2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Alışmak istemiyorum 🙈 benim kızın iştahı açıldı benim süt yetmiyor mama veriyorum zaten. Bayramda benim için çok zor olacak kendi evimin rahatlığı olmayacak yola çıkacağız vs. Ben buraya inşallah bir gün yazacağım çok şükür memeye döndü diye 🙈Senin oğlun hiç emmedi dimi? Emip bırakması daha zor canım ya 😑
Yok emmedi simdide isiriyo diş kasiyici olarak goruyor mememi hor kullaniyor 😂😂

canım sizinkiler 2 3 saat nasıl duruyor benimki bi dayansa 2. de yıkıyor ortalığı dr da 2 saate 1 ver dedi ama istiyor aglıyor ne yapayım
Uzun suremi emiyor kisami
😂 keyifci bebe 😂😂 bizimkide havuzkeyfi yapio iki cekio birakio

Bugün 4. Ay kontrolümüz vardı. 500 gr almış toplamda 5600 olmuş. Boyumuz 61 cm olmuş 4 cm uzamış.

Kilo azlığını genetik faktörlere, bebeğin hareketliliğine bağlıyor gelişimi gayet iyi Kilo takılacak durum değil dedi. Boyu fazla uzadığı için protein ve kalsiyum gayet yeterli dedi. Kilo almasını istiyorsan karbonhidrat ağırlıklı beslenmen gerek dedi. Özellikle Keşkül sütlaç pirinç pilavı patates püresi patates yemeği ekmek makarna lazanya güllaç yememi önerdi.

Sütümün yeterli olduğunu sadece sütle devam edeceğimi söyledi. Ek gıdaya 5. Ayda sadece tattırma olarak sana liste yazacağım sadece onları vereceksin ağırlık anne sütü olacak dedi.eğer şimdi tadımlara başlarsan meme reddi olacağını söyledi.

Kızımın az emdiğini söyledim dışarı keşfettiği için normal bir durum tekrar düzelecek dedi.

Kızım üşütmüş doktor fazla balgam var ciğerlere sorun yapmasın diye nebülizatör almamı istedi günde 3 kez ventolin ve serum fizyolojik vereceğim Cumartesi kontrol var. Bursa’da yol üzeri eczanelerde ve Yalova’da bulamadık netten sipariş verdim yarın elimde olacak. Kullanan arkadaşlar fayda gördü mü acaba?

Hasta olduğu için aşıları yapılmadı düzelirse Cumartesi günü yapılacakmış

@bsebse @zet193
Kiloya miloya takmayin her sabah ac karniniza mis gibi zeytinyagi icin. Bebegede yarasin derim ben. Ben oyle yapiyordum

Biz geldik doktordaan. Doktorumuz d vitaminini degistirdi icinde farkli mineraller olandam verdo yaz geldigi icin ihtiyaci olcak dedi. Demir surubu verdi disi cikana kadar bunu kullanicaz disten sonra degistiricez dedi. Bu ay 500g almisiz 6350 olmusuz. Cok kustugumuz icinde motillium verdi gunde 3kere
Yeni verdigi D vitaminin ismini soyleyebolir misiniz ?

canım sizinkiler 2 3 saat nasıl duruyor benimki bi dayansa 2. de yıkıyor ortalığı dr da 2 saate 1 ver dedi ama istiyor aglıyor ne yapayım
Emzikle oyalıyorum gerekirse canım ilk 15 gün 2 saatte bir 3 buçuk aya kadar 3 saatte bir şimdi 3 buçuk 4 saate bir emziriyorum yavaş yavaş arttırdım birden zor olur

Oglum icin almistim ben bebekken. alerjikti sürekli tikaniyor gibiydi. Faydasi oluyor tabiki ama sen burnunu acik tut hep serumla

Canım son 4-5 gündür 6 defa çekiyorum burnunu ama fayda etmiyor😢

Papatyamaviss Papatyamaviss kullandı kuzum bir bak. Geçmiş olsun Tekrardan bir daha ki kontrol e iyileşmiş olsun inşallah ❤ aynı almisiz bu ay 🙂

Sağol canım inşallah iyileşir bütün kış hasta olmadı baharda hastalandı Kuzum 😢 sonunda aynı kiloyu bulduk valla ❤️ Papatyamaviss Papatyamaviss bak bi bana 😂

elimiz ayagımız bizim nebülizatör artık tv gibi her evde var demişti eczacı biz onun sayesinde antibiyotiğe gerek kalmadan rahatlıyoruz ama ventolim tam mı yarım mı dedi oglum 3 yasında gecen aile hekimi bir taneyi tam bitirmeyin yasına göre fazla demişti bize.şu senin dr gibi niz de bulsak ne güzel acıklıyor

Yarım dedi canım. Valla doktorumuzdan çok memnunum şükür.

Kiloya miloya takmayin her sabah ac karniniza mis gibi zeytinyagi icin. Bebegede yarasin derim ben. Ben oyle yapiyordum

Takmıyorum artık yeteri kadarını alsın yeter canım da ben yağ içemiyorum denedim bir kaç kez kusuyorum 😀

Kızlar bataryası düzgün olan yani şarjı iyi giden ve cızırtı yapmayan bi telsize ihtiyacım var. Eşim bi tane almış ebebekten, bataryası berbattı kapalı halde bitiyordu kendi kendine. İade ettik. Telsiz kullananlar ne kullanıyorsunuz?
Biz de ebebekten vtech marka aldık. 3 haftadır falan kullanıyorum oldukça memnunum. Ebeveyn ünitesi şarjlı, şarjı baya gidiyor şimdilik :)

Kiz evde kedinizmi var 😂😂 cocuk nasil tepkiler veriyor
Annemlerin var canım 😄 Benim de vardı 2 tane hamileliğimin ortasında mecburi sahiplendirdim hem çalışıp hem hamile olup yetişemiyordum iki kedinin bakımına 🙄 Bebiş pek anlamıyor da kedicik bebek geldi geleli hepimize küstü 😂 Bebeğe pek pas vermiyor kaçıyor niyeyse 😄

Kuzum bizimkide sonmuyo ama birde seyi denesene altina alezyaz bezini cikar pijamasini giydir popo bi oraya bi buraya donmeye calisio bez zorluyo bezi varken sabit duruyo bikere osekilde dondu ama minder vardi minderden yere atmis kendini oda donmus yikamadan once yarim saat oyle birak birde bezi biz cok zor bagliyoruz bezi koyuyorum ayak topuguyla geri geri gidio bez onde kaliyo illa biri bacaklardan bastiriyo dehset hareketli biraksam gidecek bez yokken varken tembel sadece elleri ayaklari cirpio
Evet bez çıktığında ayri bisey oluyi sanki yukari saga sola kaldirip vurup duruyor kendini sipa baglayana kdr ter dokuyorum bszen acik birakiyorum iseyiveriyor heryere 😃 yastik dayken kolyyla fln kendini attiriyo biraz biraz ama dumduz yatarken yan koyuyorum hop geri devriliyo igrasmak istemiyo benim pasa ya

Kiyamam hissetmis oda baksana az buyudumu nefes aldirmaz kediye pesinde kosturur durur 😂😂
Annemlerin var canım 😄 Benim de vardı 2 tane hamileliğimin ortasında mecburi sahiplendirdim hem çalışıp hem hamile olup yetişemiyordum iki kedinin bakımına 🙄 Bebiş pek anlamıyor da kedicik bebek geldi geleli hepimize küstü 😂 Bebeğe pek pas vermiyor kaçıyor niyeyse 😄

Papatyamaviss Papatyamaviss kullandı kuzum bir bak. Geçmiş olsun Tekrardan bir daha ki kontrol e iyileşmiş olsun inşallah ❤ aynı almisiz bu ay 🙂
a
Canım son 4-5 gündür 6 defa çekiyorum burnunu ama fayda etmiyor😢

Sağol canım inşallah iyileşir bütün kış hasta olmadı baharda hastalandı Kuzum 😢 sonunda aynı kiloyu bulduk valla ❤ Papatyamaviss Papatyamaviss bak bi bana 😂

Yarım dedi canım. Valla doktorumuzdan çok memnunum şükür.

Takmıyorum artık yeteri kadarını alsın yeter canım da ben yağ içemiyorum denedim bir kaç kez kusuyorum 😀
Ay netim bitmisti butun gun bakamadım, kuzum valla ni gunde etki etti bize hirlama hemencecik gevti diyrbilirim

Evet bez çıktığında ayri bisey oluyi sanki yukari saga sola kaldirip vurup duruyor kendini sipa baglayana kdr ter dokuyorum bszen acik birakiyorum iseyiveriyor heryere 😃 yastik dayken kolyyla fln kendini attiriyo biraz biraz ama dumduz yatarken yan koyuyorum hop geri devriliyo igrasmak istemiyo benim pasa ya
Aman dondurup napacan yatsin oyle benim hic aklima bile gelmedi dondurmek vaktigelince doner o ugrasma sal gitsin bizimki iseme huyunu unuttu artik eskiden ne yapardi elimle havada kapardim uzaklara yollardi

Emzikle oyalıyorum gerekirse canım ilk 15 gün 2 saatte bir 3 buçuk aya kadar 3 saatte bir şimdi 3 buçuk 4 saate bir emziriyorum yavaş yavaş arttırdım birden zor olur
benimki inat canım emziği keyfine göre alıyor illa meme istiyorsa kac kere versem de atıyor şimdi 2 saatle baslayım dr da 2 saatten evvel verme dedi deneyeyim öbür türlü ben de rezil oluyorum becerebilirsek ne ala

Back
X