- 2 Şubat 2017
- 1.052
- 3.203
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.821
Aynen canim.ben de ekmk tqrzi cok.tuketiyorum son zamanlarda ekmegi biraktim hemen bunu duyunca bir rahatlama oldu vucudumdaEkmegi her zamankinden daha fazla tüketiyorum bir aydır ve aklım devamlı yemekte hamur işinde bı an önce hamur işi yapmayı bırakmam gerekiyor sanirim
ah hamur isleri... bende çok seviyorum valla yaa.Al benden de o kadar bende cok seviyorum hamur işini ama kısıyorum mecbur ekmeği tam.tahilli ekmekle değişebilirsin bak hem de lezzetli oluyo
geçmiş olsun canm sancın mı vardı internet paketim bittiği için giremiyorum,ilaçları kullan hiç korkma bişey olmaz ilaçlar etki eder Allahın izniyle.Bebişinede maşallah kocaman olmuş,benimde yarın sabah kontrolüm bakalım benim pıtırcık kız ne durumdaKızlar ben geldim dr dan sancılarım arttı baya nst de çikmadi sancı şükür ama ağır enfeksiyon geciriyomusum iki cesit antibiyotik ve fitil verdi gecmezse baska tedavi dedi erken dogum sebebiymiş Allah korusun ciddi bi durum dedi bebeğim 1600 gr 31 haftalık çikti cok şükür ama ultrason cihazi farkli bukez dr degistim eski.hast me gittim onun ultrason ölçümü birebir çikiyodu 2 cocugumuda orda dogum yaptım bakalim saģlıkla vaktinde gelsinde kilo hallolur bi sekilde
Masalalh kuzuya:))32.hafta çalışır raporu aldim dun c9k sukur genel muayene de olduk... 1800 gr 42 cm dedi doktor sanirim normal ....
Benimkilerde fosskızlar göğüsler ne durumda benim hiç sertlik kalmadı ya başta çok dolgundu şimdi yumuşak süt mü az olacak acaba diye düşünüyorum
Masalalh kuzuya:))
Benimkilerde fossbakalım olacak mi olmayacakmı
Sağolasin canim aynen yoģun bi seklide sancım vardi insallah ilaclarla atlaricaz sende yarin.git guzel haberlerle gel insallah cok guzel şu kontrollergeçmiş olsun canm sancın mı vardı internet paketim bittiği için giremiyorum,ilaçları kullan hiç korkma bişey olmaz ilaçlar etki eder Allahın izniyle.Bebişinede maşallah kocaman olmuş,benimde yarın sabah kontrolüm bakalım benim pıtırcık kız ne durumda
Bende öyleyim dolgunluk falan yok doğuma azkala acaba masaj di sicak.su falan yontemini mi denesek ki yoksa oluruna mi biraksam bilmiyorumkızlar göğüsler ne durumda benim hiç sertlik kalmadı ya başta çok dolgundu şimdi yumuşak süt mü az olacak acaba diye düşünüyorum
Benim hep zaten sonuktu ilk 4 ay baya baya dolgunlastilar şimdi gene sönük:) ama benimkilerin ucrarinda sari sari kurumuş şeyler varBenim de dolgun dolgundu keşke hep öyle kalsa diyordum, sanki söndü ve sarktılar gibi. Bu dönemsel mi acaba, tecrübeli anneler yazar belki ?
Gözün aydın canım. Kuzunun boyuda kilosuda uyumlu haftasıyla benceİyi akşamlar kızlar :)) bugün bende kontrole gittim. 30+1 de 1550 gr 39 cm çıktık. Boyumuz biraz kısa olacak sanırım :) yüzünü biraz daha net görebildik bu sefer çok tatlıydıo heyecanla doğum pozisyonu alıp almadığını sormayı unutmuşum. Hep böyle oraya gidince bişeyleri unutup geliyorum. 2 hafta sonra kontrolümüz var yine. Bizden de haberler böyle.
Kızlar ben geldim dr dan sancılarım arttı baya nst de çikmadi sancı şükür ama ağır enfeksiyon geciriyomusum iki cesit antibiyotik ve fitil verdi gecmezse baska tedavi dedi erken dogum sebebiymiş Allah korusun ciddi bi durum dedi bebeğim 1600 gr 31 haftalık çikti cok şükür ama ultrason cihazi farkli bukez dr degistim eski.hast me gittim onun ultrason ölçümü birebir çikiyodu 2 cocugumuda orda dogum yaptım bakalim saģlıkla vaktinde gelsinde kilo hallolur bi sekilde
Bende katiliyorum sana canm yumurta bebegi besliyor anneyi de tok tutup kilo almasini engelliyor japonyada hamilelere gunde en az 5 adet yumurta yemeleri soyleniyormus. 5 de cok tabi köy yumurtası 1 lira 5 tane yesem valla gün de iflas ederiz. Ama 1 ya da 2 gunde en az yerim. Bazen 3 tane bile yedigimi biliyorum belkide ondan benim oglus önden gidiyor.
2kg kilosu biraz fazla demisti.seker 50lik yüklendi şeker çıkmadi
32.hafta çalışır raporu aldim dun c9k sukur genel muayene de olduk... 1800 gr 42 cm dedi doktor sanirim normal ....
Benim de dolgun dolgundu keşke hep öyle kalsa diyordum, sanki söndü ve sarktılar gibi. Bu dönemsel mi acaba, tecrübeli anneler yazar belki ?
İyi akşamlar kızlar :)) bugün bende kontrole gittim. 30+1 de 1550 gr 39 cm çıktık. Boyumuz biraz kısa olacak sanırım :) yüzünü biraz daha net görebildik bu sefer çok tatlıydıo heyecanla doğum pozisyonu alıp almadığını sormayı unutmuşum. Hep böyle oraya gidince bişeyleri unutup geliyorum. 2 hafta sonra kontrolümüz var yine. Bizden de haberler böyle.
Maşallah kuzuya gayet iyi32.hafta çalışır raporu aldim dun c9k sukur genel muayene de olduk... 1800 gr 42 cm dedi doktor sanirim normal ....
Canım ilk zamanlar hormonlardan dolayı birden şişiyor şimdi vücudumuz alıştı bu hormonlara ondan rahatladı tabi doğum zamanı yine şişecekler :))kızlar göğüsler ne durumda benim hiç sertlik kalmadı ya başta çok dolgundu şimdi yumuşak süt mü az olacak acaba diye düşünüyorum
Maşallah kuzuya boyu kilosu değişir canım önemli olan sağlıklı olsunİyi akşamlar kızlar :)) bugün bende kontrole gittim. 30+1 de 1550 gr 39 cm çıktık. Boyumuz biraz kısa olacak sanırım :) yüzünü biraz daha net görebildik bu sefer çok tatlıydıo heyecanla doğum pozisyonu alıp almadığını sormayı unutmuşum. Hep böyle oraya gidince bişeyleri unutup geliyorum. 2 hafta sonra kontrolümüz var yine. Bizden de haberler böyle.
Valla cnm ben sabah yemediysem ogleden sonra ara öğün yapip birtane haslayip tuzlayip atıyorum agzima. Bende ilk 3 ayda yiyemiyordum yumurta midemi bulandiriyordu.Canım çok geçmiş olsun. Aman diyim ilaçlarını ihmal etme. Ciddi şeyler bunlar.
Bir ara ben de günde en az 1 bazen 2 yiyordum ama 1 haftadır sabah kahvaltıda yumurta yerken öğürüyorum. Neden böyle oluyor ki acaba? Günün başka öğününde de yumurta yenmiyor ki ya
32 çalışabilir raporunda bana da 2 kilonun üstünde dedi doktor. Kilosu çok fazla değil bence. 50'lik kaç çıktı senin? Su fazlalığının farklı sebepleri olabiliyor. Doktorunla konuşmadınız mı siz bu konuyu?
Hayırlı olsun canım raporun, çalışan annelerin arasına hoşgeldin :) umarım 37'ye kadar çalışabiliriz. Bebeğine de maşallah
Gebeşik dışı gayet küçük benimkiler
Emzirirken 2 katı, emzirme bitince fos
Ablamın büyüme sabit kalmıştı ama, doğum kilolarının tamamını vermediği için. Ben doğum öncesi kiloma düşünce tabi memeler de küçüldü. Kilo alınca büyüyor sonra verince küçülüyor
Maşallah canım bebeğine
Doğuma kadar ne olacağı belli olmaz. Sağlıklı şeyler yemeye devam
Sönmüş balon gibiler biraz buyuseler ve hep oyle buyuk olsalar isterdim. Insallah sutumuz olur canm. Doğuma 1 hafta kala yas hurma yiyin diyorlar hatta hastaneye götürün diyorlar sütun cabuk gelmesini sagliyormus. Bu arada yarin hayirli haberlerle gel insallahkızlar göğüsler ne durumda benim hiç sertlik kalmadı ya başta çok dolgundu şimdi yumuşak süt mü az olacak acaba diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?