- 26 Şubat 2016
- 4.867
- 9.651
- 208
- 35
Hatun yakiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatun yakiyor
Olabilir canim randevularimiz ayni gündü ben dikkat etmedim kim var kim yok :)Yaaaaa ben seni gördümmmm Zeynep kamilde görmüştüm ay sensin o gun de çok bakıp durmuştum sana anlayamamıştım sorsam kk diye bile düşünmüştüm ayrıntılı ultrason gününde karışılaştık seninle sen içeriden çıkıyordun aramızda bir kişi vardı bende sıramı bekliyordum ama sen de hemen gidemedin bi kere daha mı bakacakları bişey demişlerdi beklemiştik birlikte ama ismini görseydim tabelada Nilüfer diye koşar sarılırdımmmm![]()
Geçmiş olsun canım. Tahin helvası bol bol komposto ye iyi geliyor sütü artırıyor. Birde yeşillik. İshal olunca vücut suyu ona gidiyor duzeldiysen sütün gelecektir bozma moralini.Deneyeyim canım. Ekstra su içiyorum ama henüz bir artış olmadı bakalım![]()
Ben inanmıyorumYa simdi makyajli sac yapili fotomu koydum tabi. Simdi cocuk hala uykuya direndikce kafayi yiyecek durumda bir kiz, kafamda bir topuz, dipler artik diplokten cikti haldeyim ise basladigimde duzelecegime inaniyorum![]()
Ya simdi makyajli sac yapili fotomu koydum tabi. Simdi cocuk hala uykuya direndikce kafayi yiyecek durumda bir kiz, kafamda bir topuz, dipler artik diplokten cikti haldeyim ise basladigimde duzelecegime inaniyorum![]()
Ben takinti da yapmiyorum hala hamile pantolonum rahat diye onu giyiyorum dusunBen inanmıyorumkiloyu takıntı yaptım zaten tüm iş kiyafetlerimde 34 36
![]()
Inanmamiz lazim yaz geliyor yazz kendimize bakmamiz lazim da once su uyku problemini halletmem lazim benim yoksa zaten timarhanede olacagim bir kac haftayaŞu anki halimi koysam kacarsınız ben de öyleyimama düzelicem ben de önce bi saç boyayıp sonra göbeği eriterek yani inşallah
![]()
Ne bandaji canımBende göremedim seni çiş yaptıkça ağlıyor ya şükür daha zorunu bekliyordum şimdi bu bandaj çıkınca nasıl olacak onu bilmiyorum
Tam tersi Alisveris yapmıyorum ki zayıflayayimBen takinti da yapmiyorum hala hamile pantolonum rahat diye onu giyiyorum dusunben de senin gibiydim simdi 38 beden oluyor, ustler S di artik M oluyor zayiflamak yerine dolabi degistireyim yavas yavas modundayim. Diyet spor hic sevmiyorum ya
Inanmamiz lazim yaz geliyor yazz kendimize bakmamiz lazim da once su uyku problemini halletmem lazim benim yoksa zaten timarhanede olacagim bir kac haftaya![]()
Bu fotodaki sen misin pekiiiTam tersi Alisveris yapmıyorum ki zayıflayayimben de hiç sevmem ama mecbur hedef yüksek 55 kilo
![]()
Yok olsaydin 55 cokmus :)Tam tersi Alisveris yapmıyorum ki zayıflayayimben de hiç sevmem ama mecbur hedef yüksek 55 kilo
![]()
Bende cok severim ugrasmayi severdim daha dogrusu esime bi hatkra defteri yapmistim 4 foto da rengi farkli sacimin kizil siyah sari kumralBende kızıldım ay çok severim o tonları annemle çok kavga ederdik sürekli akıyor boyam yastık havlu batıyor diye evlendiğimde de kızıldım sonra hamile kalınca bi daha boyayamadım ıyy çok öirkin bi renge dönüşmüştü tabi bi sene içinde, sonra bende radikal bir kararla sarı alt tonlu ombre ye geçtim bayılırım saçlarımla uğraşmaya kapalıyım falan bi de![]()
160 boya 87 kiloyumOna bakarsan benimde benimde 20 kg var ben 15'e kabulum boyun ve kilon ne
Ben 174 cm 89 kgyim
Az önce koydum görmedin mi
Kuzum seninki ocak kaçı doğumlu. Benimkide kaşıyor çok ama görünen birşey yok henüz.Az once kizimin damagini karanfil yağıyla ovdum izin verdiğince. Ust damak oyle bir kabarmış ki,alt damak pürüzsüz
Ustteki dis tomurcugu sivrilesmis cok huzursuz ediyor. suan hala bacak attiriyor,uyumuyor. Emzigi damakta sıka sıka emiyor![]()
ay ne bileyim ilk bakışta tıpkı annen detaylarda saklısınız siz demek saglıcakla büyüsün minnoş,hahha okadar hakkımızı yeme kızzfotolarda cok degıskler ama göz yapısı buyuklugu kaşlar ben
dudaklar da baba burun ve goz rengo annem bıde benım gb yanaklarda gamzelı
![]()
Ocak 16 dogumluKuzum seninki ocak kaçı doğumlu. Benimkide kaşıyor çok ama görünen birşey yok henüz.
Canim ben bir gun arayla hem dr hem s. Ocagina gitmistim onda bile fark vardi 100 kusur gr farklidir belki sendeki tartyla oKızımı tarttım kızlar sağlık ocağından sonra tam 2 hafta oldu 2 hafta da 250 gr almış![]()
Benimkide Ocak 20 doğumlu. Görünen birşey yok kaşıyor. Resmini mahallemden küçüklük arkadaşıma benzettim. Çok tanıdık geldi siman. Duru bir güzelliğin varOcak 16 dogumlu
Ben takinti da yapmiyorum hala hamile pantolonum rahat diye onu giyiyorum dusunben de senin gibiydim simdi 38 beden oluyor, ustler S di artik M oluyor zayiflamak yerine dolabi degistireyim yavas yavas modundayim. Diyet spor hic sevmiyorum ya
Inanmamiz lazim yaz geliyor yazz kendimize bakmamiz lazim da once su uyku problemini halletmem lazim benim yoksa zaten timarhanede olacagim bir kac haftaya![]()