- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #25.681
Bende o 3 aylık sekeri saglik ocaginda olcturcem merak ediyorum. Kesinlikle seninki stres ye ic artik rahat rahat tabiki sarelle yeme gene de
Kesinlikle yap bitter çikolatalı hamuruna seker az katarsin benim sekeri yukseltmemistiKaşınıyorum cumartesi hazır kaynanamda yokken stres faktörü yokken bi wagfle denemesi yapmak istyorummm:))))
merhaba annem meltem moblyadan sallanır 70x110 karyola aldı torununa . yatak ve uyku seti içinde. yatak sünger değil, 10 cm civarı kalınlığı var. yarı sert gibi. zaten bu şekilde olması gerekiyormuş dediklerine göre. en az 2 yaşına kadar kullanabilecekmişim. bakalım yaşayıp göreceğiz.arkadaşlar yatak hususunda yardımlarınızı rica ediyorum.. kim nereden nasıl bir karyola aldı? ( illa karyola değil anne yanı park yatak beşik vb alanlar için de soruyorum)
en önemlisi de aldığınız karyola/ park yatak / anne yanı vb içine koyduğunuz yatağı nereden nasıl özellikte bir şey aldınız?
tskler canım evet bugun doktora gittim 32+0 veriyormuş 5 gün sonra ayarlarız dedigünaydın görünce yazmak istedim, benim doktorum erken gelsen de ayarlarız dedi. işyeri tam 32+0da istiyormuş, onu söyleyince yaralarız dedi. umarım cevap vermekte gecikmedim
senin daha zor geçmiş bu defa yaşamazsın inşallah,bizde 2 gün hastanede kalmıştık beni de aynı oda da yatırdılar en azından ayrı kalmamıştım ama yinede çok zordu sezeryanlı halimle sürekli gözünde ki açılmasın diye kalkıp bakıyordumKani düşüp sarılık olana kadar bir saat emmesin canim her gün ağlayarak hastaneye gittim geldim hergun acaba bugun verirlermi çocuğumu die die
her bebek farklı canm doktorun normal dediyse düşünme,benimkinin de boy 42 ama kilosu azkızlar merhaba,
Bugun doktora kontrolum vardı herşey cok sukur iyi dedi doktorum kılosu 1800 boyu 38 santim dedi suyu iyi 4 gün ilerden gidiyor dedı ama normal dedi 18 şubat da sezaryan günü verdi ama sankı bebegimin boyu az geldi bana sizce normal mi
CANIM BEBEK ZATEN SON AYLARDA KILO ALIYOR SENDE MERAK ETME İŞALLAH TOPLAR KENDINIher bebek farklı canm doktorun normal dediyse düşünme,benimkinin de boy 42 ama kilosu az
Maşallah bebisine canım. Boyunu yanlış ölçmüş olabilir durus pozisyonundan dolayı. İcim rahat etsin dersen günde 1 porsiyon sut urunleri tuketiyorsan 3e çıkar bir dahaki ölçüme kadar. Faydasının olduğunu duymuştum. Tabiki genetik faktorlerde var canımkızlar merhaba,
Bugun doktora kontrolum vardı herşey cok sukur iyi dedi doktorum kılosu 1800 boyu 38 santim dedi suyu iyi 4 gün ilerden gidiyor dedı ama normal dedi 18 şubat da sezaryan günü verdi ama sankı bebegimin boyu az geldi bana sizce normal mi
inşallah canmCANIM BEBEK ZATEN SON AYLARDA KILO ALIYOR SENDE MERAK ETME İŞALLAH TOPLAR KENDINI
Vallah canım şeker le ugrascam dıye yemek yemeği unuttum yeşillık yemekden zaten gına geldı ben artık az az her sey yicem şekede bakmıcam karar verdımMaşallah bebisine canım. Boyunu yanlış ölçmüş olabilir durus pozisyonundan dolayı. İcim rahat etsin dersen günde 1 porsiyon sut urunleri tuketiyorsan 3e çıkar bir dahaki ölçüme kadar. Faydasının olduğunu duymuştum. Tabiki genetik faktorlerde var canım
ayakta cokmu kalıyorsun canım acabaay işte son 1 ayım ocak sonu itibariyle izne ayrışacağım ama artık baya baya zorlanıyorum. bakalım dayanabilecekmiyim. iyice ağırlaştım. bacaklarım belim çok ağrıyor.
Kesinlikle yap bitter çikolatalı hamuruna seker az katarsin benim sekeri yukseltmemisti
Selam kızlar az önce 2 saatlik tokluk şekerıne baktırdım 116 çıktı muz ve sarellede yemiştim iyi dimi sonuç
Maşallah canım güzel haberler almışsın :))Günaydın güzel annelerbiz kontrolden çıktık nst sırası bekliyoruz. 44 cm 2100 gram olmuşuz bugün tam 31+0’ız. Korktuğum gibi göbek çevresi 10-12 gün ileriden gitmiyor. Sadece 1 hafta ileride o da normal zaten. Baba anne iri olunca doktor şekerle alakası yok 1 hafta ileriliğin dedi. Nst’yide çekildim ama doktor olmamış meyve suyu iç bir daha çekil dedi. Şimdi tekrar giricem. Bizden haberler böyle :) bu arada sabah tost yedim 1. Saat cihazda 112 çıktı bakalım labaratuvarda kaç çıkıcak . Cihazı denemiş olucam.
Adaşım çok geçmiş olsun insan hasta olunca bebeğe de pek faydası dokunamıyor ama bir hafta ileri veya geri olması normal biliyorsun canını sıkma sakın böbrekleri içinde doğunca her şey normale döner inşallah rabbim kazasız belasız sağlıkla kavuşmayı nasip etsinGunaydin kizlar, uzun suredir ne okuyabiliyorum ne de yazabiliyorum, bir girdim ki 800 kusur mesaj birikmis, okuyamadim tabiki, insaallah herkes iyidir. Ben cok hastayim, oksurugum vardi 3 haftadir, bir kac gundur de bulantu kusma istahsizlik halsizlik vucut agrisi basladi, perisan oldum. Neyse ki bugun kar tatili oldu da okula gitmeyecegim.
Dun de muayane oldum bebisin gelisimi 1 hafta geride cikti, doktorum cok anlamli degil 1 haftalik gerilik dedi, ama ana yuregi tabi uzuldum icten ice, hep 1 hafta 10 gun ilerde cikiyordu, sanirim hastalik sureci yavrumu da etkiledi, bobregi de 8mm cikti, bobrekteki buyume artik ust sinirdaymis, ama yine takip edicez yapicak birseyimiz yok dedi doktor. Benden haberler boyle, insaallah su gibi gecsin gunler haftalar da saglikla ve zamaninda kucagimiza alalim bebislerimizi.
Maşallah canım belki minyon bi bebek olur sağlıklı olsun yeter ki :))kızlar merhaba,
Şükür canım çok korktum haftayada bır saatlık ölçtureyım bakalım bu arada bebişine masallah sağlıkla kucağımıza alalım inş çok az kaldı2. Saat 120 altında olması gerekiyor seninkide altında canım. Muz ve sarelle yediğin halde gayet iyi. Ama bir günde 1. Saatini ölç olur mu? Ağzına ilk lokmayı attığın an saate bak tam 60 dk sonra şekerini ölç. O da 140 altı olması lazım.
Bende oyle bu gidisle sut urunleri ve sebzeden tiksinicrm haftaya gideyim de bir canım 100luk yapsin dr ona gire hareket edicemVallah canım şeker le ugrascam dıye yemek yemeği unuttum yeşillık yemekden zaten gına geldı ben artık az az her sey yicem şekede bakmıcam karar verdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?