2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Katılıyorum S Sevimlipanduf maşallah kızının kilosu burda iri doğmuş bir çok bebekten iyi maşallah benim oğlum dahil çoğu bebek 6000-6500 aralığında 3900 Gr doğan oğlum düzgün kilo alsa en az 7000 Gr olurdu
Tabi çok şükür Doğum kilosuna göre iyi tabi, ama oturduğunda falan oyle minik kalıyor ki hani bu bebek nasıl emekleyecek nasıl yürüyecek diyorum
Şimdi tarttım işte evde 7.100 gr bile değil oynuyordu 7.075 gr falan

Burada yazistigimiz uyelerin gorunusu hic kafanizda tahminen canlandi mi?
matrush matrush mesela canlanmsti ama gercek goruntunlea alakasi yokmus :D Yesil dimi gozlerin canim masallah gözlerinden alamadim gözlerimi
Kahsen Kahsen kuzum ben seni hep daha olgun dusunmustum ama masallah cok gencsin ya da yasini gostermiyorsun cok begendim seni♡

Bugun dogumgunum kizlar 28i devirdim. Ama kendimi hala 25te kalmis gibi hissediyorum. 2 seneye 30 olacagim. Hic birsey anlamadım valla bunca seneye ragmen :) hele cocuklardan sonra oncesi hic yasanmamis gibi geliyor
Dogum gunun kutlu olsun canım
Ben 30 u devirdim bile artik su gibi gider yaa 31 Oldum☹☹☹

Kahsen Kahsen çok güzelsin, cidden ben de seni daha olgun sanıyordum yazdıklarından falan anneveoğlusu yaşı büyük ya grubumuzda ben bi de senin büyük olduğunu düşünüyordum ama sende minnakmışsın ❤

Peki acile hiç götürdünüz mü?yani inşallah acilde hiç işiniz olmamıştır ama benim için özellikle acil önemli.

2 gün önce kötü bir deneyim yaşadık, açıkcası takipçi olduğumuz doktora telefonda ulaşamadık. Hastanenin aciline gittik ilgiden pek memnun kalmadım, yani gece çocuğa birşey olsa yeterli müdahale yapılabilir mi emin olmak istiyorum.

Devlet hastanesine götüren var mı peki
Acile hiç gitmedik, bu civarda ufuk hastanesinin ve başkent hastanesinin çocuk acili iyi diye duymuştum. Umarım bi daha gitmek zorunda kalmazsınız.

Seni göremedim başka sefere artık merak ettiğim arkadaslardansin P Puddingmuf ise merak ediyorum
Ben de seni goremedim yaa ki bu grupta bana ilk yazan destek olan kisisin onemlisin benim icin yanii :KK200: aksama Çocuklar uyuyunca ayni anda denkgelelim koyalim kaldiralim :D

Bugun dogumgunum kizlar 28i devirdim. Ama kendimi hala 25te kalmis gibi hissediyorum. 2 seneye 30 olacagim. Hic birsey anlamadım valla bunca seneye ragmen :) hele cocuklardan sonra oncesi hic yasanmamis gibi geliyor
Mutlu yılları canım ♥️ Çoluğunla çocuğunla nice güzel senelerin olsun 🤗 Gençsin genç daha dur deme öyle şeyler 😂😂

Burada yazistigimiz uyelerin gorunusu hic kafanizda tahminen canlandi mi?
matrush matrush mesela canlanmsti ama gercek goruntunlea alakasi yokmus :KK70: Yesil dimi gozlerin canim masallah gözlerinden alamadim gözlerimi
Kahsen Kahsen kuzum ben seni hep daha olgun dusunmustum ama masallah cok gencsin ya da yasini gostermiyorsun cok begendim seni♡

Nasıl canlanmıştım ki gözünde :KK70: evet canım yeşil gözlerim. Teşekkür ederim kuzum ❤

Mutlu yılları canım ♥️ Çoluğunla çocuğunla nice güzel senelerin olsun 🤗 Gençsin genç daha dur deme öyle şeyler 😂😂

Amin canim benim cok tesekkur ederim ♡ valla burada 28 icin utanmasalar ergen diyecekler orta yasi 50 uzerine cikardiklari icin :D malum 100 yasindan once olenler icin cok erken oldu diyorlar :D ama ruhen biraz yoruldum art arda 2 bebek :)

Günaydın kızlar. Fotoğraf paylaşanlar olmuş grubumuzun tüm anneleri birbirinden güzel maşallah ❤
Benim bebiş bu aralar profildeki tavsancigiyla uyuyor. Genelde akşam uykusunda uyuyacakken eline veriyorum kendi kendine mırıldanıyor parmak emiyor tavşanı evirip çeviriyor sonra dalıyor. Artık uyku arkadaşı zamanı geldi demek ki sosyallesiyor kuzular 😊
Saclara masallah benimki daha yeni cikiyo 😂 calliou diyip duruyolardi ogluma 😂 bizimde arkadaşımız var 1 aydir yaklasik hala isim bulamadim ona bak koydum foto 😍

Dogum günün kutlu olsun canım mutlu yaşların olsun 😍

Nasıl canlanmıştım ki gözünde :KK70: evet canım yeşil gözlerim. Teşekkür ederim kuzum ❤

Boyle kizil sacli yemyesil gozlu canlanmamistin acikcasi :D en begendigim tiplerden herkeste goremezsin bu kombinasyonu :) bende gecende saclarimi boyadim kizili cok istedim ama yok ki bende yemyesil gozler :D

Back
X