- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.801
Idrar tahlilinde mi çıktı canm? Kasik agrisi yapar evet iyi tahlil yapmis ogrenmisin cnm ilaçlarini duzenli kullan insallah bir seyin kalmaz ayaklarini da sicak tut bol bol su ic antibiyotik icerken.bende pazartesi gecmeyen öksürük icin kadın dogumcudan antibiyotik isticem. Doğuma bu öksürükle girmek istemiyorum dikisle zor olur oksurmek. Cunku ilac icmeden gecmiyor bu hastaliklar yaYaa aynen oyle bizim gelin enfeksiyondan 34 . Haftada dogurdu ve 2 ay kuvezde kaldı bebek 2 defa da ameliyat oldu cok sorun yasadilar ama o da ilac kullanmamiş ben kullanicam insallah baya ilac verdi ama belirtim.pek yokdu herzamanki gibi beyaz akintim sık idrara çıkma vardı belkide basdan beri vardi enfeksiyon ama diger dr hiç test tahlil.yapmadi bile en buyuk belirtim sancım cok fazla 15 sn kramp seklinde suruyor
Hadi ya enfeksiyon mu? Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et isallah atlatırsın. Daha minicik erken gelmesin. Bebiste tam haftasıyla uyumlu çıkmış masallahKızlar ben geldim dr dan sancılarım arttı baya nst de çikmadi sancı şükür ama ağır enfeksiyon geciriyomusum iki cesit antibiyotik ve fitil verdi gecmezse baska tedavi dedi erken dogum sebebiymiş Allah korusun ciddi bi durum dedi bebeğim 1600 gr 31 haftalık çikti cok şükür ama ultrason cihazi farkli bukez dr degistim eski.hast me gittim onun ultrason ölçümü birebir çikiyodu 2 cocugumuda orda dogum yaptım bakalim saģlıkla vaktinde gelsinde kilo hallolur bi sekilde
Geçmiş olsun canim hele ki sezeryanda aman diym öksürük acini ikiye katlıyor suyu bol iciyorum hep normalde ilac kullanmayı sevemem.ama boyle bi durumda aksatmam aslaIdrar tahlilinde mi çıktı canm? Kasik agrisi yapar evet iyi tahlil yapmis ogrenmisin cnm ilaçlarini duzenli kullan insallah bir seyin kalmaz ayaklarini da sicak tut bol bol su ic antibiyotik icerken.bende pazartesi gecmeyen öksürük icin kadın dogumcudan antibiyotik isticem. Doğuma bu öksürükle girmek istemiyorum dikisle zor olur oksurmek. Cunku ilac icmeden gecmiyor bu hastaliklar ya
Saģol canim amin inşallah bak ne diycem sana ben pek tatli falan tuketmiyorum akşam 6 dan sonra yemek yok genelde aksam yemeklerini geçistiririm 5 kilo aldım zaten ama kahvaltı yi baya seviyorum hatta esimde dedi yumurtayi okadar cok seviyorumki o kilo yapmıştır bebegé dedi peynir zeytin yumurta ya aşerdim bildiğinHadi ya enfeksiyon mu? Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et isallah atlatırsın. Daha minicik erken gelmesin. Bebiste tam haftasıyla uyumlu çıkmış masallah
Ay sağol canım ya birde başarabilsek3 beyazdan uzak durcaksin canm iste ekmek hamur isi sekerli seyler paketli asitli hicbir urun yenmicek tuzlu ödem yapacak seylerden uzak durmalisin sebze agirlikli corba baklagiller yumurta balik et kalsiyum agirlikli beslenmeye ozen goster mesela ev yoğurdu ve yagsiz süt. Cerez sınırsız yiyebilirsin ceviz badem. sana yazdim ama ben az once sufle yedim offf ben uyuyamiyorum sekerim dusuk cikinca birde kaptiriyorum kendimi.
Bende katiliyorum sana canm yumurta bebegi besliyor anneyi de tok tutup kilo almasini engelliyor japonyada hamilelere gunde en az 5 adet yumurta yemeleri soyleniyormus. 5 de cok tabi köy yumurtası 1 lira 5 tane yesem valla gün de iflas ederiz. Ama 1 ya da 2 gunde en az yerim. Bazen 3 tane bile yedigimi biliyorum belkide ondan benim oglus önden gidiyor.Saģol canim amin inşallah bak ne diycem sana ben pek tatli falan tuketmiyorum akşam 6 dan sonra yemek yok genelde aksam yemeklerini geçistiririm 5 kilo aldım zaten ama kahvaltı yi baya seviyorum hatta esimde dedi yumurtayi okadar cok seviyorumki o kilo yapmıştır bebegé dedi peynir zeytin yumurta ya aşerdim bildiğin
Ayy ne güzel cidden yumurta da bir hikmet var günlük tüketirim o olmadan oturmam sofraya ben ddiger gebeliklerimde de yumurtayi cok yedim 3700 civari doğdu lar demekki tatli pasta ya da cok.yemeyle alakası yok bu işinBende katiliyorum sana canm yumurta bebegi besliyor anneyi de tok tutup kilo almasini engelliyor japonyada hamilelere gunde en az 5 adet yumurta yemeleri soyleniyormus. 5 de cok tabi köy yumurtası 1 lira 5 tane yesem valla gün de iflas ederiz. Ama 1 ya da 2 gunde en az yerim. Bazen 3 tane bile yedigimi biliyorum belkide ondan benim oglus önden gidiyor.
Geçmiş olsun çok. Allah korusun, zamanında gelsin minik.Kızlar ben geldim dr dan sancılarım arttı baya nst de çikmadi sancı şükür ama ağır enfeksiyon geciriyomusum iki cesit antibiyotik ve fitil verdi gecmezse baska tedavi dedi erken dogum sebebiymiş Allah korusun ciddi bi durum dedi bebeğim 1600 gr 31 haftalık çikti cok şükür ama ultrason cihazi farkli bukez dr degistim eski.hast me gittim onun ultrason ölçümü birebir çikiyodu 2 cocugumuda orda dogum yaptım bakalim saģlıkla vaktinde gelsinde kilo hallolur bi sekilde
Aynen canm protein ve omega 3 bebekte kilo yapan. Masallah bebeklerine sonra kilo alimlari nasil oldu yani dogumdan sonra?Ayy ne güzel cidden yumurta da bir hikmet var günlük tüketirim o olmadan oturmam sofraya ben ddiger gebeliklerimde de yumurtayi cok yedim 3700 civari doğdu lar demekki tatli pasta ya da cok.yemeyle alakası yok bu işin
Merhaba canim.bana da dr suyu cok fazla dedi.seker yuklmesi yapmis miydin bir de bebegin kilosuna ne kadar dedi 32.haftandaİyi akşamlar arkadaşlar dün kontrolün vardi 32.haftadayim bebeğin suyu çok dedi doktorum.sikinti ölümü dekan diye sormayın unitmusum.karbonhidratli yiyecekler den uzak durmalısin dedi.bu konuda bilgisi olan varsa cvo yazabilir mi?
Kuzum çok geçmiş olsun aslında doktorlar en fazla 2 ayda bir tahlil yapıyor neden yapmadılar sana acaba neyse ki sorunu bulmuşsun canım bol bol su ve ev yapımı yoğurt tüket enfeksiyonu daha çabuk atlatırsın rabbim zamanında sağlıkla kavuştursun inşallahKızlar ben geldim dr dan sancılarım arttı baya nst de çikmadi sancı şükür ama ağır enfeksiyon geciriyomusum iki cesit antibiyotik ve fitil verdi gecmezse baska tedavi dedi erken dogum sebebiymiş Allah korusun ciddi bi durum dedi bebeğim 1600 gr 31 haftalık çikti cok şükür ama ultrason cihazi farkli bukez dr degistim eski.hast me gittim onun ultrason ölçümü birebir çikiyodu 2 cocugumuda orda dogum yaptım bakalim saģlıkla vaktinde gelsinde kilo hallolur bi sekilde
Canim sekerim kahvaltiyi bile biraz fazla yapsam sekerim yüksek çıkıyor kahvaltıyı 2ye bölüp yiyorumSaģol canim amin inşallah bak ne diycem sana ben pek tatli falan tuketmiyorum akşam 6 dan sonra yemek yok genelde aksam yemeklerini geçistiririm 5 kilo aldım zaten ama kahvaltı yi baya seviyorum hatta esimde dedi yumurtayi okadar cok seviyorumki o kilo yapmıştır bebegé dedi peynir zeytin yumurta ya aşerdim bildiğin
2kg kilosu biraz fazla demisti.seker 50lik yüklendi şeker çıkmadiMerhaba canim.bana da dr suyu cok fazla dedi.seker yuklmesi yapmis miydin bir de bebegin kilosuna ne kadar dedi 32.haftanda
Ayni seyleri bana da soyledi.ben de bugun seker yukledim.ama eve gelince kendimi kotu hissettim ya.sana da oldu mu oyle2kg kilosu biraz fazla demisti.seker 50lik yüklendi şeker çıkmadi
Bu arada yemene icmene dikkat et suyu normale doner merak etmw ekmeke tuketme mesela2kg kilosu biraz fazla demisti.seker 50lik yüklendi şeker çıkmadi
Vicdanen rahatsız hissettim kendimi birde nette bebeğin sağlık sorunu olabilir gibi yazılar vardı iyice moralim bozuldu.ama doktorum çok tecrübeli öyle bişey olsaydı bilgi verirdi onun için kendimi rahatlatmaya calisiyorumAyni seyleri bana da soyledi.ben de bugun seker yukledim.ama eve gelince kendimi kotu hissettim ya.sana da oldu mu oyle
Ekmegi her zamankinden daha fazla tüketiyorum bir aydır ve aklım devamlı yemekte hamur işinde bı an önce hamur işi yapmayı bırakmam gerekiyor sanirimBu arada yemene icmene dikkat et suyu normale doner merak etmw ekmeke tuketme mesela
Amin canim SağolasinGeçmiş olsun çok. Allah korusun, zamanında gelsin minik.
Valla diger dr um hic yapmadi istemedi anlamadim ki bu sıkıntım cikmadan once degismeye karar vermistim zaten hwrseyde bi hayir vardır Allah rast getirsin derler ya Rabbim.hepimizin bebeklerini zamaninda saglikla dunyay getirtsin erken dogum dusunmek.bile stres yapmama yettiKuzum çok geçmiş olsun aslında doktorlar en fazla 2 ayda bir tahlil yapıyor neden yapmadılar sana acaba neyse ki sorunu bulmuşsun canım bol bol su ve ev yapımı yoğurt tüket enfeksiyonu daha çabuk atlatırsın rabbim zamanında sağlıkla kavuştursun inşallah
Al benden de o kadar bende cok seviyorum hamur işini ama kısıyorum mecbur ekmeği tam.tahilli ekmekle değişebilirsin bak hem de lezzetli oluyoEkmegi her zamankinden daha fazla tüketiyorum bir aydır ve aklım devamlı yemekte hamur işinde bı an önce hamur işi yapmayı bırakmam gerekiyor sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?