2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
geçmiş olsun canm sancın mı vardı internet paketim bittiği için giremiyorum,ilaçları kullan hiç korkma bişey olmaz ilaçlar etki eder Allahın izniyle.Bebişinede maşallah kocaman olmuş,benimde yarın sabah kontrolüm bakalım benim pıtırcık kız ne durumda

İyi akşamlar kızlar :)) bugün bende kontrole gittim. 30+1 de 1550 gr 39 cm çıktık. Boyumuz biraz kısa olacak sanırım :) yüzünü biraz daha net görebildik bu sefer çok tatlıydı o heyecanla doğum pozisyonu alıp almadığını sormayı unutmuşum. Hep böyle oraya gidince bişeyleri unutup geliyorum. 2 hafta sonra kontrolümüz var yine. Bizden de haberler böyle.

Sağolasin canim aynen yoģun bi seklide sancım vardi insallah ilaclarla atlaricaz sende yarin.git guzel haberlerle gel insallah cok guzel şu kontroller
kızlar göğüsler ne durumda benim hiç sertlik kalmadı ya başta çok dolgundu şimdi yumuşak süt mü az olacak acaba diye düşünüyorum
Bende öyleyim dolgunluk falan yok doğuma azkala acaba masaj di sicak.su falan yontemini mi denesek ki yoksa oluruna mi biraksam bilmiyorum

Gözün aydın canım. Kuzunun boyuda kilosuda uyumlu haftasıyla bence

Canım çok geçmiş olsun. Aman diyim ilaçlarını ihmal etme. Ciddi şeyler bunlar.

Bir ara ben de günde en az 1 bazen 2 yiyordum ama 1 haftadır sabah kahvaltıda yumurta yerken öğürüyorum. Neden böyle oluyor ki acaba? Günün başka öğününde de yumurta yenmiyor ki ya

2kg kilosu biraz fazla demisti.seker 50lik yüklendi şeker çıkmadi

32 çalışabilir raporunda bana da 2 kilonun üstünde dedi doktor. Kilosu çok fazla değil bence. 50'lik kaç çıktı senin? Su fazlalığının farklı sebepleri olabiliyor. Doktorunla konuşmadınız mı siz bu konuyu?

32.hafta çalışır raporu aldim dun c9k sukur genel muayene de olduk... 1800 gr 42 cm dedi doktor sanirim normal ....

Hayırlı olsun canım raporun, çalışan annelerin arasına hoşgeldin :) umarım 37'ye kadar çalışabiliriz. Bebeğine de maşallah

Benim de dolgun dolgundu keşke hep öyle kalsa diyordum, sanki söndü ve sarktılar gibi. Bu dönemsel mi acaba, tecrübeli anneler yazar belki ?

Gebeşik dışı gayet küçük benimkiler
Emzirirken 2 katı, emzirme bitince fos
Ablamın büyüme sabit kalmıştı ama, doğum kilolarının tamamını vermediği için. Ben doğum öncesi kiloma düşünce tabi memeler de küçüldü. Kilo alınca büyüyor sonra verince küçülüyor

Maşallah canım bebeğine
Doğuma kadar ne olacağı belli olmaz. Sağlıklı şeyler yemeye devam

32.hafta çalışır raporu aldim dun c9k sukur genel muayene de olduk... 1800 gr 42 cm dedi doktor sanirim normal ....
Maşallah kuzuya gayet iyi

kızlar göğüsler ne durumda benim hiç sertlik kalmadı ya başta çok dolgundu şimdi yumuşak süt mü az olacak acaba diye düşünüyorum
Canım ilk zamanlar hormonlardan dolayı birden şişiyor şimdi vücudumuz alıştı bu hormonlara ondan rahatladı tabi doğum zamanı yine şişecekler :))

Maşallah kuzuya boyu kilosu değişir canım önemli olan sağlıklı olsun

Valla cnm ben sabah yemediysem ogleden sonra ara öğün yapip birtane haslayip tuzlayip atıyorum agzima. Bende ilk 3 ayda yiyemiyordum yumurta midemi bulandiriyordu.

Sönmüş balon gibiler biraz buyuseler ve hep oyle buyuk olsalar isterdim. Insallah sutumuz olur canm. Doğuma 1 hafta kala yas hurma yiyin diyorlar hatta hastaneye götürün diyorlar sütun cabuk gelmesini sagliyormus. Bu arada yarin hayirli haberlerle gel insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…