2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yok canım ya biz dr brown kullanıyoruz. Zaten biberonu haftada bir kaç sefer kullanıyoruz. Bazen işe gitmem gerekiyor o zamanda annem biberonla veriyor. Aventi alamamıştı benimki.

Aynen valla alışılıyor canım 😀 ahh ahhh yok o zenginlerden ne güzel olurdu ama topluca tatile gitsek bebeklerle 😀 tabi o sırada birer de bakıcımız olsa ohh mutluluklar bizim olur. Hayali bile güzel valla
Hepimiz bi filipinli bakiciya girsek toplasip 😂 ark var coook rahat anlatamam yasanir 😂 tekne tatillerinden villa tatillerine sabahlara dek gece hayatkarina aynen devam bebisle😂

Canım medisise gidecektin, peki hastanede rota aşısı var mıymış öğrenmiş miydin? Memorial’e sorduğumda var dediler yani ayrıca aşıyı alıp gitmeye gerek yok
Doktorumuz bize de al gel demedi hatta 2.ayda yaocakti hepsi bir olmasin 3 olsun dedik bizde tamam dedi. Ben zaten saglik ocagina da gitmiyorum tum asilari orda oluyorum

Bütün bezleri kakalı ayrıca gürültülü kakasında yapıyor ve çok kötü kokuyor. Sonra mukus başladı o ara üsye den antibiyotik kullanıyorduk. Ben mukusu ondan zannettim atıyor diye düşündüm sonra artarak devam etti. Daha sonra nokta gibi kan gördüm mamayı değiştirdik. Dün de kan miktarı arttı. inşallah sizinki geçici birşeydir..:KK43:
Canım geçmiş olsun
Bu alerji son on yılda artmış .
Biz de de aynı belirtiler oldu, meme reddi de eşlik etti. Dr lar normalde olabilir dedi prebiyotk verdiler son kullandigmz biogia kaka sayısını 6 dan 3 e düşürdü birde rengi beş hafta sonra sarı geldi bugün. Ama kusmaları arttik çok fazla kusuyor . Haftaya kontrolumz artık karar verilir alerji mi değil mi diye
Allah yardımcımız olsun artk

Sık-gliserin kansuk fitil 1400mg
Kabız diye işte
Bizimkide sabah catlyana kadaragladi gaz sancisiminyoksa kakadanmi bilmiyorum sicak su koyduk uyudu gozlerden yas gelne kadar agladi fitil yaptiktan nekadar sonra yapti ayni fitiller

Nuk kauçuk damaklı bizim biberon
Dr bize damaklı önerdi
Kauçukta daha doğal bir malzeme değil
Silikon meme bana çok sert geliyor
Cocugada sert gelmis galiba simdilik kucuk biberon aldik burda nuk vs yok cnm merkeze gidince ilk isim nuk almk bu arda yumusak dimi ucu

Canım geçmiş olsun
Bu alerji son on yılda artmış .
Biz de de aynı belirtiler oldu, meme reddi de eşlik etti. Dr lar normalde olabilir dedi prebiyotk verdiler son kullandigmz biogia kaka sayısını 6 dan 3 e düşürdü birde rengi beş hafta sonra sarı geldi bugün. Ama kusmaları arttik çok fazla kusuyor . Haftaya kontrolumz artık karar verilir alerji mi değil mi diye
Allah yardımcımız olsun artk
Amin canım sizede geçmiş olsun biogia kullanıyoruz bizde yarın alerji dr gidicez bakalım hakkımızda hayırlısı

Evleri degiselim :))) bi filmde oyle vardi galiba 😂 ozlemisiz seni neseni valla 😂
O filmi biliyorum jude law Kate Winslet camerion Diaz oynuyordu:))) evim tr evleri gibi buyuk degil 70m2 eski bir bina :D ama lozan golunu ve alp daglarini goruyor bana misafirlige gelin bi otel ambiyansi yapariz :))
Cok tesekkur ederim ama mutlu ettiniz beni ♡♡♡♡

Kizlae bana uyku yontemlerinizi yazar misiniz ya benim kizim dalamiyor asla uyutamiyorum bi yol yontm olsun banada
Bizimki yöntemle uyumuyor ne yazık ki :( nasıl denk gelirse öyle uyuyor ama hiç kendi kendine uyuduğu olmadı. Ya babası kucakta sallarken ya da memede uyuyakalıyor.

Bizimki yöntemle uyumuyor ne yazık ki :KK43: nasıl denk gelirse öyle uyuyor ama hiç kendi kendine uyuduğu olmadı. Ya babası kucakta sallarken ya da memede uyuyakalıyor.
Canım aşı sonrası nasıl oldu bebeğin ateş yok bizde şimdilik kaç saate kadar olabiliyor acaba. Doğru düzgün uyuyamadı yavrum ağrısı vardı galiba inledi resmen. Kolunuda çok oynatamıyor:(

Kizlar bir ara gozunun birini acmiyor diye yazmistim size.kisik bakiyor diye..
Girmedigim zamanlarda dra gittik epey.gozunde hemanjiom vardi..bende ilk kez duyuyorum basima gelince.goz kapagin icindede varmis.yarin kontrole gidiyoruz.ilac tedavisine baslicak
Belki 1 gun hastanede yaticaz.
Normalde kendi kendine geciyormus ama.goz kapagi sis gozunu cok acamiyor goz tembelligi yapmasin diye ilac tedavisi uygulayacak.

Canım aşı sonrası nasıl oldu bebeğin ateş yok bizde şimdilik kaç saate kadar olabiliyor acaba. Doğru düzgün uyuyamadı yavrum ağrısı vardı galiba inledi resmen. Kolunuda çok oynatamıyor:KK43:
Biz de saat on da vurulduk şimdiye kadar ateşi olmadı ama dün gece ancak uyuyabildi , uykusu vardı ama dalamadi bir türlü o zamana kadar

Girmedigim zamanlarda dra gittik epey.gozunde hemanjiom vardi..bende ilk kez duyuyorum basima gelince.goz kapagin icindede varmis.yarin kontrole gidiyoruz.ilac tedavisine baslicak
Normalde kendi kendine geciyormus ama.goz kapagi sis gozunu cok acamiyor goz tembelligi yapmasin diye ilac tedavisi uygulayacak.
Kuzum ya ağrısız kolay bir tedavi olsun inşallah geçmiş olsun

Canım aşı sonrası nasıl oldu bebeğin ateş yok bizde şimdilik kaç saate kadar olabiliyor acaba. Doğru düzgün uyuyamadı yavrum ağrısı vardı galiba inledi resmen. Kolunuda çok oynatamıyor:(
Bizde de aynısı ateş olmadı şimdiye kadar hiç düzgün uyuyamadı yazık 10 dk uyudu uyandı hep sol koluna yapıldığı için hep sağına yatırdım. Dediğin gibi aşılı kol hareketsiz genelde :(

Geçmiş olsun. İnşallah canı yanmadan iyileşir prenses..

Esim iki gundur eve gec geliyor. Bi Gün toplanti, bi gun annemi gezdircem ve benim oglanin zorlu donemi olduğunu biliyor. O kdr moralim bozuk ki durumu soyleyince de dediği tek sey ozur dilerim. Yarın misafir var ev temizlemem lazım. Daha yemek yemedim. Kavga etmektn yoruldum dusuncesizliginden

Back
X