tesekkürler canım kendine haksızlık etme gayet güzel fit bir annesin maşallah gencecik çıtı pıtıYigidiboldur hakkinibyeme demişlerben bile kendimi daha yasli hisediyorum tas gibisinz vallahii ha imrendim
❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkürler canım kendine haksızlık etme gayet güzel fit bir annesin maşallah gencecik çıtı pıtıYigidiboldur hakkinibyeme demişlerben bile kendimi daha yasli hisediyorum tas gibisinz vallahii ha imrendim
❤
İyi geceler güzel anneler. Biraz sıkıntılı bir dönem geçirdim o yüzden buraya giremedim şimdi toparladım şükür. A anneveoglusu @matrush merak ettiğiniz için teşekkür ederim mutlu ettiniz2 haftadır kızım doğru dürüst emmiyor memeyi boşaltmıyor evdeki tartı doğru ise 250-300 gr almış görünüyor dün tarttım ve moralİm bozuldu
zaten kilolu bir bebek değil ama buda çok az doktoru ile görüştüm yarın sağlık ocağına gidip tarttıracağım umarım tartı yanılmıştır. Az kilo çıkarsa doktora gideceğiz. Bu hafta işe başladım sabah gidip öğlen çıkıyorum kızımla birlikte sanırım üşüttü öksürüyor amann geldimi herşey üst üste geliyor. Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler
![]()
Teşekkür ederim canımS Sevimlipanduf A anneveoglusuNilufer_3457 I ISIK27 ne güzelsiniz canım anneler ❤ başka foto koyan var mıydı hatırlayamadım
Dün Cihan'ın ateşinden ve uykusuzluğundan öyle yorulmuşum ki akşam 10da uyuyakalmışım tv karşısında. Uyanınca gördüm yarım yamalak hatırlıyorum okuduklarımı da
teşekkürler canım :) gecmiş olsun niye ateslendi ki ası gününüz müydü ?daha iyidir inşallahS Sevimlipanduf A anneveoglusuNilufer_3457 I ISIK27 ne güzelsiniz canım anneler ❤ başka foto koyan var mıydı hatırlayamadım
Dün Cihan'ın ateşinden ve uykusuzluğundan öyle yorulmuşum ki akşam 10da uyuyakalmışım tv karşısında. Uyanınca gördüm yarım yamalak hatırlıyorum okuduklarımı da
Teşekkür ederim canımseni de görek ❤❤
teşekkürler canım :) gecmiş olsun niye ateslendi ki ası gününüz müydü ?daha iyidir inşallah
Sende cikmissin piyasaya bak boyle ne guzel olduS Sevimlipanduf A anneveoglusuNilufer_3457 I ISIK27 ne güzelsiniz canım anneler ❤ başka foto koyan var mıydı hatırlayamadım
tuh ben gec kalmisim ben 23 um tek cocuktayim olmadi amaBende 24 yasindayimm2 cocuguuum var
erkenden dogurdum kurtuldum
![]()
Simdi citi piti gencecik olmak kolayy onemli olan ilersi tessekkur ederimm amaatesekkürler canım kendine haksızlık etme gayet güzel fit bir annesin maşallah gencecik çıtı pıtı![]()
Sende cikmissin piyasaya bak boyle ne guzel olduyaa kizil en sevdigim renktir unv bi ara upuzunnn bi sure kullanmistimm sanada cok yakismis
sonra radikal bi karar alip kizildan sarisina dönmüştüm 5 saatte
Kızlar yiğenim 18ocak doğumlu oğlumla aynı gün doğdu. sağlık ocagi kafa ölçümünü fazla bulmuş çocuk doktoruna yönlendirildi ordanda usg ile bakılmış kafasının iç tarafı büyüyormuş cokkk üzüldümdr.cocuk norolojisine yönlendirdi inşa bi sıkıntı çıkmaz annesi dünden beri perişan dua edin kızlar Rabbim hiç bi annenin yüreğini yakmasın
![]()
Maşallah sana canımS Sevimlipanduf A anneveoglusuNilufer_3457 I ISIK27 ne güzelsiniz canım anneler ❤ başka foto koyan var mıydı hatırlayamadım
Bende kızıldım ay çok severim o tonları annemle çok kavga ederdik sürekli akıyor boyam yastık havlu batıyor diye evlendiğimde de kızıldım sonra hamile kalınca bi daha boyayamadım ıyy çok öirkin bi renge dönüşmüştü tabi bi sene içinde, sonra bende radikal bir kararla sarı alt tonlu ombre ye geçtim bayılırım saçlarımla uğraşmaya kapalıyım falan bi deTeşekkür ederim canım ❤ kızıl benim de sevdam hiç vazgeçemiyorum. Bi ara siyah ve sarı yapmışlığım oldu sonra depresyona girip geri kızıl yapmıştım![]()
Profile koyuyorum gecici bak canim
Bir ara koyarım sen burda iken senide görmek isterim bendeBende göremedim seni çiş yaptıkça ağlıyor ya şükür daha zorunu bekliyordum şimdi bu bandaj çıkınca nasıl olacak onu bilmiyorum
İyi geceler güzel anneler. Biraz sıkıntılı bir dönem geçirdim o yüzden buraya giremedim şimdi toparladım şükür. A anneveoglusu @matrush merak ettiğiniz için teşekkür ederim mutlu ettiniz2 haftadır kızım doğru dürüst emmiyor memeyi boşaltmıyor evdeki tartı doğru ise 250-300 gr almış görünüyor dün tarttım ve moralİm bozuldu
zaten kilolu bir bebek değil ama buda çok az doktoru ile görüştüm yarın sağlık ocağına gidip tarttıracağım umarım tartı yanılmıştır. Az kilo çıkarsa doktora gideceğiz. Bu hafta işe başladım sabah gidip öğlen çıkıyorum kızımla birlikte sanırım üşüttü öksürüyor amann geldimi herşey üst üste geliyor. Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler
![]()
Maşallah sana canımgeçmiş olsun yavruna
Yaaaaa ben seni gördümmmm Zeynep kamilde görmüştüm ay sensin o gun de çok bakıp durmuştum sana anlayamamıştım sorsam kk diye bile düşünmüştüm ayrıntılı ultrason gününde karışılaştık seninle sen içeriden çıkıyordun aramızda bir kişi vardı bende sıramı bekliyordum ama sen de hemen gidemedin bi kere daha mı bakacakları bişey demişlerdi beklemiştik birlikte ama ismini görseydim tabelada Nilüfer diye koşar sarılırdımmmmProfile koyuyorum gecici bak canim
hahha okadar hakkımızı yeme kızzanneannenin kopyası maşallah cidden dediğşn kadar var sizle alakası yok tıpkı anneanne![]()