2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar ben digital çubuk termometre almıştım nedense temassızlara güvenemiyorum ama eşim onlardan alacağım diye tutturdu bize sıvıyı da ölçenlerden bi marka model falan öneriverseniz:))😍😍

Biz weewell kullanıyoruz epey memnunuz. Ortam ve sıvı sıcaklığını da ölçüyor. Banyo suyunu öyle ayarlıyoruz

Var canım alerjik rinit ile yıllarca bogustuk gözleri renkli bahar alerjisi nedeniyle gözleri siserdi şükür iki üç yıldır yok sadece sulanıyor Allah razı olsun

Sen nasılsın paşalar nasıl
Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun çabucak iyileşir inşa

Ekstra mamadir, ek gidadir fln baslamadiniz di mi canim? Bizimki de 6600 65-66 cm civari benim gozumde zayifcik ama doktor anne sutune devam dedi

Yok canım ikinci aydan beri günde iki kez mama veriyorum sütüm az ama üçe çıkaracağım kilo almıyor öyle aman aman anne karnında daha fazla kilo alıyordu

Yok canım ikinci aydan beri günde iki kez mama veriyorum sütüm az ama üçe çıkaracağım kilo almıyor öyle aman aman anne karnında daha fazla kilo alıyordu
Sen ne kullanıyorsun cnm ben hipp denedim çok rahatsız etti benim kızı gaz yaptı galiba bıraktım sma da kakada sorun oluyor 2 günde bir yapıyor ve yeşil oluyor ama bunuda seviyor kilo alımıda iyi

Markası ne cnm bende çubukla ölçerimde eşim taktı bir kere bari uygun olsun:))
Su adi olmayan kuzum hem kulaktan hem alindan atesolver deyince cikiyor 😂79 olan

Eklentiler

• Screenshot_2019-05-14-17-56-42-563.webp
    Screenshot_2019-05-14-17-56-42-563.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 31
Canım senin bebe gayet iyi besleniyor sadece yanlış beslenme yöntemi var yavruyu rahat bırak artık büyük ihtimal tiksinmiştir sürekli burnunda biberon görmekten bırak saat kur 4 saat dolmadan kesinlikle verme
canım 4 saat çok degilmi? Oğlumu iki saate bir emzirmeye çalışıyorum tabi
Zorla zorla nu süreçte baya yıprandım acaba bendemi arayı bi kaç saat acsam

Back
X