2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Maşallah size ne güzel büyümüş kuzun demekki cok yemekle bebgin gelisiminin alakasi yokmuş

Dogum sonraai rapor sikintisi yasamamak adina dayanabildigim kadar gideyim diyorum ama, hic dayanamicak gibiyim sanki. Allah buyuk bakicaz artik.

Dr sana operasyon mu gerekebilir dedi Benimki büyük ihtimal doğduğunda çişini yaptığında 1 hafta da falan normale döner ama ultrasyonda gene bakılır emin olmak için demişti

Yok canim doktorum birsey demedi. Dogumdan sonra ultrasonla bakilir falan dedi de, ben kendimce kurdum kafamda operasyona vs ihtiyac duyacagi birsey olabilir mi diye, ne biliyim tikaniklik vs olabiliyormus sanirim.

Yoktur canım işallah tıkanıklık falan ya. Normale dönerler kuzular doğunca. Aklına kötü şeyler getirme hemen öyle

Uçları yine kupkuru ve minicik napıcaz bılmıyorum bana kremler hiç fayda etmemişti
Aynen cnm ya benimde oyle ben oglumda hic krem surmemistim kendi sütümü sürüp acik birakmistim kurutmuştum. Simdi aldim krem iyi diyorlar ondan surmeye baslicam dogumdan 10 gün önce insallah faydasi olur. Sen kremi sürmeye dogumdan once mi baslamistin?

Bir hafta önceden baslamıstım ama Yok hiç faydası yoktu e vitamin kapsülü iyi gelmişti biraz sanki

Kuzeyguneyy kuzen doğurdu mu bizde strese girdik bak burada?
Yok kız nerdee 1 cm açıklıkla geziyor ne düzenli sancısı var ne açılması var suyu da gelmedi evde bekliyor öyle bu hafta sonuna kadar doğurur herhalde hazır olda bekliyoruz o doğurana kadar benim doğurma vaktim gelecek

Bir hafta önceden baslamıstım ama Yok hiç faydası yoktu e vitamin kapsülü iyi gelmişti biraz sanki
Hadi ya valla onun acisi beni mahvetmisti yara yara emzir demisti kaynanam annem bana kiyamamisti emzirme bir iki gun mama verelim cok canin aciyor demisti ben gene iste annelik duygusu ile verdim oğlum emdikce agladim acıdan. Allah baska dert vermesin diyelim ya belki bu sefer olmaz Allah yardimcimiz olsun.

Amin canım ben acıdan eşimin kolunu sıkıp emzırıyırdum yazık garıbım oda hep yanımdaydı inş olmaz ayva cekırdegınımı denesek onu duymuştum

Hadi ya Allah kolaylık versin canım. En azindan erkenden onlemini alıyorsun. Ben çok geç kaldım;(
Canim simdide ozeldeki doktoruma geldim dahiliciye insul kullanma sacmalamis dedi dustude oluyo dedi dahada duserse sekerin ozman ne olcak dedi sabah ogle aksam insulin cok dedi kafam allak bullak oldu 2 gundaha bakalim dedi olucak olursa aksam 1 tane dedi alma dedi

Amin canım ben acıdan eşimin kolunu sıkıp emzırıyırdum yazık garıbım oda hep yanımdaydı inş olmaz ayva cekırdegınımı denesek onu duymuştum
Ben nette cok arastirdim ayva cekirdegi,kakao yagi,e vitamini cok öneriyorlar en onemlisi de bebek kahverengi halkanin hepsini agzina sokmasi gerekmis bizim ucumuz olmadigi icin dogru sekilde emdiremiyoruz ondan oluyor yaramiz ben yaradan dolayi mastit olmustum ateslenmistim feciydi. Simdi kirkim cikasaya kadar göğüs açık gezicem evde pedlerde iyi gelmiyormuş acik kalmasi gerekmis

Bencede canm ya gunde 3 kere cok gunde bir kere al bari sekerin cok duser bu seferde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…