- 28 Mayıs 2017
- 1.590
- 2.415
- 63
- 43
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.881
Canım belkı duruşundan kaynaklıdır milim kaysa eksık çıkabılıyo sen bozma moralını bence iyi kilosu inş 10 gün sonra dahada ıyı cıkıcakgeçen ay 1300 gr dı canm,keyfi gayet yerindeymiş ama 1 ayda o kadar az almasını anlamadık
sağol canm ama 2.defa ölçüm yaptı inşallah toparlar tam kilo alma zamanlarıCanım belkı duruşundan kaynaklıdır milim kaysa eksık çıkabılıyo sen bozma moralını bence iyi kilosu inş 10 gün sonra dahada ıyı cıkıcak
ELMADA ŞEKER VAR BILIYORSUN DİMİ CANIM BİDE BEN ÇARSAMBA GUNUNU BEKLICEM DOKTORUM OGLUM TALHAYA Bİ BAKSIN KİLOSO BOYU NASIL BENDE ONA GÖRE BAKACAM ARTIKBilmiyorum bende kafayi yemek üzereyim inanki sabah açlık 110 çıktı tokluğu ölçmedim simdi cihazi alıp eczaneye gidicem ayni kanla hem onların cihaziyla hem kendi cihazimla ölçüm yapicam artık fazla olctugunu düşünüyorum. Düşün aksam herkes kabak tatlisi yedi ben eksi elma yedim bu ne arkadas bari yeseydim tatlıyı da çıktı derdim.
Ölçümden de olabilir canim bide son ayda kilo alımı az oluyor die biliyorum haftada 40gr falanmiydi hatta doğuma kadar normali bulur o dert etmegeçen ay 1300 gr dı canm,keyfi gayet yerindeymiş ama 1 ayda o kadar az almasını anlamadık
Ay canım ya bak şeker yüzünden dikkat ediyoruz bu sefer bebisler kilo almıyor. 10 gün sonra git bakalım düzelme olmuştur işallah.Kesin benimkide öyledir canim. Gecen ayda cok az alıştı bakalim bende ocak başı gidicem benimki kac gr oldu.kontrolden çıktım kızlar,1580 gr 42 cm 1 ayda çok az büyümüş 10 gün sonra tekrar çağırdı yakın takip edelim bi dedi
Bizim ki dogum pozisyonu aldi galiba kuvvetlice kaburgamda hissediyorum muhtemelen ayağıdır o kadar kuvvetli olduguna göre bende yırtılma oldu bayaca hemde kuvvetli öksürüğün de etkisi varmıdır bilemem tabiiİçerideki canavardan bahsediyorum canımKuzey’i hiç sorma bile
Hiç sorma ya ilk defa rahat uyudum :)) son aylar vücut ağrılarımız arttı maalesef devamlı bir şey çıkıyor canım son zamanlarımız artık idare etcez
Sağol canım teşekkür ederim
Canım ya önceden herşeyi yerdin bebek iyiydi şimdi şeker yüzünden dikkat edeyim derken bebek mi kilo alamamış ne yapacağını şaşırıyor insan ya ama içini ferah tut canım mutlaka son aya kadar kendi kilosunu yakalar o
Sende de sancı oluyo muydu ? Annemde de vardı enfeksiyon gecmeyen enfeksiyon şekerden kaynaklı olabilir demisti kadın dogumcusu gerçi senin eşin dr daha iyi biliyodur ama sende de gebelik sekeri var ya onla alakali olabilir mi? Allah dan az kaldı ya bi 7 hafta falan daha dişimizi sıkalım bir de gebeliğin son haftaları tadini cikramk istiyorum benim 3. Gebelik once Allah in takdiri ama baska da düşünmüyorumCanım bende yaklaşık 1.5 aydır enfeksiyonla mücadele ediyorum. Gerçekten çok sinir bozucu . Benimde çarşamba kontrolüm var bakalım geçmiş mi ne durumda. Kullandığım fitillerin haddi hesabı yok. 4. Kutu bu akşam biticek bakalım. Doktorumda artık sinir oldu niye geçmiyo diye :) dedim napim hocam ben sizden çok istiyorum geçsin diye :)))
Doktor ne diyor peki canım şekerle alakası falan varmıymış2 kilo olmuştur derken hiç beklemiyordum valla,şeker yükselmesin tansiyon çıkmasın derken beslenemedi demek ki zaten benim kilo alımımda durmuştu 1 aydır 1 kilo bile almadım
Öksürükle olacağını sanmıyorum canım ama bebeğin hareketleriyle birde karnın büyüdükçe yırtılmalar kaçınılmaz oluyorBizim ki dogum pozisyonu aldi galiba kuvvetlice kaburgamda hissediyorum muhtemelen ayağıdır o kadar kuvvetli olduguna göre bende yırtılma oldu bayaca hemde kuvvetli öksürüğün de etkisi varmıdır bilemem tabii
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım yav bu seker ne olcak acaba sabah tokluk 165 çıktı 1 yumurta az peynır 2 dılım kepek ekmegı yedim ölçüm yaptım sonrada kustum of ya valalh bunadım ıyıce ne yapsam ne etsem ben
Sende de sancı oluyo muydu ? Annemde de vardı enfeksiyon gecmeyen enfeksiyon şekerden kaynaklı olabilir demisti kadın dogumcusu gerçi senin eşin dr daha iyi biliyodur ama sende de gebelik sekeri var ya onla alakali olabilir mi? Allah dan az kaldı ya bi 7 hafta falan daha dişimizi sıkalım bir de gebeliğin son haftaları tadini cikramk istiyorum benim 3. Gebelik once Allah in takdiri ama baska da düşünmüyorum
Vallah napcaz biz bende hic bılmıyorumAynı dertten müzdaribim 110un üstüne çıkmayan şekerim 3 gündür 120-125 arasıydı ona bile üzülğyordum bu sabah 138 çıktı. Ben anlamadım bir şey ya haftamız ilerliyo diye mi böyle oluyo napıcaz biz
Vallah napcaz biz bende hic bılmıyorumsenın gene düşük sekerın benım yüksek baya
Ölçümden de olabilir canim bide son ayda kilo alımı az oluyor die biliyorum haftada 40gr falanmiydi hatta doğuma kadar normali bulur o dert etme
Ay canım ya bak şeker yüzünden dikkat ediyoruz bu sefer bebisler kilo almıyor. 10 gün sonra git bakalım düzelme olmuştur işallah.Kesin benimkide öyledir canim. Gecen ayda cok az alıştı bakalim bende ocak başı gidicem benimki kac gr oldu.
Bu arada neler yiyorsun.
Doktor ne diyor peki canım şekerle alakası falan varmıymış
Öksürükle olacağını sanmıyorum canım ama bebeğin hareketleriyle birde karnın büyüdükçe yırtılmalar kaçınılmaz oluyor
şekerim son yüklemede normal çıktığı için şeker konusunu hiç açmıyor ama ben kendimce hamur işi tarzı şeylerden uzak duruyorum,buarada hiç açlık hissetmiyordum zaten.Bebeğe giden kan akımına bakmadı ya aslında ona baksaydı keşke günlük yumurta yoğurt ve süt tüketiyorum muhakkak bi kaç günde bir de muz yiyorum.jeya canım bebeğe giden damarlara baktı mı doktorun. Kan akımları iyi miymiş? Eğer kan akımında sıkıntı yoksa beslenerek düzelir hiç korkma bu 10 gün kefir ceviz süt yoğurt yumurta ve yulaf bol bol tüket.
BENIMKI KESIN INSULUNE BASLAR EMINIM DE KULLANKICAM BEBEGİMİN GELISIMINE GÖRE BAKACAZ ARTIKAma benim 110 üstüne çıkmayan şeker zamanlarımda bile bebek iriydiyani anlamıyorum diyet yapıyorum ben kilo veriyorum bebek neden iri zayıf olsa dert iri olsa dert. Son 7 hafta hayırlısıyla bi geçseydi zaman. Acaba insüline mi başlar doktorlarımız bi endokrine gidicem ben haftaya.
Vitamin ilacıda kullaniyosun bildigim kadarıyla hamur isi falan yemiyorum demissin zaten onlr bebeğe gitmezki otururken bile sola egimli oturuyorum ben artik nefes alamiuorum yatış seklim zaten sola doğru aslinda cok da geri deģil bebegin kilosu biraz bebeğin kilo alacagi seylere agirlik ver bakalim eminim 10 gun sonra artacaktır dunde yazmiştik gerci yumurtayi ve peyniri cok tuketmeni tavsiye ederim canim son olarak sen bende kilo almadim dedin ya bazı anneler kilo almasada bebek alabiliyor yani bu durumda sen zayiflamiş olabiliyosun en onemlisi canini sıkma ama anne yüreği işte benim dünden beri tadım tuzum yok anliyorum senikontrolden çıktım kızlar,1580 gr 42 cm 1 ayda çok az büyümüş 10 gün sonra tekrar çağırdı yakın takip edelim bi dedi
Beni alttan.muayene etmedi ben siddetli sancı ile gittim nst kan idrar da çıktı antibiyotik kullanmişmiydin sen ?2cesit fitil var ayrica Rabbim hepimize şifa versin ne diymYok canım benim hiçbir şikayetim yoktu doktor alttan muayene etti idrarda hafif enfeksiyon görünce içerisi yeşil akıntı dolu dedi. Sonra idrar yolu enfeksiyonum bol su içerek geçti. Ama yeşil akıntı geçmedi. Yani dışarıya gelen bir şey yok ama içerde varmış. Bakalım çarşamba yine muayene edicek geçmiş mi .
Aslinda beslenmende iyiymiş bi de fazla yesen sekerin çıkma durumu var mı?Ay insan napicani saşıyor ciddenşekerim son yüklemede normal çıktığı için şeker konusunu hiç açmıyor ama ben kendimce hamur işi tarzı şeylerden uzak duruyorum,buarada hiç açlık hissetmiyordum zaten.Bebeğe giden kan akımına bakmadı ya aslında ona baksaydı keşke günlük yumurta yoğurt ve süt tüketiyorum muhakkak bi kaç günde bir de muz yiyorum.
Tarcinli su ic canm sonra bir daha ölç nasil düştüğünü goreceksin. Bol bol yogurtta ye. Valla ben tatli yiyorum ardindan tarcinli su iciyorum. Simdi de poğaça yaptim kendime onu yicem.sonra olcucem bakalim. Naneli sakiz cigne sekersiz mide bulantini alir. Allah yardimcimiz olsun bu sekerle.günaydın kızlar
nasılsınız bakalım yav bu seker ne olcak acaba sabah tokluk 165 çıktı 1 yumurta az peynır 2 dılım kepek ekmegı yedim ölçüm yaptım sonrada kustum of ya valalh bunadım ıyıce ne yapsam ne etsem ben
Canm kac haftaliksin 1 ayda kac gram almis? Kan akimina bakmasi gerekti aslinda. Suyuna bakti mi su az olunca da bebek az kilo alir gerci doktor hepsini bakmistir anormallik olsa soylerdi. Hic kafana takma saglikli beslenmeye devam arayı kapatırsınız. 10 gün sonra cagirmasi iyi olmus ben valla kontrol hakkimi da kullaniyorum artik gidince 10.gun bir daha gidiyorum kontrol hakkimi kullaniyorum. Bende ruyamda hep kötü seyler gördüm sekerimi olcmeye korkuyorum. Bir insan ruyasinda hiç mi guzel şeyler gormez psikolojim iyice bozuldukontrolden çıktım kızlar,1580 gr 42 cm 1 ayda çok az büyümüş 10 gün sonra tekrar çağırdı yakın takip edelim bi dedi
Vitamin ilacıda kullaniyosun bildigim kadarıyla hamur isi falan yemiyorum demissin zaten onlr bebeğe gitmezki otururken bile sola egimli oturuyorum ben artik nefes alamiuorum yatış seklim zaten sola doğru aslinda cok da geri deģil bebegin kilosu biraz bebeğin kilo alacagi seylere agirlik ver bakalim eminim 10 gun sonra artacaktır dunde yazmiştik gerci yumurtayi ve peyniri cok tuketmeni tavsiye ederim canim son olarak sen bende kilo almadim dedin ya bazı anneler kilo almasada bebek alabiliyor yani bu durumda sen zayiflamiş olabiliyosun en onemlisi canini sıkma ama anne yüreği işte benim dünden beri tadım tuzum yok anliyorum seni
Beni alttan.muayene etmedi ben siddetli sancı ile gittim nst kan idrar da çıktı antibiyotik kullanmişmiydin sen ?2cesit fitil var ayrica Rabbim hepimize şifa versin ne diym
Aslinda beslenmende iyiymiş bi de fazla yesen sekerin çıkma durumu var mı?Ay insan napicani saşıyor cidden
şekerim son yüklemede normal çıktığı için şeker konusunu hiç açmıyor ama ben kendimce hamur işi tarzı şeylerden uzak duruyorum,buarada hiç açlık hissetmiyordum zaten.Bebeğe giden kan akımına bakmadı ya aslında ona baksaydı keşke günlük yumurta yoğurt ve süt tüketiyorum muhakkak bi kaç günde bir de muz yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?