2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Evet canım eminim ama.dr a gidiyorum simdi dr ne diycek acaba şimdi bile baya ağri yaptı 15 sn falan kramp şeklinde giriyor valla korkuyorum bu durumdan

Yaa sizinki de zor anladigim kadaroyla sıfır şekerle geçiriyosunuz diyetlerde bile 21 gun şekersiz hayat deniyor ama bak bebek kilo alıyor demekki şeker anneye kilodan baska bisey yaramiyor az kaldi zaten canim birqz daha idare edip saglikla.kucaginiza alirsiniz insallah

Kızlar bebeğinizin tekmeleri nasıl? Benim oğlum hareket ettiği zaman canım çok yanıyor, gece hiç uyuyamadım.Dönmeleri, vurmaları çok sert oluyor uzun sürüyor . Yoksa kasılıyor mu bebeğim
Valla son 3 gundur cok siddetli önce hep uyuyoduk noldu bu kıza bilemiyorum ki

Kıyamam üzme kendini bebegin guzelce besleniyordur eminim ama kolay degil yinede Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kucağımiza alalım bebislerimizi..

Kizlar kendimi iyi hissediyorken bebegin kiyafetlerini yikayim dedim bir baktim ki o kadar cok kiyafet almisim ki kendime cok kızdım zaten cabuk buyucek birde hediye gelirse valla bir sürü kiyafet oluyor hemen arkasindan bir tane daha dogurayim bari bosa gitmesin guzelim kiyafetler

U Umutherzaman bende toplamda 13 kilo aldım çok fazla. Şekeri keselim derken mesela neleri yemezsek kilo almayız artık. Çok hantallaştım ben kendimi iyi hissetmiyorum artık ama iştahım da maşallah yerinde
3 beyazdan uzak durcaksin canm iste ekmek hamur isi sekerli seyler paketli asitli hicbir urun yenmicek tuzlu ödem yapacak seylerden uzak durmalisin sebze agirlikli corba baklagiller yumurta balik et kalsiyum agirlikli beslenmeye ozen goster mesela ev yoğurdu ve yagsiz süt. Cerez sınırsız yiyebilirsin ceviz badem. sana yazdim ama ben az once sufle yedim offf ben uyuyamiyorum sekerim dusuk cikinca birde kaptiriyorum kendimi.

Kac takım aldin ki canım çok olduğunu düşünüyorsun. Giydir değişik değişik boşa gitmez:)) tabi bir tane daha doğurabilirsin sana kalmış:))

Kız hani beraber yapacaktık ben daha hazır değilim

Kac takım aldin ki canım çok olduğunu düşünüyorsun. Giydir değişik değişik boşa gitmez:)) tabi bir tane daha doğurabilirsin sana kalmış:))
Yok cnm isin sakasi o kiyafet icin cocuk mu dogurulur. Ama isterdim rahat bir gebelik yasantim olsaydi cok cocukama malesef zor geciyor gebeliklerim. Allah isteyenlere versin insallah

dedigin gibi tansiyon olabilir buyuk ihtimal. seker sorunum yok cok sukur de son kontrollerde falan ya da ilkine gore kiyasliyorum tansiyonum daha yuksek. aslinda normal standartlarda ama hamilelik baska. aletim de yok ya alacaktik bi turlu cikti gitti akildan. soyle biraz kendimi dinliyorum uzaniyorum agirlik yapior

Kız hani beraber yapacaktık ben daha hazır değilim
Kiz ben kocamla yapicam kiz isin sakasi o bazen aklima esiyor ucretsiz izne cikmisken bir tane daha yapayim ikisine birden bakayim diye ama zor geciyor ya gebeliklerim uzun sure dusunmem belki de hic yapmam seni yalniz birakmam ama 3.gebeliginde yaninda olmak isterim sen daha gencsin zamanin cok yaparsin canm insallah bir tane de kizin olur

doğurmadan bi daha doğurmanın hayalini kurmak

Canım şakası bir yana hamileliklerimiz çok zor geçti o yüzden bi süre vücudumuz dinlensin rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur inşallah Allah gönlümden geçeni biliyor hiç inkar edemem yani kız evladını yaşayıp tatmak çok isterim olmasa da rabbim evlatlarıma uzun ömürler versin Allah onları bana bağışlasın Üçüncüyü yaparsam haber veririm size ama bi 4 sene geçer herhalde

Yok cnm isin sakasi o kiyafet icin cocuk mu dogurulur. Ama isterdim rahat bir gebelik yasantim olsaydi cok cocukama malesef zor geciyor gebeliklerim. Allah isteyenlere versin insallah
Bende bu kadar ağır hamilelik gecirecegmi dusunmezdim hem bedenen hem ruhen.Amin canım allah isteyenlere versin.

Kızlar ben geldim dr dan sancılarım arttı baya nst de çikmadi sancı şükür ama ağır enfeksiyon geciriyomusum iki cesit antibiyotik ve fitil verdi gecmezse baska tedavi dedi erken dogum sebebiymiş Allah korusun ciddi bi durum dedi bebeğim 1600 gr 31 haftalık çikti cok şükür ama ultrason cihazi farkli bukez dr degistim eski.hast me gittim onun ultrason ölçümü birebir çikiyodu 2 cocugumuda orda dogum yaptım bakalim saģlıkla vaktinde gelsinde kilo hallolur bi sekilde

Aynen canm Allah evlatlarımıza saglikli uzun ömürler nasip etsin insallah.

Canm ne enfeksiyonu geciriyormusun belirtileri nelerdi nasil anladi enfeksiyon oldugunu. Gecmis olsun antibiyotigini duzenli kullan canm benim arkadaş kullanmafi antibiyotik idrar yolu enfeksiyonu olmustu erken dogurdu.simdiki aklim olsa kullanırdım diyo.

Yaa aynen oyle bizim gelin enfeksiyondan 34 . Haftada dogurdu ve 2 ay kuvezde kaldı bebek 2 defa da ameliyat oldu cok sorun yasadilar ama o da ilac kullanmamiş ben kullanicam insallah baya ilac verdi ama belirtim.pek yokdu herzamanki gibi beyaz akintim sık idrara çıkma vardı belkide basdan beri vardi enfeksiyon ama diger dr hiç test tahlil.yapmadi bile en buyuk belirtim sancım cok fazla 15 sn kramp seklinde suruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…