- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.861
Günaydın canım güzel haberlerinizi bekliyoruzGünaydın kızlar bugün kontrolüm var çok heyecanlıyım inş cimcime bugün yüzünü gosterır ve sağlıklıdır
Günaydın aksine benim ki de yeni yeni dolgunlasiyor sanki ama sütle alakali mi bilmemkızlar göğüsler ne durumda benim hiç sertlik kalmadı ya başta çok dolgundu şimdi yumuşak süt mü az olacak acaba diye düşünüyorum
Valla bizim ilkler rahattı :) belki de yeni nesil fena geliyor ondan olabilirBenim 1. Pert etti beni2.ler daha mi fena oluyor
Maşallah canim:)) tekme tokat olmadan olur mu? Allah rahatlık versin:))
Bu gece ilk defa uyanmadan uyumuşum şok oldum bizimki anasına kıyak geçti galiba :))iyi geceler :) arkadasin dedigi gibi tekmesiz tokatsiz olmaz :) benim buyuk disardan,kucuk icerden. buyugu yeni daldi,kucugu hala oynak oynak. yat da dinlen iste dimi ")
Güzel haberlerini bekliyoruz canım benimGünaydın kızlar bugün kontrolüm var çok heyecanlıyım inş cimcime bugün yüzünü gosterır ve sağlıklıdır
Erkek cocuklari Biraz sert mi oluyor acaba oyun yaparken bile sert davranabiliyorYa bizim oğlan elleriyle öyle bi ittiriyor ki karnımı canım acıyor derim yırtılacak gibi oluyor dokunamıyorum bile artık çatlak için jel sürmeye başladım çünkü oğlan ittirdikçe yırtılacam belli
Bende disardaki cocuk sert ittiriyor sandim icerideki hic aklima gelmediay benim kızda aynı yırttı karnımı nasıl güçlü ittiriyor,zeytin yağı sürüyorum bende.
Aynen yeni nesil fena galiba:)) Bak annesi torpil gecmis Güney paşa sana bu gece. Bende nasıl bir uyku uyudum hic bilmiyorum. Bel ağrısı böbrek ağrısı moral bozukluğu zor sabah ettim vallaValla bizim ilkler rahattı :) belki de yeni nesil fena geliyor ondan olabilir
Bu gece ilk defa uyanmadan uyumuşum şok oldum bizimki anasına kıyak geçti galiba :))
Güzel haberlerini bekliyoruz canım benim
tekrar merhaba ve günaydın :) reflü yatağından çok memnun kalan arkadaşlarım mutlaka almalısın dediler. tam alacaktım içlerinden biri verdi yatağı bana sağolsun. eğimli, benim de reflüm var, iki yastıkla yatarım hep, başım yüksekte yatarım ki gece allah korusun birşey olmasın ki birkaç kez yemek borumdan uyurken su geldi... aynı şey bebekler için de söz konusu olabilir. o yüzden işe yarayacağını düşünüyorum.Kızlar reflu yatağı diye birsey varmış alan veya almayı düşünen var mi? Tecrübeli annislerden daha önce kullanan var mi?
Kızlar ben geldim dr dan sancılarım arttı baya nst de çikmadi sancı şükür ama ağır enfeksiyon geciriyomusum iki cesit antibiyotik ve fitil verdi gecmezse baska tedavi dedi erken dogum sebebiymiş Allah korusun ciddi bi durum dedi bebeğim 1600 gr 31 haftalık çikti cok şükür ama ultrason cihazi farkli bukez dr degistim eski.hast me gittim onun ultrason ölçümü birebir çikiyodu 2 cocugumuda orda dogum yaptım bakalim saģlıkla vaktinde gelsinde kilo hallolur bi sekilde
Inşallah canim ilaçlarımı içiyorum bakalim bebek.olmasa dogum tehdidi demese boyle duzenli almazdim eminim inşallah geçecektir seninde benimde sıkıntımız erken gelmesinler de bebeklerimiz gununu doldursunlargeçmiş olsun canım :/ ilaçları düzenli alıp, bol su içersen sıkıntı olmayacaktır. Önemli gerçekten, gene iyi zamanda fark edilmiş.
Benim de 26. haftada TSH tiroid hormunu yetersiz çıktı, hala onunla uğraşıyorum.
Allah beterinden korusun hepimizi, halledilmeyecek şeyler değil neyseki.
Inşallah canim ilaçlarımı içiyorum bakalim bebek.olmasa dogum tehdidi demese boyle duzenli almazdim eminim inşallah geçecektir seninde benimde sıkıntımız erken gelmesinler de bebeklerimiz gununu doldursunlar
Günaydın canım güzel haberlerinizi bekliyoruz
masallah bu arada size göbüş çok tatlı olmuşValla bizim ilkler rahattı :) belki de yeni nesil fena geliyor ondan olabilir
Bu gece ilk defa uyanmadan uyumuşum şok oldum bizimki anasına kıyak geçti galiba :))
Güzel haberlerini bekliyoruz canım benim
geçmiş olsun canım :/ ilaçları düzenli alıp, bol su içersen sıkıntı olmayacaktır. Önemli gerçekten, gene iyi zamanda fark edilmiş.
Benim de 26. haftada TSH tiroid hormunu yetersiz çıktı, hala onunla uğraşıyorum.
Allah beterinden korusun hepimizi, halledilmeyecek şeyler değil neyseki.
İçerideki canavardan bahsediyorum canımBende disardaki cocuk sert ittiriyor sandim icerideki hic aklima gelmedi
Kuzeyguneyy Güney mi ittiriyor bende Kuzey sandim :)
Hiç sorma ya ilk defa rahat uyudum :)) son aylar vücut ağrılarımız arttı maalesef devamlı bir şey çıkıyor canım son zamanlarımız artık idare etcezAynen yeni nesil fena galiba:)) Bak annesi torpil gecmis Güney paşa sana bu gece. Bende nasıl bir uyku uyudum hic bilmiyorum. Bel ağrısı böbrek ağrısı moral bozukluğu zor sabah ettim valla
Sağol canım teşekkür ederim
masallah bu arada size göbüş çok tatlı olmuş
Canım ya önceden herşeyi yerdin bebek iyiydi şimdi şeker yüzünden dikkat edeyim derken bebek mi kilo alamamış ne yapacağını şaşırıyor insan ya ama içini ferah tut canım mutlaka son aya kadar kendi kilosunu yakalar okontrolden çıktım kızlar,1580 gr 42 cm 1 ayda çok az büyümüş 3 gün sonra tekrar çağırdı yakın takip edelim bi dedi
geçen ay 1300 gr dı canm,keyfi gayet yerindeymiş ama 1 ayda o kadar az almasını anlamadıkGünaydın anneler
Kontrole gidenler güzel haberlerle döner inşallah.
jeya canım geçen ay nasıldı ölçümleri? Çok mu az fark var? Ne olabilirmiş sebebi bir şey söyledi mi?
2 kilo olmuştur derken hiç beklemiyordum valla,şeker yükselmesin tansiyon çıkmasın derken beslenemedi demek ki zaten benim kilo alımımda durmuştu 1 aydır 1 kilo bile almadımİçerideki canavardan bahsediyorum canımKuzey’i hiç sorma bile
Hiç sorma ya ilk defa rahat uyudum :)) son aylar vücut ağrılarımız arttı maalesef devamlı bir şey çıkıyor canım son zamanlarımız artık idare etcez
Sağol canım teşekkür ederim
Canım ya önceden herşeyi yerdin bebek iyiydi şimdi şeker yüzünden dikkat edeyim derken bebek mi kilo alamamış ne yapacağını şaşırıyor insan ya ama içini ferah tut canım mutlaka son aya kadar kendi kilosunu yakalar o
Bilmiyorum bende kafayi yemek üzereyim inanki sabah açlık 110 çıktı tokluğu ölçmedim simdi cihazi alıp eczaneye gidicem ayni kanla hem onların cihaziyla hem kendi cihazimla ölçüm yapicam artık fazla olctugunu düşünüyorum. Düşün aksam herkes kabak tatlisi yedi ben eksi elma yedim bu ne arkadas bari yeseydim tatlıyı da çıktı derdim.günaydın kızlar
nasılsınız bakalım yav bu seker ne olcak acaba sabah tokluk 165 çıktı 1 yumurta az peynır 2 dılım kepek ekmegı yedim ölçüm yaptım sonrada kustum of ya valalh bunadım ıyıce ne yapsam ne etsem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?