2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
kızlar göğüsler ne durumda benim hiç sertlik kalmadı ya başta çok dolgundu şimdi yumuşak süt mü az olacak acaba diye düşünüyorum
Günaydın aksine benim ki de yeni yeni dolgunlasiyor sanki ama sütle alakali mi bilmem
İlk donem dolgundu sonra söndu hassasiyet de kalmadi simdi yeniden dolgunlasiyor bide uçları agriyor gibi

Benim 1. Pert etti beni2.ler daha mi fena oluyor
Valla bizim ilkler rahattı :) belki de yeni nesil fena geliyor ondan olabilir

Maşallah canim:)) tekme tokat olmadan olur mu? Allah rahatlık versin:))

iyi geceler :) arkadasin dedigi gibi tekmesiz tokatsiz olmaz :) benim buyuk disardan,kucuk icerden. buyugu yeni daldi,kucugu hala oynak oynak. yat da dinlen iste dimi ")
Bu gece ilk defa uyanmadan uyumuşum şok oldum bizimki anasına kıyak geçti galiba :))

Günaydın kızlar bugün kontrolüm var çok heyecanlıyım inş cimcime bugün yüzünü gosterır ve sağlıklıdır
Güzel haberlerini bekliyoruz canım benim

Erkek cocuklari Biraz sert mi oluyor acaba oyun yaparken bile sert davranabiliyor
Erkeği bilmiyorum kizim olduğu için oda gayet kibar ozellikle karnima çok dikkat ediyor kardeşi var çünkü konuşuyor kendi konuşuyor Umut un yerine de kendi cevap veriyor çok komik oluyor bazen

Valla bizim ilkler rahattı :) belki de yeni nesil fena geliyor ondan olabilir

Bu gece ilk defa uyanmadan uyumuşum şok oldum bizimki anasına kıyak geçti galiba :))

Güzel haberlerini bekliyoruz canım benim
Aynen yeni nesil fena galiba:)) Bak annesi torpil gecmis Güney paşa sana bu gece. Bende nasıl bir uyku uyudum hic bilmiyorum. Bel ağrısı böbrek ağrısı moral bozukluğu zor sabah ettim valla

Kızlar reflu yatağı diye birsey varmış alan veya almayı düşünen var mi? Tecrübeli annislerden daha önce kullanan var mi?
tekrar merhaba ve günaydın :) reflü yatağından çok memnun kalan arkadaşlarım mutlaka almalısın dediler. tam alacaktım içlerinden biri verdi yatağı bana sağolsun. eğimli, benim de reflüm var, iki yastıkla yatarım hep, başım yüksekte yatarım ki gece allah korusun birşey olmasın ki birkaç kez yemek borumdan uyurken su geldi... aynı şey bebekler için de söz konusu olabilir. o yüzden işe yarayacağını düşünüyorum.

geçmiş olsun canım :/ ilaçları düzenli alıp, bol su içersen sıkıntı olmayacaktır. Önemli gerçekten, gene iyi zamanda fark edilmiş.
Benim de 26. haftada TSH tiroid hormunu yetersiz çıktı, hala onunla uğraşıyorum.
Allah beterinden korusun hepimizi, halledilmeyecek şeyler değil neyseki.

Inşallah canim ilaçlarımı içiyorum bakalim bebek.olmasa dogum tehdidi demese boyle duzenli almazdim eminim inşallah geçecektir seninde benimde sıkıntımız erken gelmesinler de bebeklerimiz gununu doldursunlar

Inşallah canim ilaçlarımı içiyorum bakalim bebek.olmasa dogum tehdidi demese boyle duzenli almazdim eminim inşallah geçecektir seninde benimde sıkıntımız erken gelmesinler de bebeklerimiz gununu doldursunlar

Canım bende yaklaşık 1.5 aydır enfeksiyonla mücadele ediyorum. Gerçekten çok sinir bozucu . Benimde çarşamba kontrolüm var bakalım geçmiş mi ne durumda. Kullandığım fitillerin haddi hesabı yok. 4. Kutu bu akşam biticek bakalım. Doktorumda artık sinir oldu niye geçmiyo diye :) dedim napim hocam ben sizden çok istiyorum geçsin diye :)))

Canım ben 6. Haftadan beri kullanıorum ilaç. 25 mg ile başladık şuan 75 mg kullanıyorum. Ayda bir kontrolüm oluyor. İlaçla hemen yoluna giriyor hiç sıkma canını.

Günaydın anneler
Kontrole gidenler güzel haberlerle döner inşallah.
jeya canım geçen ay nasıldı ölçümleri? Çok mu az fark var? Ne olabilirmiş sebebi bir şey söyledi mi?

Bende disardaki cocuk sert ittiriyor sandim icerideki hic aklima gelmedi
Kuzeyguneyy Güney mi ittiriyor bende Kuzey sandim :)
İçerideki canavardan bahsediyorum canım Kuzey’i hiç sorma bile

Aynen yeni nesil fena galiba:)) Bak annesi torpil gecmis Güney paşa sana bu gece. Bende nasıl bir uyku uyudum hic bilmiyorum. Bel ağrısı böbrek ağrısı moral bozukluğu zor sabah ettim valla
Hiç sorma ya ilk defa rahat uyudum :)) son aylar vücut ağrılarımız arttı maalesef devamlı bir şey çıkıyor canım son zamanlarımız artık idare etcez

masallah bu arada size göbüş çok tatlı olmuş
Sağol canım teşekkür ederim

kontrolden çıktım kızlar,1580 gr 42 cm 1 ayda çok az büyümüş 3 gün sonra tekrar çağırdı yakın takip edelim bi dedi
Canım ya önceden herşeyi yerdin bebek iyiydi şimdi şeker yüzünden dikkat edeyim derken bebek mi kilo alamamış ne yapacağını şaşırıyor insan ya ama içini ferah tut canım mutlaka son aya kadar kendi kilosunu yakalar o

Günaydın anneler
Kontrole gidenler güzel haberlerle döner inşallah.
jeya canım geçen ay nasıldı ölçümleri? Çok mu az fark var? Ne olabilirmiş sebebi bir şey söyledi mi?
geçen ay 1300 gr dı canm,keyfi gayet yerindeymiş ama 1 ayda o kadar az almasını anlamadık

2 kilo olmuştur derken hiç beklemiyordum valla,şeker yükselmesin tansiyon çıkmasın derken beslenemedi demek ki zaten benim kilo alımımda durmuştu 1 aydır 1 kilo bile almadım

Bilmiyorum bende kafayi yemek üzereyim inanki sabah açlık 110 çıktı tokluğu ölçmedim simdi cihazi alıp eczaneye gidicem ayni kanla hem onların cihaziyla hem kendi cihazimla ölçüm yapicam artık fazla olctugunu düşünüyorum. Düşün aksam herkes kabak tatlisi yedi ben eksi elma yedim bu ne arkadas bari yeseydim tatlıyı da çıktı derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…