- 26 Şubat 2016
- 4.870
- 9.655
- 208
- 35
Emip uyuduğu için de Yeterince beslenmiyor mu diye düşünmeye başladım bendeBenimkide uyku dışında emmiyor diyebilirim memede uyuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emip uyuduğu için de Yeterince beslenmiyor mu diye düşünmeye başladım bendeBenimkide uyku dışında emmiyor diyebilirim memede uyuyor
Tamamen çıplak kuzum bezi dahi çikariyoruzKıyafet lemi tartıyorlar canım
Ben de çubuğa güveniyorum ama netten 50tl gibi bir rakama hem Alindan hem kulaktan ölçer aldım sansima doğru ölçüyorBakayım cnm teşekkür ederim
Yok canım 3 ay 10 günlüktü boy kilo baktırdığımızda
Markası ne cnm bende çubukla ölçerimde eşim taktı bir kere bari uygun olsun:))Ben de çubuğa güveniyorum ama netten 50tl gibi bir rakama hem Alindan hem kulaktan ölçer aldım sansima doğru ölçüyor![]()
Kızlar ben digital çubuk termometre almıştım nedense temassızlara güvenemiyorum ama eşim onlardan alacağım diye tutturdu bize sıvıyı da ölçenlerden bi marka model falan öneriverseniz:))![]()
Canım maşallah Azra kızıma gelişimi güzel öpüyorum seni ve kızınıTamamen çıplak kuzum bezi dahi çikariyoruz
Mama suyuda ölçülebilir mi cnm onunla ben o yüzden istiyorum sıvı ölçeni:)Biz weewell kullanıyoruz epey memnunuz. Ortam ve sıvı sıcaklığını da ölçüyor. Banyo suyunu öyle ayarlıyoruz
Canım mama olarak ne kullaniyorsunMama suyuda ölçülebilir mi cnm onunla ben o yüzden istiyorum sıvı ölçeni:)
Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun çabucak iyileşir inşaVar canım alerjik rinit ile yıllarca bogustuk gözleri renkli bahar alerjisi nedeniyle gözleri siserdi şükür iki üç yıldır yok sadece sulanıyor Allah razı olsun
Sen nasılsın paşalar nasıl
Ekstra mamadir, ek gidadir fln baslamadiniz di mi canim? Bizimki de 6600 65-66 cm civari benim gozumde zayifcik ama doktor anne sutune devam dedi
Nasılsıniz canım görüşemedik epeyidirCanım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun çabucak iyileşir inşa
Sma kullanıyorum cnmCanım mama olarak ne kullaniyorsun
Sen ne kullanıyorsun cnm ben hipp denedim çok rahatsız etti benim kızı gaz yaptı galiba bıraktım sma da kakada sorun oluyor 2 günde bir yapıyor ve yeşil oluyor ama bunuda seviyor kilo alımıda iyiYok canım ikinci aydan beri günde iki kez mama veriyorum sütüm az ama üçe çıkaracağım kilo almıyor öyle aman aman anne karnında daha fazla kilo alıyordu
Bizde bugun 6350ciktik luzum ayniyiz seninleO zaman kilosu iyi canım sen bakma öyle konuşanlara biz 4 aylık iken 6300 Gr idik halada aman aman kilo aldığımızı düşünmuyorum masallah pasama
Su adi olmayan kuzum hem kulaktan hem alindan atesolver deyince cikiyorMarkası ne cnm bende çubukla ölçerimde eşim taktı bir kere bari uygun olsun:))
Pasamizla ayni gidiiyorlar kuzum 6ayda 2ye katlayacak mi merak ediyorum bu gidisle ❤ nasil oldu buyuk kuzum❤Canım maşallah Azra kızıma gelişimi güzel öpüyorum seni ve kızını ❤
Tmm gördüm onuSu adi olmayan kuzum hem kulaktan hem alindan atesolver deyince cikiyor79 olan
Kiskandim guzel Lina mizi bende koydum bugunden fotooo❤Sma kullanıyorum cnm
canım 4 saat çok degilmi? Oğlumu iki saate bir emzirmeye çalışıyorum tabiCanım senin bebe gayet iyi besleniyor sadece yanlış beslenme yöntemi var yavruyu rahat bırak artık büyük ihtimal tiksinmiştir sürekli burnunda biberon görmekten bırak saat kur 4 saat dolmadan kesinlikle verme