- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.841
Benimkilerde fossbakalım olacak mi olmayacakmı
Benim de dolgun dolgundu keşke hep öyle kalsa diyordum, sanki söndü ve sarktılar gibi. Bu dönemsel mi acaba, tecrübeli anneler yazar belki ?
Sağolasin canim aynen yoģun bi seklide sancım vardi insallah ilaclarla atlaricaz sende yarin.git guzel haberlerle gel insallah cok guzel şu kontroller
Bende öyleyim dolgunluk falan yok doğuma azkala acaba masaj di sicak.su falan yontemini mi denesek ki yoksa oluruna mi biraksam bilmiyorum
Maşallah kuzuya gayet iyi
Canım ilk zamanlar hormonlardan dolayı birden şişiyor şimdi vücudumuz alıştı bu hormonlara ondan rahatladı tabi doğum zamanı yine şişecekler :))
Maşallah kuzuya boyu kilosu değişir canım önemli olan sağlıklı olsun
Sağolun kızlar,insan kaçıncı hamileliğini yaşarsa yaşasın unutuyor işte,bi benim mi acaba demiştim ama hepimizin öyle olduğuna göre demek ki normal.İnşallah bol bol emzirecek sütlerimiz olurSönmüş balon gibiler biraz buyuseler ve hep oyle buyuk olsalar isterdim. Insallah sutumuz olur canm. Doğuma 1 hafta kala yas hurma yiyin diyorlar hatta hastaneye götürün diyorlar sütun cabuk gelmesini sagliyormus. Bu arada yarin hayirli haberlerle gel insallah
ay benim kızda aynı yırttı karnımı nasıl güçlü ittiriyor,zeytin yağı sürüyorum bende.Ya bizim oğlan elleriyle öyle bi ittiriyor ki karnımı canım acıyor derim yırtılacak gibi oluyor dokunamıyorum bile artık çatlak için jel sürmeye başladım çünkü oğlan ittirdikçe yırtılacam belli
Ya bizim oğlan elleriyle öyle bi ittiriyor ki karnımı canım acıyor derim yırtılacak gibi oluyor dokunamıyorum bile artık çatlak için jel sürmeye başladım çünkü oğlan ittirdikçe yırtılacam belli
Valla cnm ben sabah yemediysem ogleden sonra ara öğün yapip birtane haslayip tuzlayip atıyorum agzima. Bende ilk 3 ayda yiyemiyordum yumurta midemi bulandiriyordu.
Sağolun kızlar,insan kaçıncı hamileliğini yaşarsa yaşasın unutuyor işte,bi benim mi acaba demiştim ama hepimizin öyle olduğuna göre demek ki normal.İnşallah bol bol emzirecek sütlerimiz olur
Bende ayva çekirdeğinden jel yaptım onu sürücem şimdilik çatlak vs yok ama ilkinde de son ay çatır çatır çatlamıştım :))ay benim kızda aynı yırttı karnımı nasıl güçlü ittiriyor,zeytin yağı sürüyorum bende.
Valla bizimki neresini dayıyor bilmiyorum ama benimde sol kaburga kemiklerim iptal yani uzun süre dik pozisyonda oturamıyorum mutlaka yaslanmam lazım hele geceleri sol tarafıma uzun süre yatınca da acıyor vallahi ağlayasım geliyor acıdanBugün çektiğim kaburga ağrısı hastalıktan fena yaptı beni. Ayağını dayadı saatlerdir, kıpırdasa da geçmiyor ağrısı ya, kırdı mı naptı tekme tokat
Okulda öğrenciler de hasta, biryerlerden atladı bana da
Boğazım acıyor. Yattım yemekten sonra, eşim örttü üstümü kat kat, terledim biraz duşa falan girdim sonra rahatladım. Hafta sonu iyileşmem lazım, çalışmam lazım
Ben de öyle yapim bari ya, ihmal etmeyi hiç istemediğim bir şey yumurta. Sütçümden köy yumurtası alıyorum doğal olsun diye, ihmal edince bir anlamı kalmıyor
Valla bizimki neresini dayıyor bilmiyorum ama benimde sol kaburga kemiklerim iptal yani uzun süre dik pozisyonda oturamıyorum mutlaka yaslanmam lazım hele geceleri sol tarafıma uzun süre yatınca da acıyor vallahi ağlayasım geliyor acıdanbu arada çok geçmiş olsun canım senin işinde zor her ne kadar hasta olmamak için kendine dikkat etsen de toplu ortamlarda olduğun için ister istemez sana da bulaşıyor inşallah tez atlatırsın ya uzun süreli hastalığı hiç sevmem
Bu ikinciler bizi pert etti vallahi neydik ne olduk böyle anlamadımSağol canım inşallah kısa sürede atlatırım.
Bu kaburga ağrısını da valla yaşayan bilir. Ağrısından ter bastı bu akşam bir ara. Sinir oldum yani, ne yapsam hafiflemiyor. Neresini dayadıysa artık hanımefendi
İlk hamileliğimde sadece son aya yaşadığım her şeyi aylardır çekiyorum valla çok zor bu seferki. Doğursak vakti gelse de normal hayatımıza dönsek
Elleriyle ittirdigini nasil anliyorsun canim ben eli mi ayagimi hic anlamiyorum:)be i biraz bilgilendirir misin.elini nasil ayirt ediyorsun meselaYa bizim oğlan elleriyle öyle bi ittiriyor ki karnımı canım acıyor derim yırtılacak gibi oluyor dokunamıyorum bile artık çatlak için jel sürmeye başladım çünkü oğlan ittirdikçe yırtılacam belli
Bu ikinciler bizi pert etti vallahi neydik ne olduk böyle anlamadım
Canım bizim sıpa hala baş aşağıya dönmedi doktor bacakları aşağıda demişti birde kafasının nerde olduğunu göstermişti en çok oradan hareketler geliyor büyük ihtimal eli ya da koludur ayaklarıyla vuruşları genelde kasık bölgemde oluyor :))Elleriyle ittirdigini nasil anliyorsun canim ben eli mi ayagimi hic anlamiyorum:)be i biraz bilgilendirir misin.elini nasil ayirt ediyorsun mesela
Ay hayırlısıyla vakti gelip çıkarsak nefes alıcam hiç bu kadar sıkıntı çektiğimi hatırlamıyorum ya ilki çok rahattı bunda tır çarpmışa döndümTastamam öyle oldu valla. Bi de bana demezler mi 'başka düşünüyor musun?' Diye. Bunu doğurmaktan başka hiçbir şey düşünmüyorum şu an diyorum
Benim 1. Pert etti beniBu ikinciler bizi pert etti vallahi neydik ne olduk böyle anlamadım
Maşallah canim:)) tekme tokat olmadan olur mu? Allah rahatlık versin:))Pijamamızı giydik uyuyacaz inşallah tabi tekme tokat yemezsekhuzurlu rahat uykularımız olsun inşallah
Pijamamızı giydik uyuyacaz inşallah tabi tekme tokat yemezsekhuzurlu rahat uykularımız olsun inşallah
Diğer iki yavrumda şükür bol du sütüm,hamileliğin başında da pek şişme olmazdı doğumdan hemen sonra göğüslerim dolardı,ama bu sefer ilk aylarımda ciddi şişmeleer vardı şimdi de geçtiğini görünce öyle bi düşünce oldu canm sağol cevabın için Allah bütün bebişlerimizin rızkını çok versin inş.Canım şu andan dolgunluk gerekli değil daha. Hatta doğumdan sonra bile "göğüslerim yumuşak, dolgun değil sert değil, sütüm mü yok mu acaba?" gibi sorular yersiz. Bir yerde okumuştum ilk kızımda, 'göğsünüz taş gibi olup da serleştiyse eğer, çocuğu emzirmek için geç kalmışsınızdır. Süt memede depo gibi birikmemeli, süt çocuk emdikçe gelir, birikmiş depo gibi bir yerden gelen bir şey değil' falan gibi şeyler söylüyordu. Hep dediğim gibi fizikel olarak olağan dışı durumlar yoksa her doğum yapan kadının sütü gelir. İnanalım öyle olsun
reflü yastığı değilde abimizden kalan boğulma önleyici yastık var,bide yan yatış yastığı almayı düşünüyorum canmKızlar reflu yatağı diye birsey varmış alan veya almayı düşünen var mi? Tecrübeli annislerden daha önce kullanan var mi?
hepsi değişik oluyor,1.pert etmişti hamileliğinde de doğum sonrasında da 2.yi hiç doğurasım yoktu ama çok kolaydı hamileliği de doğunca da akıllı usluydu kuzum.Benim 1. Pert etti beni2.ler daha mi fena oluyor
Ay canım su şeker yüzünden çok gözüm korktu bunu sağlıkla dogursam yeter bana o dereye geldim inanki. Birde gecen hastanede biriyle beklerken muhabbet ettik. 2 çocuğu vardı 2sindede gebelikte şekerle uğraşmış aynı şekilde. Bu beni mahvetti gercekten iyiki bırakmışım isi yoksa olmazmış. Bir ara sürekli kusma tansiyon düşüklüğü bas dönmesi. Sonra tam hersey normal dondu dedim. 27. Haftadan itibaren böbrekte genişleme ve en kötüsüde seker belası.hepsi değişik oluyor,1.pert etmişti hamileliğinde de doğum sonrasında da 2.yi hiç doğurasım yoktu ama çok kolaydı hamileliği de doğunca da akıllı usluydu kuzum.
Sen arka arkaya düşünüyordun sanki canm yanlış hatırlamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?