- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #23.921
Ay canım ya Allah sabır versin sanada eşine de. Sanada çok çok geçmiş olsun. Allahım bir daha yaşatmasin işallah. Umarım biranönce sağlığına kavuşursun. Dualarımız seninle...Gebeliğin 30+4 haftasında 05.12.2018 tarihinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ani premksi imiş 18 20 tansiyon ile genel anestezi ile doğuma aldılar iki gün yoğun bakımda kaldım üç gün normal odada tansiyonu kontrol altına almaya çalıştılar bebek iki gün yaşadı ciğerleri gelişmediği ve böbrekleri benden dolayı enfeksiyon varmış yaşasada sağlıklı olmazmış. Şuan hala tansiyon 15/16 böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji ve kardiyolojiye tedaviye başladım bugün araştırılıyor neden olabileceği çok ağır bir imtihan dan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Gebeliğin 30+4 haftasında 05.12.2018 tarihinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ani premksi imiş 18 20 tansiyon ile genel anestezi ile doğuma aldılar iki gün yoğun bakımda kaldım üç gün normal odada tansiyonu kontrol altına almaya çalıştılar bebek iki gün yaşadı ciğerleri gelişmediği ve böbrekleri benden dolayı enfeksiyon varmış yaşasada sağlıklı olmazmış. Şuan hala tansiyon 15/16 böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji ve kardiyolojiye tedaviye başladım bugün araştırılıyor neden olabileceği çok ağır bir imtihan dan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Deme sende mi kustun dün bende kustum ama gidadan suphelenmedim çünkü kahvaltida hergun yediğim seyleri yemistim. Bende dün dedim herhalde kusmalar geri geldi;(Tavuk yemistim canm o dokunmus sanirim gece boyunca kustum ama sonrada rahatlayip güzel bir uyku cektim bir daha tobe tavuga
Amin canım inşallah :)Aynen öyle canım o korku yetti bize inanki. Bende öyle diyorum sağlıklı hayirli evlat olurlar işallah
Ben size bu konuda cok katılıyorum annane dede büyütüyor güzel bakıyor ama anne gibi olmuyor malisefValla ben mühendisim ve 15 sene çalıştım, yaş 38. Artık çalışmayıp geç gelen kızımı kendim büyütmeye karar verdim. Ben anane ve babaneyle büyüyen bir çocuğum. Bambaşka düzenlerle kafası karışıyor çocuğun. Bakıcı ayrı dert. Face de bi paylaşım görmüştüm. Azeri bakıcısı var ailenin, hadi oğlum yemeğe gel diye bağırıyor içeri annesi, çocuk gelmirem diye cvp veriyor. Yani imkan varsa anne büyütmeli bence. Tabi bu ilerleyen zamanlarda hiç çalışmayacağım anlamına gelmiyor.
Allah yardımcın olsun canım vardır bunda da bi hayır dua et bol bol ne denir bilemedim. Allah sana sağlık şifa versin sabır versinGebeliğin 30+4 haftasında 05.12.2018 tarihinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ani premksi imiş 18 20 tansiyon ile genel anestezi ile doğuma aldılar iki gün yoğun bakımda kaldım üç gün normal odada tansiyonu kontrol altına almaya çalıştılar bebek iki gün yaşadı ciğerleri gelişmediği ve böbrekleri benden dolayı enfeksiyon varmış yaşasada sağlıklı olmazmış. Şuan hala tansiyon 15/16 böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji ve kardiyolojiye tedaviye başladım bugün araştırılıyor neden olabileceği çok ağır bir imtihan dan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Canım ya uzun zaman oldu görünmüyordun çok geçmiş olsun rabbim sabrını versin ve çok zor bi durum .bu bir anda olan birsey bi tanidigim da yaşamıştı aynisini rabbim sağlık sihhat versin biraz kendini topla inşallah saglicakla kucağına alacağın bi yavrun olur biran önce tansiyonun da normale döner kendine gelirsin inşallahGebeliğin 30+4 haftasında 05.12.2018 tarihinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ani premksi imiş 18 20 tansiyon ile genel anestezi ile doğuma aldılar iki gün yoğun bakımda kaldım üç gün normal odada tansiyonu kontrol altına almaya çalıştılar bebek iki gün yaşadı ciğerleri gelişmediği ve böbrekleri benden dolayı enfeksiyon varmış yaşasada sağlıklı olmazmış. Şuan hala tansiyon 15/16 böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji ve kardiyolojiye tedaviye başladım bugün araştırılıyor neden olabileceği çok ağır bir imtihan dan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Ben ilk uc ayda bu kadar kusmamistim canm ya esim baya korktu ama kusunca cok rahatladim ya öyle deliksiz uyumusum ki. Sen niye kustun ki?Deme sende mi kustun dün bende kustum ama gidadan suphelenmedim çünkü kahvaltida hergun yediğim seyleri yemistim. Bende dün dedim herhalde kusmalar geri geldi;(
Gözün aydın canım farklılıklar olabiliyor. Sağlıkla. Al kucağına isalalh. Kac gr olmus minikbu sabah dr kontrolüm vardı. baş çapı biraz büyük onun dışında normal dedi. çok baskı hissediyorum ama ya
Ben sürekli öyle kustugum için 3 ay alışkınım o duruma. sadece kv kardesi vardı evde o korkmuş ne oluyor diye. Bizim sıpa da hareket etmeyince baska seylerden korktuk bizde. Ama hergun ictigim sütümü cevizimi kahvaltimi yapmıştım o yüzden gıdadan diyemedimBen ilk uc ayda bu kadar kusmamistim canm ya esim baya korktu ama kusunca cok rahatladim ya öyle deliksiz uyumusum ki. Sen niye kustun ki?
Güzel haberlerle gelirsin canım insallahkizlar hamileligin başlarında giriyordum hatirlayananiz olur belki 3. evladim 32+0 olduk dr konrolum var ogleden sonra bakalim neler diyecek dr muz
Çok üzüldüm canım, allah sabır versin inşallah hayırlı zamanda, hayırlı, sağlıklı bi evlat sahibi olursun. Sana da acil şifalar, kendine dikkat et.Gebeliğin 30+4 haftasında 05.12.2018 tarihinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ani premksi imiş 18 20 tansiyon ile genel anestezi ile doğuma aldılar iki gün yoğun bakımda kaldım üç gün normal odada tansiyonu kontrol altına almaya çalıştılar bebek iki gün yaşadı ciğerleri gelişmediği ve böbrekleri benden dolayı enfeksiyon varmış yaşasada sağlıklı olmazmış. Şuan hala tansiyon 15/16 böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji ve kardiyolojiye tedaviye başladım bugün araştırılıyor neden olabileceği çok ağır bir imtihan dan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Son aylarda oluyormus canm.kusmalarBen sürekli öyle kustugum için 3 ay alışkınım o duruma. sadece kv kardesi vardı evde o korkmuş ne oluyor diye. Bizim sıpa da hareket etmeyince baska seylerden korktuk bizde. Ama hergun ictigim sütümü cevizimi kahvaltimi yapmıştım o yüzden gıdadan diyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?