. Benimki doğduğundan beri kendi belirliyor saatleri ilk zamanlar 2 2buçuk saat kadar uyur uyanırdı sonra yavaş yavaş uzadı süresi.
bir gece denedim zorla uyansa bile içmedi sütü bıraktım bende acıkınca uyanıyor
Çok geçmiş olsun şu alerji olayı ne illet bişeymiş yaKızlar oğlumun kakasında mukus vardı bir kerede kan gördüm geçen hafta dr aptamili evolvia ya değiştirdi. Evolvia yı kullanmaya başladıktan sonra mukus aynen devam etti hatta her bezinde kan gördüm dün. Bugün gittik bebek ege ünv. Bebek alerji dr a sevketti. Bana da süt ürünleri diyeti yapcan dedi. İçinde peyniraltı suyu olan hiçbirşey yemiucekmişim. Gazlı bebek olunca zaten bir çok şeyi yemiyordum Zayıfladım iyice belimden dolayı canım çok yanıyor sinirlerim çok bozuk..
Önce almıyo dudaklarını büzüyo falan ama biraz daha ağzına dayadıkça en son pes edip ağzını açıp kendisi yapışıyorKuzum uyurken memeyi nasil veriyorsun bizimkinin dili geride oluyor
Aynen bizde olduk bugün bir sürü bebecik kurbanlık koyun gibi sıra bekliyorduHerkese günaydıın :) 2. Ay aşısından geldik neden geç yaptıklarını sordum. 20 bebeklik geliyormuş aşı o yüzden bütün bebekleri aynı güne topluyorlarmış..
P Puddingmuf evet gerçekten çocuklardan ev işinden pek zaman kalmıyor :) iyiyz biz de oğlum aşı oldu bugün bakalm başında bekliyorum şimdiresimdeki ben değilim rastgele bir fotoğraf koymuştum boş kaldı diye
sen nasılsın ☺
İste bende o sorun. Kv cok yasli evde oldugu hergun yatiyor basi agriyor vs vs diye. Anneminde cok fazka musait degil sagligi sorunumuz kimin bakacagi. Bu yarim maasla yarim gun calisma geldi mihaklısın canım çocuklardan sonra iyi ki öğretmenişim dedim gercekten seneye de zaten yarım hün ders alırım inşallah sen de rahatca rapor bulursun sen çalışınca kim bakacak azraya anne kayıvalide ?
Kansizlik = yorgunluk sinirlilik ciltte kuruma bas agrisiInsallah :) oh ya ne guzel burda da duzelse keske, bu hafta hep yagmurlu olacakmis havademir hapini kullanmayinca ne oldu ki ben de birakmak istiyorum cunku
bir de spirali takarken cok canin yandi mi nasil bisey
Oy oy gecmis olsunAynen bizde olduk bugün bir sürü bebecik kurbanlık koyun gibi sıra bekliyordubizimki 2. Sıradaydı da duymadık ağlayışlarını yavruların
bende takipteyim bakalım uyuyamadı da kuzum
İstanbuldayım canım ben sen farklı bir ildeydin sanırımNerde o doktor bana da anestezi lazım canım aklım başındayken hiç bakılmadı çünkü
Çok geçmiş olsun :/Kızlar oğlumun kakasında mukus vardı bir kerede kan gördüm geçen hafta dr aptamili evolvia ya değiştirdi. Evolvia yı kullanmaya başladıktan sonra mukus aynen devam etti hatta her bezinde kan gördüm dün. Bugün gittik bebek ege ünv. Bebek alerji dr a sevketti. Bana da süt ürünleri diyeti yapcan dedi. İçinde peyniraltı suyu olan hiçbirşey yemiucekmişim. Gazlı bebek olunca zaten bir çok şeyi yemiyordum Zayıfladım iyice belimden dolayı canım çok yanıyor sinirlerim çok bozuk..
Evet hormonlu da olabiliyormuşAnesteziyle mi bana 5 dkda krem vs surmeden direk taktilar valla :/ hormonluda hic adet gorulmeyebilirmis ebe adet gormemekte hic sorun degil dedi
Güle güle süslensin kuzucuk:) bir kaç gün bırak bakalım canım mutlaka acıkınca uyanır uzun süre uyanmazsa öyle müdahale edersin süt kadar uykuya da ihtiyaçları var. Birde sık uyanmaya alışırlarsa öyle devam ediyormuş. Büyüyüncede kendileri uyanıyormuş geceleri 2-3saatte bir falan.Aliexpress üzerinden getirttiğim bandanalarımız geldi :) 9 tane toplam 30 lira![]()
Yaa geçmiş olsunKansizlik = yorgunluk sinirlilik ciltte kuruma bas agrisibence bebek 6 aylik olana kadar devam et. Spiral takarken rahat olmak lazim, ince uzun boru gibi bir aletle takiyorlar,takma isleminde kasiklarda adet sancisi gibi sanci oluyor. Bas donmesi,mide bulantisi biraz kanama adet gibi sanci gorulebiliyor. Benim midem cok bulandi ac oldugum icin biraz uzandim portakal suyu ve bir dilim ekmek getirdiler yedikten sonra daha iyi oldum. Agri kesici eger cok agrin olursa al dedi ebe ama almadim annem bendeydi yemek vs yapti ben dinlendim. Ilk 3 gun yorgunluk oldu simdi cok iyiyim ama :)
Yaa geçmiş olsunben de spiral düşünüyorum gidince konuşucam doktorumla
Çok geçmiş olsun şu alerji olayı ne illet bişeymiş yabenim de belim çok ağrıyor da hareket edemediğim için kilo alıyorum senin zayıflaman iyi olmuş beline binen yük azalır en azından
Çok teşekkür ederim. Bizim çocuk dr kampüs içinde yani baktığı hasta sayısı az oda diyor bugün sabah aynı şikayetlerle gelen 3. Bebek.Anlamadım ben bu nasıl bişeymişÇok geçmiş olsun :/
Ne çok bebeğimizde alerji oldu ya.
İçim yanıyor bu alerji konusu geçince.
Allahım başka sıkıntı hastalık vermesin ne diyelim.
Çabucak ve kolaylıkla geçer inşallah.
Agri oldu tabi ama orta derecede siddetli bir adet sancisi gibi. Ben agri kesici almadim alsaydim hic agri olmazdi yani iste rahat olmak lazim :) maldivlerde gunesleniyor gibi uzandimEvet hormonlu da olabiliyormuş
Ağrı olmadı mı hiç rahat mı takıldı
Benim dr anestezi ile takıyor ben istemiyorum anestezi dersen ayrı
Bence rahat 5 dk uyutularak takılması:)