2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Aynen öyle canım çektiğimiz falan kalmaz ilaç gibi gelecekler bize. Anam söz mü dinler bunlar simdiden oynatiyorlar. Kp kv hastaneye döküldük birdey mi oldu diye.Eşimde çok korkmuş birde uzak olunca. Az önce bizde konuşuyoruz esimle bizimle simdiden kafa buluyor fırıldak diyor:)

Kizlar bana uyku haram ya geceleri gunduzleri daha rahat uyuyorum valla. 1 saattir yatakta dönüp duruyorum ayak agrisindan dolayi mide agrisida buna eklendi tabi ikisi birlikte sağolsunlar
Valla gün geçtikçe ağrılar artıyor canim allah kolaylık versin reflun falan mi var yoksa usuttun mü

Kizlar bana uyku haram ya geceleri gunduzleri daha rahat uyuyorum valla. 1 saattir yatakta dönüp duruyorum ayak agrisindan dolayi mide agrisida buna eklendi tabi ikisi birlikte sağolsunlar
Aynı durum bende de var gece uykusu haram oldu gerçekten bugün full tansiyon düştü hep çok korktum bugün ya

Senin erken veya geç gitmen artık önemi yok sgk da belli ne zaman 32 olduğu sağlık ocağına bildirmişsen onlar iletiyorlar
Bende bugün aldım 31+3 ama 32 olduğu güne attı tarihi sistem

Reactions: nix
Sonuçta 32 den sonra istediğin zaman ayrılabilirsin önce çalışabilir alırsın baktın 35 den sonra zor oluyor dinlenmek istiyorsun doktora gidip çalışamaz alırsın evde çok durmak da sıkıyor ama bazen evde durup dinlenmek de istiyor insan bende senin gibi aradayım şimdilik çalışır aldım baktım yoruluyorum izne çıkarım

Ya ne kadar zor dimi bişey olacak korkusu iyi olsunlar sağlıklı olsunlar büyüdüklerinde de saygılı olsunlar yeter ya :))

Valla ben mühendisim ve 15 sene çalıştım, yaş 38. Artık çalışmayıp geç gelen kızımı kendim büyütmeye karar verdim. Ben anane ve babaneyle büyüyen bir çocuğum. Bambaşka düzenlerle kafası karışıyor çocuğun. Bakıcı ayrı dert. Face de bi paylaşım görmüştüm. Azeri bakıcısı var ailenin, hadi oğlum yemeğe gel diye bağırıyor içeri annesi, çocuk gelmirem diye cvp veriyor. Yani imkan varsa anne büyütmeli bence. Tabi bu ilerleyen zamanlarda hiç çalışmayacağım anlamına gelmiyor.

Gebeliğin 30+4 haftasında 05.12.2018 tarihinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ani premksi imiş 18 20 tansiyon ile genel anestezi ile doğuma aldılar iki gün yoğun bakımda kaldım üç gün normal odada tansiyonu kontrol altına almaya çalıştılar bebek iki gün yaşadı ciğerleri gelişmediği ve böbrekleri benden dolayı enfeksiyon varmış yaşasada sağlıklı olmazmış. Şuan hala tansiyon 15/16 böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji ve kardiyolojiye tedaviye başladım bugün araştırılıyor neden olabileceği çok ağır bir imtihan dan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin

arkadasim bayadir yoktun,neler yasamissin boyle. Allah guc kuvvet versin,okumasi bile cok aci geldi.
saglik her seyin basi,insallah nedeni ogrenilip tedavi olup hayirlisiyla bebek sahibi olursun,ilerleyen zamanlarda kendini toparlarsin. elimizden ancak bunu demek gelir,cok uzuldum

Çok büyük bi imtihan Allah sabır versin Cuma hürmetine dayanma gücü sağlık versin inşallah tez vakitte çok çabuk toparlanırsın çok üzüldüm canım tansiyonunu kontrol ediyor muydun arada ne kadardı nasıl birden bu kadar çıkmış ?

cok gecmis olsun arkadaşım .. plesenta yaşlanması olmus olabilir doktorlar bazen farketmiyor gebelik zehirlenmesi genelde bundan oluyor mus... bence bu konuda da bi bakılsın dedim ben..arkadaşımın da boyle.oldu doktor anladı neyseki acil almışlardı kadin da.oluyordu nerdeyse.dedigin sınav...Allah mükafatını arttırsin...bi daha gebelik yaşarsan mutlaka 28 haftadan sonra plesenta takibe alinsin...Allah a emanet ol bol şifa versin Rabbim

Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun. Rabbim size sağlık nasip etsin. Böyle durumlarda bir şeyler demek de çok zor ama. Rabbim yüreğini hafifletsin inşallah.

Aslında işe gitmek zor gelmiyor da sabahları uyanmak çok zor geliyor arkadaşım. Kalkabilirsem sıkıntı yok, gece çok uyanıyorum, ondan kararsızdım ama çalışabildiğim kadar çalışacağım inşallah.

Gecmis olsun canm. Ne denir bilmiyorum bu durumlarda Allah yardimcin olsun. Ben 7 haftalık bebegimi kaybettiğimde bile derinden sarsilmistim seni birazda olsa anlayabiliyorum cok yıpratıcı bir surec.Imtihan dünyası elimizden gelen sadece dua etmek
Allahim en yakin zamanda sana acil sifalar nasip etsin insallah

Geçmiş olsun çok uzuldum rabbim sabır versin inş iyileşirsın Tez zamanda

Son düzenleme:
allah sabir versin umarım en kısa zamanda toparlanirsin yaşadığının ağırlığı karşısında söyleyebileceğim hiçbirşey yok bundan sonra herşey gönlünden geçtiği gibi olsun inşallah

Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin sana umarım bir an önce atlatırsın Allah’ım hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir gebelik nasip eder sana inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…