2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ay canım ya Allah sabır versin sanada eşine de. Sanada çok çok geçmiş olsun. Allahım bir daha yaşatmasin işallah. Umarım biranönce sağlığına kavuşursun. Dualarımız seninle...

Günaydın anneler

Allah sabır versin, bu acıları unutturacak acı göstermesin. Çok zor bir sınavdan geçiyorsun. Rabbim karşılığında çok büyük mutluluklar nasip etsin inşallah.

Tavuk yemistim canm o dokunmus sanirim gece boyunca kustum ama sonrada rahatlayip güzel bir uyku cektim bir daha tobe tavuga
Deme sende mi kustun dün bende kustum ama gidadan suphelenmedim çünkü kahvaltida hergun yediğim seyleri yemistim. Bende dün dedim herhalde kusmalar geri geldi;(

Ben size bu konuda cok katılıyorum annane dede büyütüyor güzel bakıyor ama anne gibi olmuyor malisef

Allah yardımcın olsun canım vardır bunda da bi hayır dua et bol bol ne denir bilemedim. Allah sana sağlık şifa versin sabır versin

Canım ya uzun zaman oldu görünmüyordun çok geçmiş olsun rabbim sabrını versin ve çok zor bi durum .bu bir anda olan birsey bi tanidigim da yaşamıştı aynisini rabbim sağlık sihhat versin biraz kendini topla inşallah saglicakla kucağına alacağın bi yavrun olur biran önce tansiyonun da normale döner kendine gelirsin inşallah

Ben ilk uc ayda bu kadar kusmamistim canm ya esim baya korktu ama kusunca cok rahatladim ya öyle deliksiz uyumusum ki. Sen niye kustun ki?
Ben sürekli öyle kustugum için 3 ay alışkınım o duruma. sadece kv kardesi vardı evde o korkmuş ne oluyor diye. Bizim sıpa da hareket etmeyince baska seylerden korktuk bizde. Ama hergun ictigim sütümü cevizimi kahvaltimi yapmıştım o yüzden gıdadan diyemedim

Çok üzüldüm canım, allah sabır versin inşallah hayırlı zamanda, hayırlı, sağlıklı bi evlat sahibi olursun. Sana da acil şifalar, kendine dikkat et.

Son aylarda oluyormus canm.kusmalar

Y Yslysl dun sana yazacaktm bizm sipaciktan yazamadim. cok iyi yaptin doktora gorunmekle,masallah cok hareketli olunca bebekler,bi sure durunca insan korkuyor.akliniz kalmdi ne guzel. pasan yorulmus sanirim dun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…