- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.655
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #25.601
Canım benim kaynana kizimi hem balladi hem tuzladi yikadi ben hayir zararli dememe rağmen sonra haberlerde görmüş galiba bunda yapmam sen yap desende diyor yap demem bende emin ol dedim o konularda hemfikir olduk şükür dogum sonrasi şekerli su yerine de hurma suyu vericem bakalım kismet olursaCanım senle ben güzel bir lohusalık piskolojisibden geçicez galiba. Benimkide verecekmiş şekerli su. Tuzla banyo yaptıracakmış,bana lahusa şerbeti yapacakmış süt yaparmış, şuan çok takmıyorum bakalım neler yaşayacağız. (Sadece araba kullanmama konusunda kvne katılıyorum. Allah korusun bu aralar şeker tansiyon değişken oluyor. 28den sonra kullanmayı bıraktım ben bu sebeplerden dolayı)
Kac hafta önden gidiyor canm suan? Gebelik şekerine baktirmis miydin?Doktor hep böyle önde miydi haftasından diye sordu ilk 3 ayın ultrason görüntülerini istedi. 1 hafta sonra tekrar çağırdı. 4 olmaması için ne yapabilirim acaba yaa . Sağlıklı olması önemli tabiki ama daha çok var. 2 hafta önce gittiğimde 2320ydi kilosu şimdi 3 olmuş
Bende de var canim ya ama devamı gelmiyor ordan rahatim benKızlar siz gebelik sekeri ile ugrasiyosunuz bende kasilma ve kramplarla acayip canim sıkkın nolur erken gelmesin 6 hafta daha dayansın yarin tekrar dr a gidicem nst ye girerim muhtemelen bi tekrar test falan yapariz dedi dr sizde de kasilma var mı?
Kızlaaar kontrolden geliyorum. Bebeğimin yüzünü gördüm elini etmiyordu gözleri felan çok belirgindi. Ben 35+1 deyim bebeğim 36+3 günlük. Doktor kontrole almadan Nst ye bağladı her şey güzel diyor. Bebek 3 kilo olmuş. Diyorum içtiğim demir ilaçları yüzünden mi böyle tombul oldu acaba?inşallah sağlıkla doğar
Valla canım bende yavrucağı düşündüğümden kendimi stresten sakınıyorum. Adet ağrısının sakıncası neymiş canım.İki gündür o da var kasıklarda bende üşüttüm heralde diyorumAdet sancısi yok cok şükür ama agrı yapiyo enfeksiyon dan kaynaklı galiba o da tehlikeli olabiliyormuş
Kullaniyodum son 1 haftadir enfeksiyon icin kullandigim ilaclardan dolayi almadim günlük bebek gobegimin ustunde toplaniyor dr a gitmeden rahat edemiycem galiba ...dr da çağırmıştı zaten
Ayy insallah canim yaa eeken gelmesin ler bu son haftalar ne stresli imiş kendimi degil bebegi düşünüp stres oluyorum
Bebek sıkıştırıyor ya ondan da olabilir turk.kahvesini gunde 1 fincan iciyosan bisey yapmaz ama bilemedim yine de
Bende mg mu 1.haftadir kullanmiyodum hemen gidip iceyim.bari
Oy oy maşallah tontişe annesi kocaman olmuş çok güzel beslemişsin. Canım ne güzel büyümüşKızlaaar kontrolden geliyorum. Bebeğimin yüzünü gördüm elini etmiyordu gözleri felan çok belirgindi. Ben 35+1 deyim bebeğim 36+3 günlük. Doktor kontrole almadan Nst ye bağladı her şey güzel diyor. Bebek 3 kilo olmuş. Diyorum içtiğim demir ilaçları yüzünden mi böyle tombul oldu acaba?inşallah sağlıkla doğar
Banda kriz geçirtmez işallah neymiş çocuklarına falan hep yapmışlar.O haber nerde bende bılup göstereyim belki vazgecer. Bakalım daha neler bekliyor beni ne süprizler ne süprizlerCanım benim kaynana kizimi hem balladi hem tuzladi yikadi ben hayir zararli dememe rağmen sonra haberlerde görmüş galiba bunda yapmam sen yap desende diyor yap demem bende emin ol dedim o konularda hemfikir olduk şükür dogum sonrasi şekerli su yerine de hurma suyu vericem bakalım kismet olursa
Göğsüm daralıyor nefes almakta güçlük çekiyorum bazen,hele birde bacak ağrısı mahvetti buaralar,tek dileğim zamanında sağlıkla yavrumu kucağıma almak bu sıkıntılardayken bi gazla kordonları bağlatırım da geri de pişman olurum diye de korkuyorum kendimdenO zaman normal göğsümu sıkıştırıyor . Bir yerden sonra artik insan dogurmak istiyor ya 37 de dogurcam zaten 5 haftadan az kaldi saka gibi zaman cabuk geciyor bu 5 haftayi da guzel gecirmek istiyorum ya stressiz huzurlu bebegim kolik olmasin huzurlu bebek olsun mümkün mu acaba bu?
aa cidden güzel fikir miş bende denerim inşallah canm sağolasınBen ilkinde sarılık tan cektim bir hafta hastanede kaldı kuzum bunda da hurmayi kaynamis suya katip soğuyunca vermek istiyorum o da kam şekerini yükseltiyor seker kadar da zararlı değildir die düşünüyorum
maşallah ya ne güzel, az benim kızıma verin o kilodan :)Doktor hep böyle önde miydi haftasından diye sordu ilk 3 ayın ultrason görüntülerini istedi. 1 hafta sonra tekrar çağırdı. 4 olmaması için ne yapabilirim acaba yaa . Sağlıklı olması önemli tabiki ama daha çok var. 2 hafta önce gittiğimde 2320ydi kilosu şimdi 3 olmuş
Kiz 4. Bebegi dusunur musun ki? Ben simdi bile baglatayim diyorum esim diyor baglatma bosver. Bacak agrisi feci bir sey cnm ya gece uyutmuyor sol bacak agriyor tek gebelikten once de vardi ondan doktora soyleme geregi duymadım. Senin bacak agrin var miydi gebelik oncesi?Göğsüm daralıyor nefes almakta güçlük çekiyorum bazen,hele birde bacak ağrısı mahvetti buaralar,tek dileğim zamanında sağlıkla yavrumu kucağıma almak bu sıkıntılardayken bi gazla kordonları bağlatırım da geri de pişman olurum diye de korkuyorum kendimden
Ayy yok canm Allah evlatlarımın canını sağ etsin ömürleri uzun olsun,büyük te konuşmaktan korkuyorum ama yeterrrrr.Bağlatınca adet sıkıntıları çıkabilir yaşım küçük diye pişman olur muyum diye cesaret edemiyorum.Benim gebelikte oldu sağ bacağım çok ağrıyor damarlar kopuyor sanki,doktorcuğum magnezyumunu alıyorsan yapacak bişey yok normal dediKiz 4. Bebegi dusunur musun ki? Ben simdi bile baglatayim diyorum esim diyor baglatma bosver. Bacak agrisi feci bir sey cnm ya gece uyutmuyor sol bacak agriyor tek gebelikten once de vardi ondan doktora soyleme geregi duymadım. Senin bacak agrin var miydi gebelik oncesi?
Maşallah kuzuya canım gebelik şekerin yoktu dimiKızlaaar kontrolden geliyorum. Bebeğimin yüzünü gördüm elini etmiyordu gözleri felan çok belirgindi. Ben 35+1 deyim bebeğim 36+3 günlük. Doktor kontrole almadan Nst ye bağladı her şey güzel diyor. Bebek 3 kilo olmuş. Diyorum içtiğim demir ilaçları yüzünden mi böyle tombul oldu acaba?inşallah sağlıkla doğar
Normalde 35+1 ama ultrasona göre 36+3. Şeker yüklemesi yaptırmadım ama şeker ölçümü yaptım kan değerlerimde de şeker çıkmadıKac hafta önden gidiyor canm suan? Gebelik şekerine baktirmis miydin?
Abimin eşi 4 yıl.once enfeksiyon dan erken dogum yapti ve 2 ay kuvezde cocuk mahvoldu gozumun onunde kötü bi ornek var esasen... Bir de ben sancı ile gittim 15sn kadar suruyordu ha gecen haftaki gibisancım yok ama kasılma ve asagi dogru baskı var belki de normaldir ama ihmal ederde basima.bisey gelirse vicdan azabi yasarim.diye korkuyorum biliyorum iyi düşünmeliym ki iyi olsun yarın dr ne diycek bakalim sen de de uzun zamandir.varmiş kuzenimde de olmustu ama vaktinde dogum yaptı insallah bizimki de oyle olurCanım sen doktorun dediklernden etkilendin anlıyorum seni. Ama bak bende de 1.5 aydır var enfeksiyon. Hemen etki etmiyo ilerlememesi içinde ilaç kullanıyorsun ilerlemeyecek inşallah. Bende yarın gidince bakıcak büyük ihtimal bende de hala devam ediyor ama napalım az kaldı ilaçlarla gittiği yere kadar götürcez Allahın izniyle.
Masallah annesi ne guzel haberler le gelmişsinizKızlaaar kontrolden geliyorum. Bebeğimin yüzünü gördüm elini etmiyordu gözleri felan çok belirgindi. Ben 35+1 deyim bebeğim 36+3 günlük. Doktor kontrole almadan Nst ye bağladı her şey güzel diyor. Bebek 3 kilo olmuş. Diyorum içtiğim demir ilaçları yüzünden mi böyle tombul oldu acaba?inşallah sağlıkla doğar
2 hafta da ne yedin ne ictin bize de anlatDoktor hep böyle önde miydi haftasından diye sordu ilk 3 ayın ultrason görüntülerini istedi. 1 hafta sonra tekrar çağırdı. 4 olmaması için ne yapabilirim acaba yaa . Sağlıklı olması önemli tabiki ama daha çok var. 2 hafta önce gittiğimde 2320ydi kilosu şimdi 3 olmuş
Sen de dr a gidecektin galiba dr a söyle ağrını belkide normaldir ama hamilelikde enfeksiyon istenmeyen bişey diye biliyorumValla canım bende yavrucağı düşündüğümden kendimi stresten sakınıyorum. Adet ağrısının sakıncası neymiş canım.İki gündür o da var kasıklarda bende üşüttüm heralde diyorum
Oy maşallah, ilk senden Doğum haber gelecek gibi
Ahh bu erkeklere gore ne kolay bisey cocuk valla 3. Ye nasil cesaret ettim bilmiyorumKiz 4. Bebegi dusunur musun ki? Ben simdi bile baglatayim diyorum esim diyor baglatma bosver. Bacak agrisi feci bir sey cnm ya gece uyutmuyor sol bacak agriyor tek gebelikten once de vardi ondan doktora soyleme geregi duymadım. Senin bacak agrin var miydi gebelik oncesi?
Oy oy maşallah tontişe annesi kocaman olmuş çok güzel beslemişsin. Canım ne güzel büyümüşsağlıkla gelsin kuzucuk
Sen 37 de mi doguracaksin az kalmis desene kaçıncı haftadaydinO zaman normal göğsümu sıkıştırıyor . Bir yerden sonra artik insan dogurmak istiyor ya 37 de dogurcam zaten 5 haftadan az kaldi saka gibi zaman cabuk geciyor bu 5 haftayi da guzel gecirmek istiyorum ya stressiz huzurlu bebegim kolik olmasin huzurlu bebek olsun mümkün mu acaba bu?
maşallah ya ne güzel, az benim kızıma verin o kilodan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?