2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Biz de saat on da vurulduk şimdiye kadar ateşi olmadı ama dün gece ancak uyuyabildi , uykusu vardı ama dalamadi bir türlü o zamana kadar
Geceye kadar biraz daha rahatlasada uyusa bari çok yoruldu uykusuzluktan
Bizde de aynısı ateş olmadı şimdiye kadar hiç düzgün uyuyamadı yazık 10 dk uyudu uyandı hep sol koluna yapıldığı için hep sağına yatırdım. Dediğin gibi aşılı kol hareketsiz genelde :KK43:
Benimki de kucağımda uyudu yarım saat kadar bırakınca uyanıyor şimdiye kadar 2 kere 2şer saat uyurdu. Gözler küçüldü uyuyamadıkça

Selam kızlar bugün diş tedavim vardı uğrayamadkm buralara kızım kv.de pek uyumamış huysuzdu eve geldim bide 2saat onu uyutmaya çalıştım koşturmacaydı hep çok uykuluyum neyseki saatinde yattı sanki karın ağrısı var gb arada kımıldanıyor calpol verebilir miyim acaba uyanırsa. kaka yaptıgı halde ıkınıyordu yine. Yarın da kontrol ve rota aşımız var. rota yaptıran var mı aranızda. Yanetki yapabiliyormuş sanırım.
Biz bugün yaptırdık bende yan etkilerini merak ediyorum bugün çok ağladı bende karnı falanmı ağrıyo aceba diye merak ettim sadece 15 dakika uyudu banyo yaptırdım yine 10 dk uyuyo agliyo biraz sallıyorum yine aynı bana 1 2 gün ishal olabilir dediler sadece

Cocugada sert gelmis galiba simdilik kucuk biberon aldik burda nuk vs yok cnm merkeze gidince ilk isim nuk almk bu arda yumusak dimi ucu
Evet yumuşak hatta birkaç kez steril edince iyice yumuşuyor doktora sormuştum bozuldu galiba diye drda hayır değiştirmene gerek yok bebekler yumuşadıkça daha da sever dedi
sana bizim biberonun fotosunu atarım

Evet yumuşak hatta birkaç kez steril edince iyice yumuşuyor doktora sormuştum bozuldu galiba diye drda hayır değiştirmene gerek yok bebekler yumuşadıkça daha da sever dedi
sana bizim biberonun fotosunu atarım
Kuzu biberon ayri ucunu ayri aliyoruz dimi birde e bebektenmi aldin

Hemde nasil :))) haketmedik mi ama bol gunesli 5 yildizli bir otelde tatil yapmak :KK70: hamilelikti dogumdu emzirmekti koca bir kisti valla iyi bir tatil hepimize cok iyi gelir
Kesinlikle çok iyi gelir de 2 çocukla gittiğim tatilin adı ne olur bilmiyorum:)
Birde katya isterim yanımda:D

kızlar ya tamam araştırıyorum falan da bu kısımda napsam bılemedım. . kızım zarzor 3bucukta uyudu ustune 2kez uyandı sureklı emıp uyuyor meme vermeden susmadı sımdı de uyanmıyor atesı yok sukur gece uykusuna devam ederse sabaha dıkebılır benı ayaga. uyandırmalı mıyım acaba çok kararsızım napsam baya derın uyuyor üstelık salonda emzırdım uyansın dıye demın bana mısın demıyor

buarada bsebse bsebse 3 ay dolunca fena degısıyorlar daha çok ilgi konusma istıyor bızım kızz. 1,2 gunde bukadar fark eder yani:) az uyumak ıstıyor artık benım kızz ama suanlık savaşı ben kazanıyorum:)

Eklentiler

• B02E65EF-E7A7-46F9-B0E0-704131A3D5E9.webp
    B02E65EF-E7A7-46F9-B0E0-704131A3D5E9.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 36
  • 8B09150E-672C-429B-B789-FE6178AD225E.webp
    8B09150E-672C-429B-B789-FE6178AD225E.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 37
kızlar ya tamam araştırıyorum falan da bu kısımda napsam bılemedım. . kızım zarzor 3bucukta uyudu ustune 2kez uyandı sureklı emıp uyuyor meme vermeden susmadı sımdı de uyanmıyor atesı yok sukur gece uykusuna devam ederse sabaha dıkebılır benı ayaga. uyandırmalı mıyım acaba çok kararsızım napsam baya derın uyuyor üstelık salonda emzırdım uyansın dıye demın bana mısın demıyor
Geçen hafta benzeri oldu 17:00de emdi 18:30da uyudu ne olsa max 1 saate kalkar dedim bana mısın demedi 21:30da ben kaldırdım artık emdi gece uykusuna devam etti
Sabah da 6:30da kalktı
Bu hafta bu uykulardan eser yok tabi
Ben olsam müdahale etmezdim bunu da görmüş olursum
Yanlış hatırlamıyorsam ilk kuzumda 4-5 aylık olduğunda akşamüzeri uykularını kısa tutmaya başlamıştım geceyi etlkilemesin diye

Bizimkide sabah catlyana kadaragladi gaz sancisiminyoksa kakadanmi bilmiyorum sicak su koyduk uyudu gozlerden yas gelne kadar agladi fitil yaptiktan nekadar sonra yapti ayni fitiller
Yarım saat arayla 2 defa yaptım. Ancak rahatladı. 3 gün dolmuştu yapamayalı. İlk fitil sonrası hemen oldu. 2.ncide 15 dk sonra falandı.
Bu sabahta yaptım. Doktor günde 2 defa dedi ama
Ben duruma göre hareket edecem. Fitilden mi nedir çok durgun sürekli uyuyor.
Sizin Dr. Kaç defa yapın dedi.
Fitilin yarısını incekterek uyguladım bu arada. Sen nasıl yaptın?

benim oglanın hiç 5 saat 6 saat uyıdugunu görmedim ya bazı bebişler masallah uzun uyuyormuş doymuyor da mı uyanıyor ki anlamadım 2 3 saate bir basıyor agıdı
Bizimki de öyle. Hatta sabaha karşı 4 ten sonra daha da sık uyanıyor. Saat başı nerdeyse. Kayınvalidem de bugün doymuyor mu acaba dedi. Hiç öyle düşünmemiştim ama düşününce olabilir gibi geldi. Özellikle sabaha karşı uyanınca süt azalıyor mu acaba dedim. Var mı bizim gibi olan özellikle sabaha karşı sık uyanan ?

Geçen hafta benzeri oldu 17:00de emdi 18:30da uyudu ne olsa max 1 saate kalkar dedim bana mısın demedi 21:30da ben kaldırdım artık emdi gece uykusuna devam etti
Sabah da 6:30da kalktı
Bu hafta bu uykulardan eser yok tabi
Ben olsam müdahale etmezdim bunu da görmüş olursum
Yanlış hatırlamıyorsam ilk kuzumda 4-5 aylık olduğunda akşamüzeri uykularını kısa tutmaya başlamıştım geceyi etlkilemesin diye
hala uyanmadı kuzum 7de uyudugunda etkılemıyor sabah aynısaate dek uyanıyor ama bugun hepten 15.30 yahu. eşim de kaldırma uyanırsa nobetlese bakarız dedı dokunmuyrm ben de teşekkür ederım cevabın için ıkı gündür yorgun da düşmüş belliki ondan

Cektikce gelir aslinda ama.uykusundanda uyanamiyor sanirim..kizimda oyle .gozu kapali emiyor.gece hic uyanmadan :) ama benimki obur oldugu icin 15 dk dolu dolu yiyor sonra 3 saat yine uyuyor
masallah yarasın kuzuya evet az emiyor ayılamıyor galiba
Dimi .yigenimde oleydi.simdi 2.5 yasinda agzini zorla acip bi lokma yesin diye bakiyoruz..iste coguda azida dert :)
benim büyük pasam da masallah sütüm yarardı ek gıdayla süzülmeye basladı şimdi de cubuk gibi çok da seçici beyfendi 😍
Bizimki de öyle. Hatta sabaha karşı 4 ten sonra daha da sık uyanıyor. Saat başı nerdeyse. Kayınvalidem de bugün doymuyor mu acaba dedi. Hiç öyle düşünmemiştim ama düşününce olabilir gibi geldi. Özellikle sabaha karşı uyanınca süt azalıyor mu acaba dedim. Var mı bizim gibi olan özellikle sabaha karşı sık uyanan ?
[/QUOTE
aynen 4ten sonra cok kalkıyor canım saat bası nerdeyse

ben uyku eğitimine henüz başlamadım canım ama 20gunlükten buyana emziriyorum gazını cıkarıyorum şş pat yontemı var onu uyguluyorum uyuyor. Gaz cıkarmadan yatırma kuzum gazına uyanıyor olablr bazen de memede uyudugunda beşiğine koyarken uyandırıyorum orda dalsın diye oyle uyuyor. çok nadir de ikimiz yatıyoruz ninni soylerken gıdıyor uyku basarsa.Senin minnoş kucakta uyumaya alısmıs olabılır mı. arkadasımın bebegı ona bı alıstı kucagı dısında cokcok zor uyuyor baska yerde:( 4aylıkken kaldır yatır yöntemine baslıcam aglatan yontem biraz ama dayanmaya calıscam kendi uyumayı ögrenmesı ıcın
Canım uyku eğitimi vereceğim diye bence bebeğini aglatma.
Bazi uzmanlar uyku eğitimine inanmıyor zaten.
Minicik bebek onun anneye, sevgiye ihtiyacı var. Kucağını seviyorsa bırak kucaginda uyusun. Bir sıkıntısı olmazsa zaten koydugun yerde de uyur.
Senin bebeğin maşallah uyumlu bir bebek zaten. Eminim uyku konusunda da her şey yolunda gidecek.

Back
X