2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yaaaaa ben seni gördümmmm Zeynep kamilde görmüştüm ay sensin o gun de çok bakıp durmuştum sana anlayamamıştım sorsam kk diye bile düşünmüştüm ayrıntılı ultrason gününde karışılaştık seninle sen içeriden çıkıyordun aramızda bir kişi vardı bende sıramı bekliyordum ama sen de hemen gidemedin bi kere daha mı bakacakları bişey demişlerdi beklemiştik birlikte ama ismini görseydim tabelada Nilüfer diye koşar sarılırdımmmm🙈🙈
Olabilir canim randevularimiz ayni gündü ben dikkat etmedim kim var kim yok :)
Gorusseydik iyi olurmuş ❤

Deneyeyim canım. Ekstra su içiyorum ama henüz bir artış olmadı bakalım :KK43:
Geçmiş olsun canım. Tahin helvası bol bol komposto ye iyi geliyor sütü artırıyor. Birde yeşillik. İshal olunca vücut suyu ona gidiyor duzeldiysen sütün gelecektir bozma moralini.

Ya simdi makyajli sac yapili fotomu koydum tabi. Simdi cocuk hala uykuya direndikce kafayi yiyecek durumda bir kiz, kafamda bir topuz, dipler artik diplokten cikti haldeyim ise basladigimde duzelecegime inaniyorum:KK70:
Ben inanmıyorum😂😂 kiloyu takıntı yaptım zaten tüm iş kiyafetlerimde 34 36😲😞

Ya simdi makyajli sac yapili fotomu koydum tabi. Simdi cocuk hala uykuya direndikce kafayi yiyecek durumda bir kiz, kafamda bir topuz, dipler artik diplokten cikti haldeyim ise basladigimde duzelecegime inaniyorum:KK70:

Şu anki halimi koysam kacarsınız ben de öyleyim :KK70: ama düzelicem ben de önce bi saç boyayıp sonra göbeği eriterek yani inşallah 😆

Ben inanmıyorum😂😂 kiloyu takıntı yaptım zaten tüm iş kiyafetlerimde 34 36😲😞
Ben takinti da yapmiyorum hala hamile pantolonum rahat diye onu giyiyorum dusun :D ben de senin gibiydim simdi 38 beden oluyor, ustler S di artik M oluyor zayiflamak yerine dolabi degistireyim yavas yavas modundayim. Diyet spor hic sevmiyorum ya :D
Şu anki halimi koysam kacarsınız ben de öyleyim :KK70: ama düzelicem ben de önce bi saç boyayıp sonra göbeği eriterek yani inşallah 😆
Inanmamiz lazim yaz geliyor yazz kendimize bakmamiz lazim da once su uyku problemini halletmem lazim benim yoksa zaten timarhanede olacagim bir kac haftaya :D

Ben takinti da yapmiyorum hala hamile pantolonum rahat diye onu giyiyorum dusun :KK70: ben de senin gibiydim simdi 38 beden oluyor, ustler S di artik M oluyor zayiflamak yerine dolabi degistireyim yavas yavas modundayim. Diyet spor hic sevmiyorum ya :KK70:

Inanmamiz lazim yaz geliyor yazz kendimize bakmamiz lazim da once su uyku problemini halletmem lazim benim yoksa zaten timarhanede olacagim bir kac haftaya :KK70:
Tam tersi Alisveris yapmıyorum ki zayıflayayim😂 ben de hiç sevmem ama mecbur hedef yüksek 55 kilo 😲

Bende kızıldım ay çok severim o tonları annemle çok kavga ederdik sürekli akıyor boyam yastık havlu batıyor diye evlendiğimde de kızıldım sonra hamile kalınca bi daha boyayamadım ıyy çok öirkin bi renge dönüşmüştü tabi bi sene içinde, sonra bende radikal bir kararla sarı alt tonlu ombre ye geçtim bayılırım saçlarımla uğraşmaya kapalıyım falan bi de 😂
Bende cok severim ugrasmayi severdim daha dogrusu esime bi hatkra defteri yapmistim 4 foto da rengi farkli sacimin kizil siyah sari kumral 😂😂 sonra bidaha boyamama karari aldim uzun bi sire boyamadim 2 sene kdr bpyadan kirtulsum lohisanin vermis oldugu depresyonla gecenlerde sacimi boyadim yine 😂

Az once kizimin damagini karanfil yağıyla ovdum izin verdiğince. Ust damak oyle bir kabarmış ki,alt damak pürüzsüz
Ustteki dis tomurcugu sivrilesmis cok huzursuz ediyor. suan hala bacak attiriyor,uyumuyor. Emzigi damakta sıka sıka emiyor :KK43:
Kuzum seninki ocak kaçı doğumlu. Benimkide kaşıyor çok ama görünen birşey yok henüz.

hahha okadar hakkımızı yeme kızz😓😋😃 fotolarda cok degıskler ama göz yapısı buyuklugu kaşlar ben 😍 dudaklar da baba burun ve goz rengo annem bıde benım gb yanaklarda gamzelı👪🐒
ay ne bileyim ilk bakışta tıpkı annen detaylarda saklısınız siz demek saglıcakla büyüsün minnoş,😍
A anneveoglusu tesekkürler canım 😚

Kızımı tarttım kızlar sağlık ocağından sonra tam 2 hafta oldu 2 hafta da 250 gr almış 😭😭😭
Canim ben bir gun arayla hem dr hem s. Ocagina gitmistim onda bile fark vardi 100 kusur gr farklidir belki sendeki tartyla o
Takma senin kiz 5 ayina dogru gidiyor

Ben takinti da yapmiyorum hala hamile pantolonum rahat diye onu giyiyorum dusun :KK70: ben de senin gibiydim simdi 38 beden oluyor, ustler S di artik M oluyor zayiflamak yerine dolabi degistireyim yavas yavas modundayim. Diyet spor hic sevmiyorum ya :KK70:

Inanmamiz lazim yaz geliyor yazz kendimize bakmamiz lazim da once su uyku problemini halletmem lazim benim yoksa zaten timarhanede olacagim bir kac haftaya :KK70:

Hayırlısı diyelim 😆 ben bu ramazanda kilo almasam iyi, eşim oruç tutuyor diye tatlıyı eksik etmiyorum. E ben de yiyorum oyle boyle değil 🤣

Back
X