- 22 Kasım 2017
- 1.063
- 864
- 73
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #25.721
yarasın bebişlereMaşallah önemli olan bebeğin iyi olmasi zaten bende 60 ile basladim en son 65 olmustum bubkac daha almis olabilirim tabiki:)
Maşallah size ne güzel büyümüş kuzun demekki cok yemekle bebgin gelisiminin alakasi yokmuşGünaydın güzel annelerbiz kontrolden çıktık nst sırası bekliyoruz. 44 cm 2100 gram olmuşuz bugün tam 31+0’ız. Korktuğum gibi göbek çevresi 10-12 gün ileriden gitmiyor. Sadece 1 hafta ileride o da normal zaten. Baba anne iri olunca doktor şekerle alakası yok 1 hafta ileriliğin dedi. Nst’yide çekildim ama doktor olmamış meyve suyu iç bir daha çekil dedi. Şimdi tekrar giricem. Bizden haberler böyle :) bu arada sabah tost yedim 1. Saat cihazda 112 çıktı bakalım labaratuvarda kaç çıkıcak . Cihazı denemiş olucam.
Uçları yine kupkuru ve minicik napıcaz bılmıyorum bana kremler hiç fayda etmemiştiAynen cnm sezeryan dikisinden değil meme yarasindan daha cok korkuyorum desem yeridir. Ağlıyordum agrisindan ateste yapiyordu bende insallah bu sefer olmaz.
Benim hedef de ocak 25 i geçmek :)ocak 15i geçireyim bana yeter şubat hiç sanmıyorum
olabilir canım 2.ler aceleci olabiliyorlar :))Bende subat i gorecegimi sanmıyorum. valla :)
Hadi ya Allah kolaylık versin canım. En azindan erkenden onlemini alıyorsun. Ben çok geç kaldım;(Ve doktorla görüştüm insulin baslancak dedi egitim filan verildi hayirlisi bakalim kizlar
Benimde 10 gunum var cnm 34 haftalık izne cikicam gün sayiyorum artik. Uyku problemim olmasa geceleri daha dinc olurdum karneye kadar calisirdim ama geceleri uyuyamayinca ayak agrisinda gündüzde okulda dayancak gücüm kalmıyor. Seninde az kalmis biraz rapor al olmadi ya 110 km yol nasil gidilir bu halde
Dr sana operasyon mu gerekebilir dediBenimki büyük ihtimal doğduğunda çişini yaptığında 1 hafta da falan normale döner ama ultrasyonda gene bakılır emin olmak için demişti
Yoktur canım işallah tıkanıklık falan ya. Normale dönerler kuzular doğunca. Aklına kötü şeyler getirme hemen öyleDogum sonraai rapor sikintisi yasamamak adina dayanabildigim kadar gideyim diyorum ama, hic dayanamicak gibiyim sanki. Allah buyuk bakicaz artik.
Yok canim doktorum birsey demedi. Dogumdan sonra ultrasonla bakilir falan dedi de, ben kendimce kurdum kafamda operasyona vs ihtiyac duyacagi birsey olabilir mi diye, ne biliyim tikaniklik vs olabiliyormus sanirim.
Aynen cnm ya benimde oyle ben oglumda hic krem surmemistim kendi sütümü sürüp acik birakmistim kurutmuştum. Simdi aldim krem iyi diyorlar ondan surmeye baslicam dogumdan 10 gün önce insallah faydasi olur. Sen kremi sürmeye dogumdan once mi baslamistin?Uçları yine kupkuru ve minicik napıcaz bılmıyorum bana kremler hiç fayda etmemişti
Bir hafta önceden baslamıstım ama Yok hiç faydası yoktu e vitamin kapsülü iyi gelmişti biraz sankiAynen cnm ya benimde oyle ben oglumda hic krem surmemistim kendi sütümü sürüp acik birakmistim kurutmuştum. Simdi aldim krem iyi diyorlar ondan surmeye baslicam dogumdan 10 gün önce insallah faydasi olur. Sen kremi sürmeye dogumdan once mi baslamistin?
Yok kız nerdee
Hadi ya valla onun acisi beni mahvetmisti yara yara emzir demisti kaynanam annem bana kiyamamisti emzirme bir iki gun mama verelim cok canin aciyor demisti ben gene iste annelik duygusu ile verdim oğlum emdikce agladim acıdan. Allah baska dert vermesin diyelim ya belki bu sefer olmaz Allah yardimcimiz olsun.Bir hafta önceden baslamıstım ama Yok hiç faydası yoktu e vitamin kapsülü iyi gelmişti biraz sanki
Amin canım ben acıdan eşimin kolunu sıkıp emzırıyırdum yazık garıbım oda hep yanımdaydı inş olmaz ayva cekırdegınımı denesek onu duymuştumHadi ya valla onun acisi beni mahvetmisti yara yara emzir demisti kaynanam annem bana kiyamamisti emzirme bir iki gun mama verelim cok canin aciyor demisti ben gene iste annelik duygusu ile verdim oğlum emdikce agladim acıdan. Allah baska dert vermesin diyelim ya belki bu sefer olmaz Allah yardimcimiz olsun.
Canim simdide ozeldeki doktoruma geldim dahiliciye insul kullanma sacmalamis dedi dustude oluyo dedi dahada duserse sekerin ozman ne olcak dedi sabah ogle aksam insulin cok dedi kafam allak bullak oldu 2 gundaha bakalim dedi olucak olursa aksam 1 tane dedi alma dediHadi ya Allah kolaylık versin canım. En azindan erkenden onlemini alıyorsun. Ben çok geç kaldım;(
Ben nette cok arastirdim ayva cekirdegi,kakao yagi,e vitamini cok öneriyorlar en onemlisi de bebek kahverengi halkanin hepsini agzina sokmasi gerekmis bizim ucumuz olmadigi icin dogru sekilde emdiremiyoruz ondan oluyor yaramiz ben yaradan dolayi mastit olmustum ateslenmistim feciydi. Simdi kirkim cikasaya kadar göğüs açık gezicem evde pedlerde iyi gelmiyormuş acik kalmasi gerekmisAmin canım ben acıdan eşimin kolunu sıkıp emzırıyırdum yazık garıbım oda hep yanımdaydı inş olmaz ayva cekırdegınımı denesek onu duymuştum
Bencede canm ya gunde 3 kere cok gunde bir kere al bari sekerin cok duser bu seferde.Canim simdide ozeldeki doktoruma geldim dahiliciye insul kullanma sacmalamis dedi dustude oluyo dedi dahada duserse sekerin ozman ne olcak dedi sabah ogle aksam insulin cok dedi kafam allak bullak oldu 2 gundaha bakalim dedi olucak olursa aksam 1 tane dedi alma dedi
Evet doktorda oyle dedi hipoglesimi olursan ne olcak dediBencede canm ya gunde 3 kere cok gunde bir kere al bari sekerin cok duser bu seferde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?